- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
- 48
- Konu Sahibi Minamini3232
122
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi sorun cikarinca evde de huzur kalmiyor kiEşinin biraz arayı bulması lazım, yeni evlilerde aynı sıkıntılar hep oluyor. Onları çok kafana takmasan bazı insanlar böyle değiştiremiyorsun. Eşini seviyorsan ailesi yüzünden kötü olma. Bikaç sene içerisinde zaten bu kıskançlıklar diniyor, daha çok yeni evlisiniz. Bence sen eşinle iyi olmaya bak hiç bir erkek annesinin ablasının soğuk olduğunu kıskandığını kabul etmez. Sen eşinle iyi olki bunu kendi gözleriyle görsün...
Benim eşim tek erkek bile değil, tek çocuk....31 yasinda ama tek erkek.
Esim beni savunmuyor ki hep onlari savunuyor bana bagiriyorBenim eşim tek erkek bile değil, tek çocuk....
Şu anda kv evime bile gelemiyor..
Siz akıllı olun, kocanızı bilin...gerisini boşverin...
Bana boşanmak için yeterli sebepler gelmedi ama başka şeyler de varsa bu sizin kararınız ama bunlar bence bisanilacak şeyler değil1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak
Benim eşimde savunmazdi... şimdi bin pişman...biraz akıllı olun...Esim beni savunmuyor ki hep onlari savunuyor bana bagiriyor
Hemen hemen tüm kocalar, tüm kv Lee ve görümceler böyle.... önemli olan siyasi davranarak alt edebilmek....Bana boşanmak için yeterli sebepler gelmedi ama başka şeyler de varsa bu sizin kararınız ama bunlar bence bisanilacak şeyler değil
Sizde tuyo almaliyim galiba bayaHemen hemen tüm kocalar, tüm kv Lee ve görümceler böyle.... önemli olan siyasi davranarak alt edebilmek....
Bence de boşanmak için yeterli sebep değil...
Eşinizin burada köprü olması gerekirken onlardan taraf olmuş. Bu her konuda böyle olabilir. 10 gün 1 yıllık evli olan bir çift için çok uzun bir süre. Ailenizde ezdirmesin sizi ele güne karşı değil kendiniz için yaşayın hayatı.1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak