Kv ve gorumce

Eşinin biraz arayı bulması lazım, yeni evlilerde aynı sıkıntılar hep oluyor. Onları çok kafana takmasan bazı insanlar böyle değiştiremiyorsun. Eşini seviyorsan ailesi yüzünden kötü olma. Bikaç sene içerisinde zaten bu kıskançlıklar diniyor, daha çok yeni evlisiniz. Bence sen eşinle iyi olmaya bak hiç bir erkek annesinin ablasının soğuk olduğunu kıskandığını kabul etmez. Sen eşinle iyi olki bunu kendi gözleriyle görsün...

31 yasinda ama tek erkek. O yuzden fazla kiymetli. Bilmiyorum kafam cok karisik. Mesafeli davranayim sorun cikmasin diyorum yine cikiyor.

Eşinin biraz arayı bulması lazım, yeni evlilerde aynı sıkıntılar hep oluyor. Onları çok kafana takmasan bazı insanlar böyle değiştiremiyorsun. Eşini seviyorsan ailesi yüzünden kötü olma. Bikaç sene içerisinde zaten bu kıskançlıklar diniyor, daha çok yeni evlisiniz. Bence sen eşinle iyi olmaya bak hiç bir erkek annesinin ablasının soğuk olduğunu kıskandığını kabul etmez. Sen eşinle iyi olki bunu kendi gözleriyle görsün...
Ailesi sorun cikarinca evde de huzur kalmiyor ki

Biraz sabırlı ol...

Evde kv ve görümce konusu sakın açma..

Eşin açarsa çaktırmadan konuyu kapat....onların konusu evde konuşulmayinca eve huzur gelir

1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak
Bana boşanmak için yeterli sebepler gelmedi ama başka şeyler de varsa bu sizin kararınız ama bunlar bence bisanilacak şeyler değil

Esim beni savunmuyor ki hep onlari savunuyor bana bagiriyor
Benim eşimde savunmazdi... şimdi bin pişman...biraz akıllı olun...

Bakın buraya konu açabildiyseniz, internettende biraz yardım alarak kv nizi alt edebilirsiniz...

Size bir tüyo....

eşinize kv nizi direk kötülemeyin.... örneğin "anneni çok seviyorum ama annen bana ""......." cümleyi kullanınca çok üzüldüm, kırıldım" şeklinde olsun cümleleriniz.eninde sonunda kazanırsınız...

Unutmayın önce olumlu bir cümle arkasından ama ile devam eden sonu kırıldım üzüldüm ile biten olumsuz bir cümle.

Bana boşanmak için yeterli sebepler gelmedi ama başka şeyler de varsa bu sizin kararınız ama bunlar bence bisanilacak şeyler değil
Hemen hemen tüm kocalar, tüm kv Lee ve görümceler böyle.... önemli olan siyasi davranarak alt edebilmek....

Bence de boşanmak için yeterli sebep değil...

Huzur vermeyen kadını sen ne diye arayacakmissin. Valla annemi bende hergün arıyorum ama kayinvalidemi asla aramıyorum artık çünkü kendinden soğuttu. İnsanı hayattan soğutuyorlar sonrada ilgi sevgi saygı bekliyorlar. Kendi kızıda onu arasın her gün.

Canim benim ya boyle kabullenip oturacaksin aldırmayacaksın ya da hic uzatmadan cocukda olmadan bosanacaksin. Kocan seni savunsa arkanda dursada sonuc ayni kimse ailesini atamaz. Sen atabilir misin ya da koca koca insanlara laf geçirip huyunu degistirebilir misin. Demem o ki nerden gidersen git sonuc ayni. O yuZden ya bu deveyi gudexek ya bu diyardan gideceksin

1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak
Eşinizin burada köprü olması gerekirken onlardan taraf olmuş. Bu her konuda böyle olabilir. 10 gün 1 yıllık evli olan bir çift için çok uzun bir süre. Ailenizde ezdirmesin sizi ele güne karşı değil kendiniz için yaşayın hayatı.

Back
X