Kv üst katima taşınmak istiyor..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Evet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..

Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.

Simdi bnm sorum teras katta oturanlara

Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticam ben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..

Teras asagiya su alıyor genelde bu problemi çok duydum. Soğuk bir yerde yaşıyorsanız evi ısıtma da çok zor. Yakıt masrafı baya zorluyor oturanları. Bunları söyleyebilirsiniz.

Teras asagiya su alıyor genelde bu problemi çok duydum. Soğuk bir yerde yaşıyorsanız evi ısıtma da çok zor. Yakıt masrafı baya zorluyor oturanları. Bunları söyleyebilirsiniz.
Kv nin en buyuk hayaliymis cati kati buyuk balkon bunlar ikna eder mi ki..

Sen ne kadar soylesen tatmin olmaz.isi buyuk oynucaksin.Gerekirse emlakciyla yada ev sahibiyle gorus rica et onlari almasin.Kiracimi mi yok dolu.
Eltim de bir zamnlar karsima tasincaklardi ev sahibiye anlatiim aramizda kalsin dedim halletik oyle
Ev sahibi almanci burda degil ve bizim dairenin emlak isini baskasina devretmis yani diger emlakciyida gormuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…