• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve gorumce ikilisi..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu:(

Bilmem. Çocuğum yok. Çok istersem olmaZsa nasıl bir ruh hali içinde olurum bilmem.
Şimdiki ruh halimle bakarsam bana göre annelik cok abartılan ve kutsallaştırılan bir şey. Bir kadın Anne olamadı diye değer kaybetmiyor. Diger kadın da anneliğini yasamak İçin kaçak göçek davranmamalı.

Evet, siz bebeklerinizi kaybettiniz ama orada da bir bebek var. Neden sevilmesin? Neden Doğum günü kutlanmasın o bebeğin?
Siz de sevseniz Sevinçlere ortak olsanız daha güzel atlatmaz mıydınız bu süreci?

Bilmem. Çocuğum yok. Çok istersem olmaZsa nasıl bir ruh hali içinde olurum bilmem.
Şimdiki ruh halimle bakarsam bana göre annelik cok abartılan ve kutsallaştırılan bir şey. Bir kadın Anne olamadı diye değer kaybetmiyor. Diger kadın da anneliğini yasamak İçin kaçak göçek davranmamalı.

Evet, siz bebeklerinizi kaybettiniz ama orada da bir bebek var. Neden sevilmesin? Neden Doğum günü kutlanmasın o bebeğin?
Siz de sevseniz Sevinçlere ortak olsanız daha güzel atlatmaz mıydınız bu süreci?

Anne olmayi cok isteseniz ve olamasaniz, sonra tam olmaya yaklasmisken dogurup cansiz vucudunu topraga gomseniz nasil bir ruh hali icinde olurdunuz acaba:KK43:( biraz empati..
Ama yinede yorum icin tesekkurler..

Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu:KK43:
5 defa tüp bebek denemesi yapan biri olarak diyebilirim ki haklisiniz o doğum gününe gitmemekte , bu durumu ancak ve ancak bizim gibiler anlayabilir , benim gorumcenin çocuğu oldu sagolsunlar ne kendisi ne de kayınvalide ben gittiğimde benim yanımda sevmiyorlardı çocuğu , ben ne kadar da desem bu mutluluğu yaşayın sizin de başınıza ilk defa geldi hayır diyorlardı , çünkü üzüldüğümü biliyorlardı . Bu anlayıştır başka birşey degil . Yanlış birşey yapmadınız aldınız hediyeyi de eşinizi de yollamışsınız daha ne olsun.

Siz başlatmışsınız,onlar devam etmiş.Çocuk sevdiler diye üzülmüşsünüz onlar da sevmemiş,bu kadar basit.
Siz varsınız diye çocuk da mı sevmesinler?
Hiçbir şeye özellikle çocuk olayına hiç ''oo dünyanın en güzel şeyi şeklinde bakmadığım için anlamıyorum çocuk için kahrolanları ve dünyasını sadece onun üzüntüsü ve sevinci üzerine kuranları.
Görüşmek istemiyorsanız kimseyle görüşmeyin .

5 defa tüp bebek denemesi yapan biri olarak diyebilirim ki haklisiniz o doğum gününe gitmemekte , bu durumu ancak ve ancak bizim gibiler anlayabilir , benim gorumcenin çocuğu oldu sagolsunlar ne kendisi ne de kayınvalide ben gittiğimde benim yanımda sevmiyorlardı çocuğu , ben ne kadar da desem bu mutluluğu yaşayın sizin de başınıza ilk defa geldi hayır diyorlardı , çünkü üzüldüğümü biliyorlardı . Bu anlayıştır başka birşey degil . Yanlış birşey yapmadınız aldınız hediyeyi de eşinizi de yollamışsınız daha ne olsun.

Tesekkurler, aynen oyle acimin tarifi yoktu, dayanamiyodum bir bebek gormeye, sokakta bile, onlarda gozume soka soka anlatip severlerdi normalde, birde kaybetmisim evime gelmisim gidin evinizde sevin yerimi benim evim.

Siz başlatmışsınız,onlar devam etmiş.Çocuk sevdiler diye üzülmüşsünüz onlar da sevmemiş,bu kadar basit.
Siz varsınız diye çocuk da mı sevmesinler?
Hiçbir şeye özellikle çocuk olayına hiç ''oo dünyanın en güzel şeyi şeklinde bakmadığım için anlamıyorum çocuk için kahrolanları ve dünyasını sadece onun üzüntüsü ve sevinci üzerine kuranları.
Görüşmek istemiyorsanız kimseyle görüşmeyin .
Ben onun cocuguna dogdugundan beri gittim sevdim, ben cocuklarimi kaybedince iki ay sonra onun yaptigi d. Gunune gitmedim acim var diye o kadar.

Hayirli olsun dese nolur demese nolur, bosverin. Hele hele o bohca mevzusu. Keske hic konusmasaydiniz. Sizin cocugunuzun mevludu. Pek ala en guzelinu siz yapabilirdinuz. Niye laf veriyorsunuz ki insanlarin agzina? Fazla beklenti fazla hayal kiriklgi demek. Oh kendi yaginizda kavrulun. Ister gelsin ister gelmesin gorumceniz. Yegeni sonucta onlarda.

Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu:KK43:
Bu bohça yi kv damada yaptığına göre sanırım kızın annesi yapıyor?öyle anladım.

Hayirli olsun dese nolur demese nolur, bosverin. Hele hele o bohca mevzusu. Keske hic konusmasaydiniz. Sizin cocugunuzun mevludu. Pek ala en guzelinu siz yapabilirdinuz. Niye laf veriyorsunuz ki insanlarin agzina? Fazla beklenti fazla hayal kiriklgi demek. Oh kendi yaginizda kavrulun. Ister gelsin ister gelmesin gorumceniz. Yegeni sonucta onlarda.

Yegenlerini bir kez gormedi 10 dk lik mesafede oturuyor. 8 aylik oldu cocuklar

Bu bohça yi kv damada yaptığına göre sanırım kızın annesi yapıyor?öyle anladım.
Oyleymis, farkli adetleri var kv imin ben her iki dunurede yapildigini zannettim, megerse damada yaparlarmis.

Bebek sahibi olmayan ya da sorunsuzca sahip olan kişilerin seni anlaması mümkün değil. Ben iki kere düşük yaptım ama hamileliğin baslangicindaydi. Seninki çok daha ağır olmuş. Acını tahmin edemiyorum. Ben daha fazla bebek görmemek için işimi bile bıraktım. Es kaza annesine yardim etmek için kucağıma alırım da onun o nefesini hissedersem dayanamam dedim. Tabii bunu kimseye söylemedim. Çünkü ne kadar abarttın diyeceklerdi. Senin de o yaralı yüreğinle çocuğun bilmem kaçıncı samimiyetsiz doğum gününe gitmeni beklemeleri çok saçma. Boşver herkes kendi yaşadığını biliyor. Sen kendi çekirdek ailene odaklan.

Degisik insanlarmis gercekten. Benim kizima halalari canini verir. Bizde halalarinin kiynetini biliriz. Bu tarz insanlar pek degeri haketmiyor. Caninizi sktiginiz zamana yazik.

Abisi herseyine gitti bana kizmis olabilir, abisini hic mi dusunmez, yillarca cocuk sahibi olmak icin ugrastik didindik.

Yoo haksiz degilsiniz. Benim kv de daha torununu gormedi,oglum 21 aylik oldu. Hic umrumda degiller. Gorumcemi de ben kovaladim basima bela oldugu icin. Bir bardak su yoksa ölecegiz deseler vermem bana ne. Ogullari versin ;)
Siz de uzmeyin tatli caninizi, cocuklariniza Allah uzun omurler versin insallah

Kaybınıza çok üzüldüm.
Haklı ve haksız yanlarınız var bence...
Öncelikle olayları birbirine bağlamışsınız gibi duruyor.
Mesela bakan olmayınca kaybettik demek çok ağır bir itham bana göre...
bakacak kimi hayal ettiniz bilmiyorum, ama kendinizi kimseden beklentiye girmeden ayarlamalıydınız.
Ya bir yardımcı tutacaksınız, ya eşiniz yapacak, ya dışarıdan yemek yiyeceksiniz vs...
Bu konuda onları suçlar konuşmanız çok çok yersiz. Biri beni bununla suçlasa bir daha konuşmazdım mesela.

Size geçmiş olsuna gelip bebek sevmeleri kaybınız bu kadar tazeyken çok çok düşüncesizce...
Eşinizle paylaşıp, görüşmeyi kesebilirdiniz.
Doğum gününe niye geldi gelmedi de mesele olmazdı böylece.
Hadi geçtik iyi niyetli davrandık diyelim, ben evimin altındaki Doğum gününe 5 dakikalığına giderdim madem ilk meseleyi yuttum... uğrar tebrik eder çıkardım.
Kimsenin ağzına laf vermemiş olurdunuz..
Allah bağışlasın yavrularınız doğmuş, tebriğe geldiğinde surat yapan ve sizinle ilgilenmeyen insanlardan bir de bohça beklemişsiniz... eşarp alsa ne almasa ne? İki tane havlu verse ne vermese ne?
Sarılın yavrularınıza yaşayın mutluluğunuzu.
Bu saatten sonra da görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin.
Zaten düşünceli ve iyi niyetli insanlar değiller, sizin de tahammülünüz yok...
bu saatten sonra kim haklı kim haksız ne önemi var?

Back
X