- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Ne mutlu size....evet cidden büyük sıkıntı sizin acinizdan biz ailece acaip sebzeciyiz cok şükür yemek konusunda hic zorlanmiyorum o yuzden esim hic secmez ama kizim cok seciyordu simdi yavaş yavaş oda alıştı sebzeye 2.5 yasinda bir oglum var o etçil yemekte et gorunce sevincinden bagiriyor eeet diyesizin icinde eminim cok zordur hem secici olup hem sebze yememek Allah yardimciniz olsun valla ne diyecegimi bilemedim bir zeytinyağlı pirasaya enginara kerevize nasil hayir denir
ayyy tam delirmelik bir durum o yuzden cok haklisiniz disardan söylemek saniyorum sizin açınızdan en rahati kolayliklar diliyorum Allah yardimciniz olsun kendi babamdan da biliyorum cidden yemek seçen cok zorNe mutlu size....Evde karnıbahar kokusu olsun eşim ve kızım -kendilerinin başka yemeği olmasına rağmen- eve girmeyi istemiyorlar.O denli cinsiz
Koyun eti de yemiyor heraldeGerçekten yemek olayı çok sıkıntı esimde..karnıyarık,brokoli,vs yemektense oturup tulum peyniri ile ekmek yer...ama o peyniri kendisi secmediyse ona da burun kiviriretcildir ama her kasaptan olmayacak ...etde sinir cikar sürekli kasap değiştiririz Bi de bilmis gorsen sanırsın yemek programindayiz !!! En güzeli dışardan yemek bizim için...ama ben de zamanla kendi sevdiğim şeyleri pisirmekten uzaklastim ve eskisi kadar sebze tüketmiyorum
Heyecanla okudum ve sonunda oooooh dedim :)Benim kvde de oğluna maydonoz roka brokoli hiç
Yedirememiş
Kv dem ufacık birşeyin içine maydonoz kasta eşim masadan kalkarmış
Kv dem bize geldiğinde brokoli çorbası yapmıştım
Etin yanında yeşil salata da vardı tabi maydonoz roka vs eşim çok sever
Hatta havuçlu kek yapmıştım eşim ağzına sürmezmiş bekarken
Kv dem eşimin evlenince bunları yediğini görünce ölecekti :)
Garezin anneneymıs dedi eşime
Ben de aaa bilmiyordum kocamın bunları sevmediğini dedim
@csi ,victoryvivi vallaha tebrik ederim sizi..... ben kayinvalidemin tabiriyle "karı olup" oglusuna sebze yediremedim Gerçekten sebze sevmiyor eşim yoksa kayınvalidem güzel yemek yapan bir kadın ona hicbirsekilde sözüm yok ..
Tuttum bunudedım ama gıymıyor ,benım sıcaklığım yetıyormuş deseydın.töğbeee.
cok alakasiz olucak.ama eşiniz ne yiyor vallahi col merak ediyorum sebzesiz bir hayat nasil olur surekli evin hanimi ne pisirir sizin icin zordur muhakkak surekli sebze harici birseyler hazirlamak
hahhaaaaaaayt vallahi kahveyi püskürttum ya beni de yer korkusu varsa isin zoray vallah cok güldüm- sende adama baksaydin kardesim. nasil olurda tosunu hasta edersin?
Benim nisanlimin anneside, yavrum ac geziyor diye laf atiyordu. oysaki oglu 125 kilo. dagi tasi yedi- birgün beni yer korkusu geceleri rüyamda
offf cok sinir bozucu ya nedir bu ozellikle erkeklerin yemek seçmesi anlamiyorum sizin icin surekli bi yemek yapma sıkıntısi sinir bozucu koyucan onune gunde 3 öğün makarna yesin dursunBenim eşim de aynı. Salata hariç asla sebze yemiyor. Et, makarna, hamur işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?