Konu başlığını okur okumaz yalan dünya dizisindeki adamın sesi kulaklarımda bu şekilde yankılandı da yazmadan edemedim.Big problem ! Bnm ingilizce anca buna yetti
Onlar gelirse bix tasiniriz diyoda ev bulmak hic kolay degil buralardaaaEşiniz ne diyor
Kac kere soyledim karsiliksiz ben bisey hissetmiyorum diye ama ne faydaBu aşkı neye borçlusun:)))))
Aradaki mesafe tavan bayağı uzak olacakYandin sen.
Tasininca araya mesafe koy dicem ama nasil olur bilemem.
Bnm ilk duydugumda kulaklarimda sadece bi ugultu vardiKonu başlığını okur okumaz yalan dünya dizisindeki adamın sesi kulaklarımda bu şekilde yankılandı da yazmadan edemedim.
Umarım taşınmaz. Zaten yeterince yakınmış, oğluna aşık herhalde
Fesat mıdır,öyle her şeye burnunu sokar mı?Onlar gelirse bix tasiniriz diyoda ev bulmak hic kolay degil buralardaaa
Kac kere soyledim karsiliksiz ben bisey hissetmiyorum diye ama ne fayda
Balayindan dondügumz hafta butun aksam yemeklerini beraber yemistik ben işe baslayana kadar arada mesafe olmasina ragmen. Simdi gelirseler
Galiba biz farkli bi sehirde is bulcaz galiba orda maaslar daha iyiymis. Yo yo onlarin tasinmasiyla hic alakasi yok tabikide tesadufYandin sen.
Tasininca araya mesafe koy dicem ama nasil olur bilemem.
Aradaki mesafe tavan bayağı uzak olacak
Ve duvarlar kagit gibi yatak odalari da ayni olur insallah tasinirsalar
Şöyle soyliyeyim. Buz dolabimiza bile bakmaya kalkar her geldigindeFesat mıdır,öyle her şeye burnunu sokar mı?
Ay bir de o var demi:)Önce gel aşık et sonra düşün kara karaVe duvarlar kagit gibi yatak odalari da ayni olur insallah tasinirsalar
Aglayabilir miyimIlla gelinlerin g..tunun dibinde olacaklar ya.
Hey Allahim.
Aa anne bizde tasincaktik zaten siz bizm eve gelin en iyisiBence sen bizim ev hiç isinmiyo deyip başka eve cik başka şansın yok
Valla onlar düsunsun biz daha 3 aylik evliyizAy bir de o var demi:)Önce gel aşık et sonra düşün kara kara
Butün esyalrim yeni daha 3 ay oldu geleli o da zor geliyo ama esimde biz tasiniriz olmadi diyohiç uğraşmayın iknaya siz taşının en temizi.
Neeeeeee 3 ay mı?ay kalbim sıkıştı,fena oluyorum:)Valla onlar düsunsun biz daha 3 aylik evliyiz
Butün esyalrim yeni daha 3 ay oldu geleli o da zor geliyo ama esimde biz tasiniriz olmadi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?