Kv ve görümce kendini belli etti.

Eşim hiç görüş diye zorlamadı. Ama kadın tam bir duygu sömürücü oğlunu iyi tanıyor. Bu yaşanılandan sonra göze aldım çoğu durumu, benim için bittiler

Çok haklsıınız, ben de koparırdım ama sabrettim o an diyeceğimi dedim. Daha da sesini bile duymak istemiyorum.

Ergenliğe yeni giriyor olsa duyduklarını gercek sansın tabı de koskoca evlı adam. Olayın ıcınde, idrak edemiyor mu? Mental sıkıntısı mı var?
Sana hıc kızmadım, herkes kendi tercihlerını yasar cunku.

şimdi bu olaydaki gariplikler silsilesi

hani virüs var ya kv ye annenlere artı görümceye neden gittiniz

eşin uzansın diye uğraşan görümcenin bu sözlerindeki ahlaksızlık, terbiyesizlik ne

cidden ne olarak algıladınız da bu kadar hakaret ettiniz

Çok uzattım ama, ertesi gün görümcem rahatsızlanmış, ayıp olmasın diye kv aradım orda kalmış çünkü.

neden aradınız

nasıl aile ilişkileriniz var ben bir türlü anlayamıyorum

yani görümcenin hastalandığını kv de kaldığını nasıl öğrendiniz de hemen aradınız

bir önceki gün yaptığı hareketi ahlaksızlık olarak nitelendirdiğim biri sıradan bir hasta oldu diye aramam

yani beni arayana da anlam veremem

anladığım ölümcül hasta değil klasik bir hastalıkta neden arıyorsunuz görümcenizi

geçen görümcemin eşi ile konuşuyordum X de hasta dedi geçmiş olsun dedim hiç aramak aklıma bile gelmedi bildiğin basit hastalık işte

görümcem küsecekse paşa keyfi bilir eşim ya da kv de küsecekse size ne derim geçerim

kv ye geline bence o ben kötü kv değilim oğlum oda yapacaktı gerek yok dedim oğlum bana güvenir kartı bile bende ama ben harcamıyorum

bu tavırlarını oğluma olumsuz yansıtmıyorum diyor

kv niz en az 60 yaşında bu tepkileri de bana çok sıradan geliyor

siz kendinizi doldurmayın

ve tüm konularınızda yazdığımız gibi mesafe candır

şu cici gelin modunuzdan çıkın ve mıç mıç olmak için çırpınmayın

Ataerkil bir kocanız var her açtığınız konuda söylendi size sizin sorununuz KV görümce değil doğmamış çocuğa don biçen annem bakabilir sadece diyen kocaniz..ailenize eşinizin saygısı yokken başkasından saygı beklemeniz zorla kapı kapi gezip kandil kutlatmaniz komik.. kullandığınız bu tabirlerde hiç hoş değil ahlaksız kelimesinin sözlük anlamını tekrar açıp okuyun isterseniz...

Aynen öyle arkadaşım. Çok haklısın. Terbiyesizlik aştı gitti kendini. Bana yeni gelin oymuş gibi saydırdı0
Saydırır çünkü hareketlerin kayınvalidenin hoşuna gitmiyor. İlk kozları olan laf sokma kozlarını kullanırlar. Kayınvalidemi köye gidince aramadım diye pardon hafta da 1 aradım diye bana her aradığımda laf soktu. Bilirmiydinn numaramı dedi. Eşime de laf sokmuş nerden estide aradın diye. Yeni evliyiz alışamıyorlar sürekli onlarla ilgilenelim her istediklerini yapalım gelinler istediğimiz gibi olsunlar istiyorlar. Bende saygımı bozmadan eşime “ annen ikidir laf sokuyor hayatım saygıdan birşey demedim haberin olsun” demiştim. Sonra saygıdan demediğim o laf annemlerin yanında laf sokma olarak geri döndü. Annemlerin yanında. Babam var ya babam. O sofrada kayınvalidemi herkesn içinde tersledim. Şuan iyiyz ama haftada 1 2 görürüm onda da benim insafıma kalmış geçerkende uğramam alt katımda. Şuan pişman laf soktuğuna sokucağına. Açılsın diliniz. O lafı söylerken eşimde vardı duyduğu için tekrar annesini şikayet etmedim ama annesine gitmek istediğinde kesin dille” hayır gidilmicek şuan dedim laf yiyemem”. Daha huzurluyum kayınvalidemde etrafımda dolanıyor.

Damdan çoğu şeyi görüyorsun ama kv yi göremiyorsun. Beni eşime söylemekle tehdit ediyor :)

Bir aile düzenini olumsuz yönden etkileyen herkes benim gözümde bütün kötü kelimeler hak eder. Bunun burda hesabını vermeyeceğim.

desin

sen de bunu mu dert ettin

kızı oğlanı mı kaldı 30 yaşında insanlarız evlendik barklandık yarınlarda anne baba olacağız der kaparsın konuyu

ama bu senin ailen benim ailem o üstün olacak çekişmeleri cidden evliliğinizi yıpratacak

teyzeni vs bilmem ama senin kalıp düşüncelerin olduğu, hatta eşinin de bazı kalıp düşüncelerinin olduğu kesin

eşime göre gelinler kv ve görümcelerini kötüler hep diyorsunuz ya bu onun kalıp düşüncesi ama gerçeklikten çok uzak değil

bu düşünceyi biliyorsunuz adam zaten size içli dışlı olmayın diyor ama siz ısrarla arayıp sorup sonra da en basit davranışa alınıveriyorsunuz

Damdan çoğu şeyi görüyorsun ama kv yi göremiyorsun. Beni eşime söylemekle tehdit ediyor :)

ediyorsa, söyle eşime dersin

kv seni eşine söylemekle tehdit ediyor ama kv ye sorsan "seni uyarıyor, aranız bozulmasın diye" bunu yapıyor

olay aslında net, sen de onlar da bu ilişkiden rahatsız

çözüm de basit, mesafe

cidden görümceye neden gittiniz kandilde

bu kandil hangi gündü, bir akşamda 3 kapı nasıl yaptınız, işten çık sonra akşam 9 a kadar üç ev nasıl gezildi

annende sallansaydın, görümceye zaman kalmasaydı mesela

o bana gelmedi diye şikayet etseydi

siz de ah biz gelecektik abla da malum yasaklar deseydiniz olsa bitseydi

neden cici gelin modun hala on

cici gelin olma off düğmeni aç

Bir aile düzenini olumsuz yönden etkileyen herkes benim gözümde bütün kötü kelimeler hak eder. Bunun burda hesabını vermeyeceğim.

işte o olumsuz etkilemesi nedir

bak arkadaşım bazen sert yazıyorum ama ben seni seviyorum aslında dobra kadınsın

lakin bana takılı kalıyorsun gibi geliyor

cidden soruyorum kardeşim ayağını uzatsın dedi diye sizin aile düzeninize ne yaptı kadın

onun kültürü, misafiri, kardeşini ağırlama hali tavrı bu neden alınıyorsun ki

kv dem de eşime yapar sen üçlü koltuğa geç uzan vs

orada oturana sen kalk şuraya geç der, kızlarına da bana da çocuğuna da

eşim de yok anne gerek yok der kon u kapanır, yatacağı varsa da zaten ikram beklemez yatar

hiç mesela buna alınmak aklıma gelmedi

15 yıllık evliyim hala bunda alınacak bir şey göremiyorum kadın oğluna rahatlık ikram ediyor çay ikramı gibi

Sizin en büyük probleminiz eşiniz aslında, kayınvalide ve görümce değil. Eşiniz bana niye anlattın, ben ajan mıyım? Olaylara bu şekilde umursamaz tepki veren eşiniz yani ailesi sizinle ilgili ne söylese eyvallah diyecek yapıda birisi anladığım kadarınca. Eğer eşiniz sizin arkanızda durabilse ve savunabilse onlarda bu şekilde haddini aşamazdı. Hoş gerçi sizde de hata var teyzeniz hadi onu geçtim anneniz hakkında olumsuz bir sürü şey söylüyor ve siz hala eşimin annesi diye susuyorsunuz siz böyle sustukça daha çok üstünüze gelirler emin olun. Bana ya da aileme karşı haddini aşan kişiye kim olursa olsun haddimi aşarım!!!

Benim bildiğim kandiller ibadeti artırmak içindir. Manevi bir gün.
Onu bunu aramak bile bana gereksiz gelir. Ailem hariç kimseyide aramam.
Bazıları bayram gibi kapı kapı geziyor. İlginç.

Eşinize rahat otursun dediği için sizde bunu abi kardeş ilişkisini kiskandiginiz için her türlü kötü sözü hak ediyor öylemi ? KV niz annenize teyzenize laf ettiğinde kizmayacaksiniz o zaman sizinde aile düzenlerini bozduğunuz bir taraf vardır..

Benim bildiğim kandiller ibadeti artırmak içindir. Manevi bir gün.
Onu bunu aramak bile bana gereksiz gelir. Ailem hariç kimseyide aramam.
Bazıları bayram gibi kapı kapı geziyor. İlginç.
Büyükler beklermiş. Pehhh. Yahu ibadetini yapmayan insanı neden arayayım. Kimseyi aramıyorum

Çok saçma söylediklerin :) ne dediğini bilmiyorsun. İyisi mi sen benim konularıma yazma. Felaket tellallığı bu. Eşim beni sevmiyormuş, yok adam olmazmış? Had mi bilsen biraz?
hanım efendi bunların sureklı konu acarsanız. bu tarz dertlerden dolayı. uyede gayet yorumunu yazar ve bukadar sınırlenmenıze sasırdım. ben dogru olanı soylemış. gayet sız ofkeyı bıze kusacagınıza. bence kocanıza annesıne ve sevgılı gorumcenıze yapın olurmu. yada cici gelın olmaya devam edın

Bir deyiş vardır, yaşam limon veriyorsa limonata yapacaksın diye.

İyi ki bu olaylar olmuş, görümce engellemiş, kayınvalide de kötü niyetini ortaya dökmüş, eşiniz de öğrenmiş.
Bunu fırsat olarak kullanın mesafe öyle değil böyle konulur diyin:

1) Eşinizle kırk yılın başında gidip gelin, kendiniz bağımsız gitmeyin
2) Kendiniz telefon falan açmayın, eşiniz yanınızdayken zorla görüşürsünüz
3) Bayram hediyesi organize etme, sosyal faaliyet ayarlama gibi işlere zaten girmeyin, enayi değilsiniz
4) Olur da bir köşede laf demeye kalkarlarsa kocanıza söyleyeceğinizi açık açık belirtin, eşinizden çekiniyorlar demektir.
5) Eşiniz elinde çayla köşelerden izliyor, aranızda çözün tavrında. O zaman siz de ara bulmak için çabalamayı tamamen bırakın.
6) Baktınız ki ters laf yolda geliyor, bunu dinlemeyeceğim hadi iyi günler diyip telefonu kapatın. Kavga etmekten çok daha etkilidir, tekrar ararsa doğrudan sessize. Eşinize kavga çıkacaktı engelledim istersen sen konuş dersiniz. Konuşmaz da hıkmık der yerine oturur.
7) Sosyal medya, facebook paylaşımlarını full sessize alın. Zaten engellemiş sizi mis gibi, etinden sütünden yününden
8) Yaşamınızla ilgili detay vermeyin. Taksimde megafonla duyurulabilecek kadar yüzeysel konuşun.

Elinizi tertemiz silin bu insanlardan, kötü niyetli diye evliliği dağıtacak değilsiniz, yakın olucam diye çabalamayın yeter ki.

Size defalarca eski konularınızda da söylendi. Aramayın , sormayın , görüşmeyin.. diye . Ama siz ısrarla sizi engelleyen kadının sağlığını merak edip arıyorsunuz.

Eşiniz de belli ki annesine dur diyemeyenlerden.
Geriye tek bir seçenek kalıyor ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…