KV ve görümce sorunsalı

şimdiden kendinzi ezdirmeyin.. tamam eşimizin ailesi saygı sevgi elbette ama, sizinde bir birey olduğunuzu unutmamalılar.. herşey karşılıklıdır sevgide saygı da he illa sevilmek için sevilmez ama seni sevmeyen sana kötü davranan insanada nereye kadar sevgi saygı verebilirsin.. Hakkınızda hayırlısı.. Ama not olarak şunu ekliyim hastalığınızdan dolayı kendinizi eksik ezik hissetmeyin lütfen.. eşinizle konuşun ve bir orta yol bulun.. ailesinden size karşı saygılarını korumasını önerebilir mesela.. sevmiyorlarsa kötü davranmaları gerekmez..
Evet bende diyorum eşime sevgide değil ama saygı da mecburlar ben onların çocuğu değilim ki kaldi ki insan cocugunada saygı duymak zorunda ama anlamıyorlar malesef esimde aileside

öğrenmemişler ama öğrenmeleri de gerekmez değil mi?
bunlar özel şeyler
aile - arkadas kimsenın bılmesıne luzum yok
ayrıca bu bir eksiklik de değil
herkeste olabilir yani
Tabiki de kimsenin bilmesi gerekmiyor ama eşimin üstünde çok baskı kuran insanlar bı şekilde ogrenirlerse ondan diye tedirginim aşırı derecede çocuk istiyolar çünkü ve ben çok üzülüyorum daha yeni evliyim sorunlar üst üste geliyo

Durum nedir merak ettim. Vajinismusu yendin mi? Bu ruh hastası görümce ile hala görüşüyor musun?

Çok basit eğer susarsanız sizi alt ederler sizde ona bağırın çağırın üste çıkın sessiz kalmayın bir süre sonra geri çekilecektir goreceksiniz :-)

Eşim karşı çıkamıyor onlara ve bende vajinismus olduğum için sesimi fazla cikaramiyorum vajinismus olduğumuda bilseler kıyamet kopar zaten
Vajinismus olmanla gorumcenle.iliskinin ne alakası var Allah aşkına. Yorum yazmayacaktim sırf sinirlendigim için yazıyorum. Kendini bu kadar aşağıda görme. O dediğin bir hastalık ve sadece eşinle aranda bişey. Kıyameti koparirlarmis. Neyin kafasını yasiyosun neden bu kadar korkuyosun? Sen iyi davrandigin halde sana laf sokup bagiriyosa muattap olma suratına bakma

Kızlar ben eşimin tarafına elimden geldiğince saygi ve sevgi göstermeye çalışıyorum seviyorum da onları ama onlar en ufak hareketime takiliyolar herşeyi sorguluyolar ne yapmalıyım :KK43:
Her kişiye her aileye göre durum değişiyor ama kim olursa olsun sizi görmezden geleni sizde görmezden gelip yokmuş gibi davranın. Bunu yapsanız da yapmasanız da bu tarz insanlar yine herşeyden sizi sorumlu tutarlar. Sizin sesiniz çıkmadıkça zamanla dahada artar bu durum ve olan size olur.

Vajinusmus olmanız da sizin hatanız değil sırf vajinusmus olduğunuz için kendi içinizde kendinizi ezerseniz herkes ezer kusura bakmayın.

Back
X