Allahtan başka ne ister bi gelin bilemedim.. keşke benimkilerde böyle ordu halinde takılsalarda fırsattan istifade hic biriyle muhattap olmasam. Sende daha az git gel ve orduyla kalabalıkla daha az karşılaş böylece. Senden kaçan kişilerin gelip gitmemene laf yapicaklarini düşünmüyorum. En iyi kv kp gorumceden bile dost olmaz... boşuna iletişim kurmaya çalışıp kendini yorma bencekv kp gorumce hepsiyle sikinti yasadim ilk yillar..cok uzduler beni..neyse mecbur gidis gelis yapiyoruz ama ben hic hatirlamiyorum ki kaynanam gorumcem babasi ben esim oturup bi muhabet etmedik..nezaman ben esimle oraya gitsem onlar da evde yalnizsa kaynanam hemen panik olur ayni sehirde yasadigi kizkardeslerini cagirir gorumcemi cagirir kp tele sarilir hemen o da birilerink cagirir...sanki benimle yuzlesmekten korkuyorlar.. bana laf sokuldugundan sozumu esirgemem soylerim...mesela kv lerdeysek gorumcemle mutfakta basbasa cay icmek isterim salonda adamli kadinli oturunca kafam siser gorumcei yakalarim gel cay icelim mutfakta falan ..bisekilde gecistirir beni ayakta acele biseler yapar 20 sn ye de benle muhabet eder hadi babamlarin yanina gidelim der kacar gider kv gelir mitfaga bis3 almaya ben mitfakta yalnizsam salondan birilerine seslenir kizkardesine falan az gel bak tarzi bahaneler...bize gelirler yanlarinda mutlaka kv nin kizkardesi ve cocuklarini da getirirler basbasa geldikleri cokk nadir 1 yada 2 kere ..bazen kv nin kizkardesleri doluşuyo eve ben varken diziliyolar karsima kadin kadin muhabetlerinde...teyze kizlari gorumce gerkez birarada vennde karsi koltukta tek basima..laf sokuyorlar guya beni sikistiriip ama hepsine cvp veriyorum bazen toplu halde konusuuyolar benim cvplarimi duymamak icin dinlemiyolar falan..teker teker gelin lan ...bu sekilde kalabalik ortamda da ben kaynayip gidiyorum onlarda ben yok gibi davraniyolar ve hallerinden gayet memnunlar.. of napicam ben bu insanlarla ordu halinde hareket edoyorlar ve ben kalabaliktan nefret ederim...
..teker teker gelin lan ...
Sanki biraz siz laf sokuyorsunuz gibi onlar sizden bayağı korkmuş..kv kp gorumce hepsiyle sikinti yasadim ilk yillar..cok uzduler beni..neyse mecbur gidis gelis yapiyoruz ama ben hic hatirlamiyorum ki kaynanam gorumcem babasi ben esim oturup bi muhabet etmedik..nezaman ben esimle oraya gitsem onlar da evde yalnizsa kaynanam hemen panik olur ayni sehirde yasadigi kizkardeslerini cagirir gorumcemi cagirir kp tele sarilir hemen o da birilerink cagirir...sanki benimle yuzlesmekten korkuyorlar.. bana laf sokuldugundan sozumu esirgemem soylerim...mesela kv lerdeysek gorumcemle mutfakta basbasa cay icmek isterim salonda adamli kadinli oturunca kafam siser gorumcei yakalarim gel cay icelim mutfakta falan ..bisekilde gecistirir beni ayakta acele biseler yapar 20 sn ye de benle muhabet eder hadi babamlarin yanina gidelim der kacar gider kv gelir mitfaga bis3 almaya ben mitfakta yalnizsam salondan birilerine seslenir kizkardesine falan az gel bak tarzi bahaneler...bize gelirler yanlarinda mutlaka kv nin kizkardesi ve cocuklarini da getirirler basbasa geldikleri cokk nadir 1 yada 2 kere ..bazen kv nin kizkardesleri doluşuyo eve ben varken diziliyolar karsima kadin kadin muhabetlerinde...teyze kizlari gorumce gerkez birarada vennde karsi koltukta tek basima..laf sokuyorlar guya beni sikistiriip ama hepsine cvp veriyorum bazen toplu halde konusuuyolar benim cvplarimi duymamak icin dinlemiyolar falan..teker teker gelin lan ...bu sekilde kalabalik ortamda da ben kaynayip gidiyorum onlarda ben yok gibi davraniyolar ve hallerinden gayet memnunlar.. of napicam ben bu insanlarla ordu halinde hareket edoyorlar ve ben kalabaliktan nefret ederim...
vallaha oyle canim teker teker gelin ya ne bu ordu halinde benle bir ic savaş agzimi acsak ordu halinde cevap veriyolar yada agzimi acmim diye benle hic mihatap olmiyolar bende tel elimde onlara alttan alttan bakiyom anlamadim bu istenBu lafınıza inanın çok güldüm. Okurken nasıl sizinle gurur duydum anlatamam, sevinsenize işte, arkanızdan iş çevirmeye korkarlar:)
eli masaliyim galiba biraz laf sokuldugunda devreler yaniyo bende aninda hazir cevap la lafi sokuveriyorum ve onlar o durumdan rasiz oluyolar galiba..ee napicaksin kendine yapilmasini istemedini baskasina yapmicaksin arjadas yoksa yersin laflariÇok mu eli maşalısın ne:))
Seninle baş edebilmek için koloni olarak takılıyor olabilirler mi
Boş ver başbaşa sohbet edeceksin de ne olacak.Mesafe koymuşsun anladığım kadarı ile koru bu mesafeyi.
evet muhatap olmamak konusunda guzel bise ama cok kisi varsa tabiki rahat edemiyoruum canim iletisiim asla istemiyorum onlarla ama kafama takildi iste neden ben gelinc3 hemen teyzeler gorumce falan cagrilir aksamin 9 unda da ugrasak hemen o teyze cagrilir oraya biraz cenebaz biri teyze deAllahtan başka ne ister bi gelin bilemedim.. keşke benimkilerde böyle ordu halinde takılsalarda fırsattan istifade hic biriyle muhattap olmasam. Sende daha az git gel ve orduyla kalabalıkla daha az karşılaş böylece. Senden kaçan kişilerin gelip gitmemene laf yapicaklarini düşünmüyorum. En iyi kv kp gorumceden bile dost olmaz... boşuna iletişim kurmaya çalışıp kendini yorma bence
evet olabilir galiba boyleler ama ben doluşanlarinda hakkindan geliyorum ..dokunurlarsa tabiAhaha doluşuyorlar falan deyince aklıma tavuklar geldi
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda takılıyorlardır işte, laf söylersin de ortam gerilir diye falan.
bana kalsa asla goresim yok da esimin hatri icin 2 haftada bir 2 saatline gidip geliyorum yoksa iy hic sevmemGideceksen illa eşinle git bi saat dur kalk. Ne gerek var böyle muamele gördüğün yere vakit ayırmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?