- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Lilaseverr
Ediyor işte nasıl düzelcek bilmiyorumEsiniz bu konuda tepki vermedikçe siz kötü olursunuz elbette, buna onun müsade etmemesi lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ediyor işte nasıl düzelcek bilmiyorumEsiniz bu konuda tepki vermedikçe siz kötü olursunuz elbette, buna onun müsade etmemesi lazım
Öyle benim yanımda beni onların yanında onları savunuyorYok kesinlikle onların yaptıklarını görmüyor. Aile ne yaparsa haklı mantığı var onlar kotu sey yapmaz. Ana kuzusu dediklerinden.
Kusura bakma aynı modelden yeni ayrıldım da ondan senin esine de aynı tepkiyi veriyorum. :)
Ben konuştum kaynanamla da görümcemlede ama yok değişme yok herşeyi her zaman benden bekliyolarAma sende hic bişey yapmayıp onların değişmesini bekliyorsun
Bana karşı ilgi sıfır onlardaBen konuştum kaynanamla da görümcemlede ama yok değişme yok herşeyi her zaman benden bekliyolar
Öyle benim yanımda beni onların yanında onları savunuyor
Görüşme yahu onlar değişmeyecek sen araya mesafe koy madem üzülüyorsunBen konuştum kaynanamla da görümcemlede ama yok değişme yok herşeyi her zaman benden bekliyolar
İnanmıyorum ya boşver ilgilenmesinler sende eşinle konuş dert arama yaaaAma onlara gittiğimizde bana ilgisiz olmaları canımı sıkıyor tek kaliyorum
Allah korusun ama ayrılma gibi bı lüksüm olamaz benim ailem yikilr daha öncesinde bı Nisandan dönmüştüm zatenSen bu adamla bir omur geçirebileceğine emin misin?
Zaten arama sorma durumları ve bende .De onlarda da bitti de esimde tık yok dün yine aramış konuşmuş esimemi yoksa duvarami konuşuyorum o kadar lafı bilmiyorumGörüşme yahu onlar değişmeyecek sen araya mesafe koy madem üzülüyorsun
Birileri sizi görmezden gelse naparsiniz üstelik bu eşinin ailesi sıradan biri olsa ben meraklı değilim ki başımı agritmayaİnanmıyorum ya boşver ilgilenmesinler sende eşinle konuş dert arama yaaa
İnan en çok istediğim şey görmezden gelinmek ama olmuyor...Birileri sizi görmezden gelse naparsiniz üstelik bu eşinin ailesi sıradan biri olsa ben meraklı değilim ki başımı agritmaya
Bence bunu yapmayın ,böyle şeylerde boşanırım vs derseniz adamı iyice duyarsızşastırırsınız .eşinize ailesi ile sizin aranızda seçim yapmasını sunmak bana dogru gelmiyorDiyorum bak yapma bosanirim diyip korkutmaya çalışıyorum ama nafile tamam diyor sonra yine ayni
Siz de görmezden gelin ,ilgilenmeyin .Birileri sizi görmezden gelse naparsiniz üstelik bu eşinin ailesi sıradan biri olsa ben meraklı değilim ki başımı agritmaya
Telefonuma ulaşamamış o yüzden telefon cekmediyse ben ne yapabilirim
Sanada çok mu karisiyolar canimİnan en çok istediğim şey görmezden gelinmek ama olmuyor...
Niye bağırmasına göz yumuyosunuz?Evet görümcemin işi bana bağırmak ve su su anda benle konusmuyo ne yaptığımı bilmiyorum bile eşimin kulaklarıda duydu bizzat bana bagirdigini ama bişey demedi yaa ona
Başka başka davranılıyor bir öyle bir böyleSanada çok mu karisiyolar canim
Oo çok kötü yaBaşka başka davranılıyor bir öyle bir böyle
Eşimden yüz buluyorN
Niye bağırmasına göz yumuyosunuz?
Önce o yüz vermezse onlara bana bişey diyemezlerSenden bir itiraz, bir karsilik, ses yukseltme hakkini arama gelmeyecegini bildikleri icin ustune geliyorlar. Niye seni esinin savunmasini bekliyorsun.