KV Teşhisi Koydu

Ne mutlu size....Evde karnıbahar kokusu olsun eşim ve kızım -kendilerinin başka yemeği olmasına rağmen- eve girmeyi istemiyorlar.O denli cinsiz

Ne mutlu size....Evde karnıbahar kokusu olsun eşim ve kızım -kendilerinin başka yemeği olmasına rağmen- eve girmeyi istemiyorlar.O denli cinsiz
ayyy tam delirmelik bir durum o yuzden cok haklisiniz disardan söylemek saniyorum sizin açınızdan en rahati kolayliklar diliyorum Allah yardimciniz olsun kendi babamdan da biliyorum cidden yemek seçen cok zor

Koyun eti de yemiyor heralde

Bende ne kasaplar ne lokantalar degistirdim

Heyecanla okudum ve sonunda oooooh dedim :)

Ben düşündüm de böyle şeylerle karşılaştım mı onu bile bilmiyorum, bazı şeyleri büyütmemek mi gerekiyor? Benim annemde kız kardeşimin eşine diyor, sabahları ona bal ver pekmez içir o unutur diyor, ben eşim için plan yaptığımda annesi ay çok şükür bugünleri de gördüm diyor, herhangi bir durumda .. böyle yap bak yine hiç dikkat etmiyor diyor, ne bileyim bunlardan rahatsız olmak aklımın ucundan geçmez. Ztn eşimle ilgilenmekte bana zor gelmez, oda aynı şekilde bana davranır. Biraz daha rahat olmaya çalışmalısınız kendinize en büyük zararı veriyorsunuz sizede yazık

Griple içliğin alakasını nasıl kurduğunu da soraydın bizim için keşke

dedım ama gıymıyor ,benım sıcaklığım yetıyormuş deseydın.töğbeee.

haha buna benzer bişeyde ben yaşadım ah ah :) içine içlik giyiyo musun oğlum soğuk bak hasta olcaksın diyor benm yanımda eşimde evet dedi. kayınbabamda sanane yani artık oğlanın içliğinden demesin mii . alnında öpesim geldi kayınbabamıııı o annn :) kayınvalidemde yok eskiden giymiodu zoraki giyiyoduda giyiyo dimi kızım die bana döndü sonra bende giyiyo anne 3 tane var ben kontrol ediorm sen merak etme dedm artık :) kayınbabam şimdi sorumluluğu var sen bırak bunları yani dedi. ah ah bunlar ne kiii :) eşimin sırtı kaşındı daha bi kaç aylık evliyim ordaydık sırtımda kaşındı ya dedi eşim. eşime döndü ne dese beğenirsiniz e tabi aylardır sırtının kese gördüğü mü var demesin mi ben şok yoo ben yapıyorum dedim artık uzatmadım ama eşimle hep bu konuya güleriz bazen bayodaa ahh anaaammm yıl oldu yıll sırtım kese görmüyor der ölsem unutmam herhalde bunlarıı

anne yüreği dicemde yani buda fazla artık 30 yaşında adam evlenmş sen bi sus dimi öğüt vermek ayrı böyle iğneleyiici konuşmak ayrıı takma canım hepsi aynı versiyooonn :)

ay vallah cok güldüm- sende adama baksaydin kardesim. nasil olurda tosunu hasta edersin?
Benim nisanlimin anneside, yavrum ac geziyor diye laf atiyordu. oysaki oglu 125 kilo. dagi tasi yedi- birgün beni yer korkusu geceleri rüyamda

ay vallah cok güldüm- sende adama baksaydin kardesim. nasil olurda tosunu hasta edersin?
Benim nisanlimin anneside, yavrum ac geziyor diye laf atiyordu. oysaki oglu 125 kilo. dagi tasi yedi- birgün beni yer korkusu geceleri rüyamda
hahhaaaaaaayt vallahi kahveyi püskürttum ya beni de yer korkusu varsa isin zor

Benim eşim de aynı. Salata hariç asla sebze yemiyor. Et, makarna, hamur işi...
offf cok sinir bozucu ya nedir bu ozellikle erkeklerin yemek seçmesi anlamiyorum sizin icin surekli bi yemek yapma sıkıntısi sinir bozucu koyucan onune gunde 3 öğün makarna yesin dursun

İçinde birşey olmadığını nasıl görmüş ya bu soru aydınlatıldı mı kaçırdım

Belki koca adam kendi düşünsün deriz de ana yüreği de baska işte ne diyeceksin. Kaç yasina gelirse gelsin anne hala bebek olarak görür çocuğunu. Biraz duygusal bakmak da fayda var ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…