Daha yenge olmadim canim görümcelerim bekarYenge sen misin ?
Anneannem sandim bir ara.
He diyip gecin caniniz nasil istiyorsa oyle giyinin hem esiniz de sizle ayni fikirde.
Yalniz bana boyle deseler inadini mini sort askili dekolte giyesim gelir.
Senede birkere görüyorum ama her hafta konusuyoruz. Ben aramam hic hep o beni arar. Diyorumya uzaktan bile huzurumu bozuyor. Telefonu acmayim desem oda olmuyorKizlarini ornek vermen iyi olmus bunu hep soyle.
Senede bir defa gorecegin insanlar icinde cok kafani yorma.
Huzurunu bozmuyor ya abartma tamam karismasi benimde tahammul edebilecegim sey degil ama esinle kavgaya sebep olmuyorki esinde farkinda durumun.Senede birkere görüyorum ama her hafta konusuyoruz. Ben aramam hic hep o beni arar. Diyorumya uzaktan bile huzurumu bozuyor. Telefonu acmayim desem oda olmuyor
Öyle ama bana resmen acik giyinirsen oglumda kicina tekmeyi vurur demeye getirdi ki öyle bisey yok esim bu konuda beni serbest birakir. Ama imalari agir benceBende ciddi bir sey var sandim :)) he he deyip geçin esiniz sizin yaninizda ise ne dediğine neden bu kadar takildiniz. Senede 1 kere görmek yeterince mutlu edici bir sebep :)
Bilmiyorum sanmiyorum sadece konuyu oraya getirmek icin konustu sanirim. Nerden bilecek aralarinda ne gectiginiYeğeni ondan mı boşanmış gerçekten ?
Bahana degil aslinda gercekten özledim türkiyeyide ama onlarda kalmak cehennem gibi olur ya. Ben duramam lafini veririm. Bu konularda hassasim özgürlügüme laf edilmesini kaldiramiyorum. Birbirimize gireriz diye korkuyorum kaynanada fenaTürkiyeye gitmekten soğuma icin bahane bulmussunuz gibi geldi bana biraz kızmayın nolur :) Eşiniz bi şey dememiş siz de çok takmayın lafınızı söyleyin bi dahakine de şaka şaka demeyin ama.
Takmak istemiyorum ama laflarinida yemek istemiyorum. Allahtan esim beni her konuda anliyor herzaman hak veriyor. Yoksa coktan ayrilmistik yürümezdi bu aileyleEn azından uzaktasnz dibinizde olup sürekli gelip gitmiş olsaydı daha kötü olurdu haftada bir araması normal sonuçta gurbettesniz... Eşiniz bişey dememisse sorun yok... kv'de önce kendi kızlarından baslasn kapatmaya, yoksa mazallah onları da kocaları bosayabilirtavrınız net olsun eşiniz bişey demedigi sürece kv'yi pek takmayn..
Öyle ama bana resmen acik giyinirsen oglumda kicina tekmeyi vurur demeye getirdi ki öyle bisey yok esim bu konuda beni serbest birakir. Ama imalari agir bence
Tamam işte kendi bildiğinizi yapın zamanla alışırlar...Takmak istemiyorum ama laflarinida yemek istemiyorum. Allahtan esim beni her konuda anliyor herzaman hak veriyor. Yoksa coktan ayrilmistik yürümezdi bu aileyle
Tamam bende onu diyorum iste esiniz yanınızda iken onun sacma imalarina can sıkmaya değmezÖyle ama bana resmen acik giyinirsen oglumda kicina tekmeyi vurur demeye getirdi ki öyle bisey yok esim bu konuda beni serbest birakir. Ama imalari agir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?