Merhaba bayanlar, benim kv ile ilgili problemleri bilenler bilir eski konularimdan, ben gecen yil tup bebekle ikizlerime hamile kalip 6.aya girdigimde erken dogumla kaybettim, tup bebek yapmamin sebebi esimle ilgiliproblemden dolayi normal yolla cocugumuz olmadigidir, riskli bir ikiz gebeydim yatmam gerekti pek yatamadim malum bakan olmayinca kaybettim, kv yazligindaydi 3.gun geldi eve hastaneden cikmistim, gorumce gecmis olsuna geldi bebegiyle karsima gecip kv gorumce elti benimle ilgilenmwyi birakip bebegi sevdiler, iki ay sonra benim evimin altindaki cafeyi tutup ogluna d. Gunu partisi yapti, bende hediyesini alip d. Gunune katilmadim abisi gitti ve goturdu, bebeklerimi kaybetmenin acisiyla hergun agliyodum, bebek cocuk mutlu insanlar gormeye tahamulum yoktu, aksaminda gorumceme kusura bakma gelemedim diye msj attim, kizmadim desem yalan olur dedi bende durumumu biliyodun nice nice yillari olur o zmn gelirim dedim cvp vermedi, zmn gecti ve ben 7ay sonra hamile kaldim ikizlere bir kez gelmedi aramadi sormadi, dogum yaptim doğum a gelip gecmis olsun gozun aydin hayirli oldun diye tek bir kelime konusmadi oturdu gitti, 40 mevludumu 3 ay sonra yaptim ve cagirmadim onu annesi cagirmis, dip kose kacti karsilasmamak icin benden, kv kizinin mevludunde damadin tum sulalesine bohca yapmisti, bende anneme bi esarp bile koymadin dedim cikistim tartistik, cocuklarim 3.aylikken oldu bunlar, o gun bugun gelmedi cocuklarim 8 aylik konusmuyoruz, kizindan yana oldu beni akrabaya anlatmis sikayet etmis bu arada alt ust oturuyoruz, gorusmek istemiyorum ne kv ile nede gorumceyle 7 kat eller sevindi bizim cocuk sahibi oldugumuzada gorumce bunalima girdi tebrik bile etmedi, bir kez gelip gormedi cocuklarimi affeddemiyorum sizce bendemi haksizim, kusura bakmayin cok uzun oldu