Evet bixim ev bile soguk bende soyledim bunu. Ama biz zaten sicak sevmiyoruz dediSoğuk olur hemde çok,yazın da sıcak..
Kv nin en buyuk hayaliymis cati kati buyuk balkon bunlar ikna eder mi ki..Teras asagiya su alıyor genelde bu problemi çok duydum. Soğuk bir yerde yaşıyorsanız evi ısıtma da çok zor. Yakıt masrafı baya zorluyor oturanları. Bunları söyleyebilirsiniz.
Ev sahibi almanci burda degilSen ne kadar soylesen tatmin olmaz.isi buyuk oynucaksin.Gerekirse emlakciyla yada ev sahibiyle gorus rica et onlari almasin.Kiracimi mi yok dolu.
Eltim de bir zamnlar karsima tasincaklardi ev sahibiye anlatiim aramizda kalsin dedim halletik oyle
Gel de don deseydin:)Genç işi teras,benim bildiğim bekarlar,öğrenciler falan tutar.Evet bixim ev bile soguk bende soyledim bunu. Ama biz zaten sicak sevmiyoruz dedi
Bence kafaya koyduysa soguk moguk dinlemez tasinir
Bugün üst kata gelir yani ayni eve..bence hic birsey deme, belli etme... ilerde yüzüne vururlar. eger gelirlerse kendine yeni ev ara
Big problem ! Bnm ingilizce anca buna yettiOooo nooooooo!
Bulma sanisiz yokmu ulasirsiniz istersen kv deniz nasil ulastiysaa siz daha kolay ulasirsimz.Ev sahibi almanci burda degilve bizim dairenin emlak isini baskasina devretmis yani diger emlakciyida gormuyoruz
Ya bunlarda genc zaten ben anlamiyorum bn eve cikarken 1 kere mola veriyorum bunlar ucarak cikiyo bizim eveGel de don deseydin:)Genç işi teras,benim bildiğim bekarlar,öğrenciler falan tutar.
Onlarin tanidigiymis. Hemserisi sanirim eşim istese bulur evet ama ya gidip soylerseBulma sanisiz yokmu ulasirsiniz istersen kv deniz nasil ulastiysaa siz daha kolay ulasirsimz.
Eşiniz ne diyor
Bu aşkı neye borçlusun:)))))Ya bunlarda genc zaten ben anlamiyorum bn eve cikarken 1 kere mola veriyorum bunlar ucarak cikiyo bizim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?