Kv ve gorumce

Şükür öyle bir sıkıntım yok.Aksıne iş bıle göstermezler esımde musade etmez gerekmedıgı takdirde.
Ama bı tanıdığımda oyle sıkıntı yasamıstı.Yenı evli geline arkadaslarınla buluşunca beni cagır evı temizle sunu yap vs. Derken esine ne kadar soylesede olmuyordu.
Zamanla ev mahalle olarak uzaklaştılar.
Kayınvalıde bıle degıstı.

Ayy sinir oluyorum böyle ana kuzusu erkeklere Allah aşkına kızlar oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim. Nedir yani ben de tek çocuğum annem sever öper ama milletin yada eşimin yanında kucağına yatırıp sevmez.Benim kayınvalidem melek gibi çok seviyorum ama annemi arayıp konuştuğum kadar tabiki konuşmuyorum. Kendinizi ezdirmeyin ama bu olaylar dışında başka probleminiz yoksa fevri davranmayın. Eşiniz ne derse desin kv ile mesafenizi koruyun, tartışıp söylenmeyin eşinize konusunu açıp şikayet etmeyin sonra sizin çizdğiniz çizgye alışacaklardır

31 yasinda ama tek erkek. O yuzden fazla kiymetli. Bilmiyorum kafam cok karisik. Mesafeli davranayim sorun cikmasin diyorum yine cikiyor.
tek erkek olunca kıymetli oluyor ne demekmiş? Nedir bu çük sevdası ya tövbe estağfirullah.. Yani gelinden oğlunu ya da kardeşini kıskanmayan kadın pek yok nerdeyse. Neyin kafasıysa bu. Sen kendi annesi gibi davranıyo musun da o yakınlığı bekliyosun? Kocasına fiştekliyon kızı. Zaten kimse kimseye sonradan anne olamıyor, neticede bi taraf kendi evladı. Ah bu kaynanalar ve görümceler.. Yani geneli.. Allah ıslah etsin ne deyim.

Fevri karar vermeyin sizde, eşiniz zaman içinde toparlanır belki.. Huyu suyu güzelse kendinize çevirmeye bakın.

Ya burda bosanin diyenleri anlamiyorum..yuva yikmak kolaydir bacim yapmak zordur..Bismillah daha 1 yillik evlisin bosanacaksin ya sonra ? Tekrar gönlün kapilacak birine e ondada baska sey olacak..Tamam siddet olur,kumar olur,kari kiz olur okeyiz hepimiz buna..Yahu biraz idare edin,bende yasadim benzer seyleri kv bana oglum evini ozluyor burada mutluydu derdi evlenmisiz yuva kurmusuz hala bekarlik evini ozluyormusmusta flaan filanmis..Neler neler,umursamadim bosverdim..simdi 5 yil oldu cocugumuz oldu geride kaldi hepsi,diyecegim o ki siz eviniz de huzuru saglayin esinize yaklaşın onlar nasil taktik yapiyorsa sizde yapin ailesini sevmiyorsaniz da seviyormus cok önemsiyormuş gibi yapin hee annesinin yuzune karsi incitmeden deyin diyeceginizi ama esinize yansitmayin..10 gundur neden kussunuz ki mesela cok uzun bir surec..bence eviniz de bunlarin konusunu bile yapmayin..

Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor.
bu nasıl bi cümle ya? hayır yani oğluna şikayet edince ne oluyor? birdenbire onu arama isteğiniz mi artacak o böyle söylenince? seni aramayan insanı şikayetle kendi ağzınla söyleyerek zorla arattırmak nedir? ayrıca kendi annenizi hergün aradığınızı ne biliyor neden her şeyinizi biliyor ki? ayrıca annenizle kendini bir mi tutuyormuş? kv yi 1 kere arıyorsam annemi 10 kere ararım, kendini kimle kıyaslıyor. gelinine sevgi göstermeyip gelininin yanında oğlunu çocuk gibi sevmesi de ayrı itici.

Sen kendi annesi gibi davranıyo musun da o yakınlığı bekliyosun? Kocasına fiştekliyon kızı.
aynı benim kv. yakınlık bekler kızı gibi davranayım ister ama kendisi bana annelik etmez. hoş etmesin ihtiyacım da yok zaten ama benden de göstermediği yakınlığı beklemesin. ayrıca herşeyi eşime ispiyonlamaları da ayrı sinir krizi. koca insanlar olmuşlar hala karşıdakiyle arasındaki problemi teke tek çözemiyor çocuk gibi eşime duyuruyor.

1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak
Benim eşimin aileside bir sokak ötede ama ben hep görüşmüyorum bana kalsa haftada bir giderim eşim için bu bile fazla ama 3 kilometre uzakta olan aileme en az haftada iki kez giderim.Eşinin ailesini kötüleme kötü sen olursun bırak o görsün ne olduklarını yapman gereken şikayet etmeyip hayatına bakman.

Rezil olacak bir durum yok.

Başkasıyla evlensen ondada ana kardeş yada başka dert olacak. Eşini bırakma sebebin kv veya görümce olmasın. Eşimin tutumu hoşuma gitmiyor dersin anlarım.

Demek istediğim ciddiye alma denileni yapılanı bi boşver. Kocan nasıl ona bak. Sevgin varmı saygınız varmı ona bak. Başkaları için aile içinde kavga etme. Eşine senin burda şöyle davranman hoşuma gitmedi de. Konuşun anlaşın düzeltin ama Annen neden böyle demek sadece başkaları için tartışıp evinizdeki huzuru boşuna bozmaktır. Hep bi pürüz çıkartan olacaktır. Kapıyı kapatıp evinizin içine bakın.

Aynı memeleketli aynı durumlardan muzdarip olarak yaranamazsın ne yaparsan yap ailesini haksız görmez o. Aynı bizimki gibi işte varsa yoksa anası bacısı :KK11: boşanmak da çok erken bi karar olur biraz daha düşünün bence

Beni aramıyor kendi annesini arıyor.

Ilginç. Bir kız annesini neden arar ki (!) Çok saçma evlendi mi artık o annesi değildir.
Bir de kayınvalide nerden biliyormuş sürekli annesini aradığını? Gelin kayınvalide ile görüşmüyorsa (kayınvalidenin dediğine gore) nasıl öğrenmiş?
Kardeş boşanmayı düşünme boşver. Görümceni evlendir. Muhtemelen evlenememiş ondan yapıyor. Evlendikten sonra Gorumcen annesini ararsa da neden bu kadar arıyor ki diye dalga geç.

aynı benim kv. yakınlık bekler kızı gibi davranayım ister ama kendisi bana annelik etmez. hoş etmesin ihtiyacım da yok zaten ama benden de göstermediği yakınlığı beklemesin. ayrıca herşeyi eşime ispiyonlamaları da ayrı sinir krizi. koca insanlar olmuşlar hala karşıdakiyle arasındaki problemi teke tek çözemiyor çocuk gibi eşime duyuruyor.
kendini yetiştirememiş cahil insanlar işte. Kendilerini oyalıycak bi meşguliyet bulamazlar uğruna ölüp bittikleri paşa oğullarının yuvasına çomak sokup dururlar.. Bu ne yaman çelişkidir...

Esim de cok kinci. Her yaptigim yanlista aynisini bana yaparak intikam almaya calisiyor. Huyu suyu guzel mi bilmiyorum. O eski sevdigim adam degil sanki. Gicik kinci dusmanca davranislar. Iyiysen iyi kotuysen kotu . Bilmiyorum ailesi sıkıntı kendi sıkıntı cekmeli miyim bilmiyorum. Evlilikten beklentim bu degildi

Esim de cok kinci. Her yaptigim yanlista aynisini bana yaparak intikam almaya calisiyor. Huyu suyu guzel mi bilmiyorum. O eski sevdigim adam degil sanki. Gicik kinci dusmanca davranislar. Iyiysen iyi kotuysen kotu . Bilmiyorum ailesi sıkıntı kendi sıkıntı cekmeli miyim bilmiyorum. Evlilikten beklentim bu degildi
Ne yapıyor mesela

herkesin evladı çok kıymetli tabii ama 31 yaşındaki adamı kucağına yatırıp sevmek nedir? 'ahh ahh küçük kuzucuk, annen meme de versin sana' derim herhalde kayınvalidemin yanında. :KK62:
siz sakın öyle yapmayın, yavaş yavaş sakin sakin ağır ağır yönlendirin.

1 yildir evliyim ve kayinvalidem 1 sokak arkamda oturuyor. Yani surekli gorusuyoruz. Ama esimi arayip karin beni hic arayip sormuyor kendi annesini ariyor hergub diyor. Kendi annem uzakta. Gorumcem zaten soguk. Hastayim diyorum neyin var demiyor. Kardesim de kardesim diyor ve benden kiskaniyor. Kaynanam da ayni sekilde yanimda oglunu sever kucagina yatırır sever. Kiyamaz hic. Ben yokmusun gibi takılırlar. Bu sebeblerden esimle kavga ettik ve 10 gundur konusmuyoruz. Ailesine laf etmisim. Ben ailesini yok sayiyormusum. Asil onlar beni yok sayiyorlar. Bosanabiliriz ama ailem aranizi duzeltin ele gune ne deriz diyor. Ama ben bosansam daha mtluuu olacagimi hissediyorum cunku o anne ve abla ondayken ayni seyler hep olacak
Boyle bi sebepten bosanmayi dusunecegine sende onlari yok say esinle mutlu olmaya calissanmi

Back
X