Kv ve kp e bakma sorunu !!

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.828
798
35
Merhaba hanımlar, şuan moralim çok bozuk ve sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimin uzun zamandır işleri kötü gidiyorum 3 dükkan, 5 araba, düğün takıları hepsi gitti iflas etti. Evimizin kirası çok yüksekti bende dün daha uygun bir ev buldum taşınalım giderimiz azalsın diye. Gelelim meseleye.Bugün kp işten çıkarılmış (55yasında emekliliğine 2 yıl var askerlik parası varmış onu da biz yatırcaz) ve eşimde calışma baba ben bakarım demiş. Zaten durumumuz ortada neden öyle dedin diye tartıştık. Bu arada sigortasını biz dışardan yatıracakmısız üstüne evlerini de biz geçindirecekmişiz. Bende güzelce konuştum eşimle yahu sağlığı yerinde çalışabilir benim babamla aynı yastalar bak babam çalışıyor dedim. Onun babası calısamazmıs bu yastan sonra, nerde calıssınmıs? Cıldırdım resmen tartıstık en sonunda boşanalım dedim yatak odasında eşyalarımı toparlıyordum defalarca geldi konuşmak içim ama konuşmak istemiyorum diye tuvalete kilitledim kendimi yanlış kalmak için . Su an aklıma gelenler bunlar ne yapayım bi akıl verin nolur...

Benim eşimde aynısını yapar önce kendi ailesi. İşimiz zor..

Önce bir sakinleş bence. Haklısın bence. Ama eşin ailesine para yedirmeye kararlıysa nasıl vazgeçirirsin bilmiyorum. Konuşmayı dene istersen bir kere daha. Ya da şunu yap; babam da artık çalışmayacak, onlara bakacağız de bakalım ne olacak. Eşini daha fazla borca sok ya da kimseye bir şey veremesin.

Bakmasın demiyorum baksın ama su an zaten çok zor durumdayız ki kp sapa sağlam sağlıklı bir Adam
Benim ki de öyle ama iyi evlat rolünü üstlenmiş önce kendi ailem diyen zihniyet. Benim eşimde olsa aynısını yapardı. Ve çok dik kafalı ben yapma desem inadına yapar. Suyuna gitmek lazım. Ama bunu da ben yediremiyorum kendime. .
Allah yardımcın olsun cnm ins eşin önce benim eşimle kurduğum aile demeyi öğrenir. Benim ki öğrenemedi henüz.

Aynen katiliyorum ek olarak sunu soyleyebilirim zaten durumunuz cok iyi degilmis bi sure boyle devam etse bile esinizde pes eder,ama siz soyledikce kotu olursunuz ve inada bindirip yapmak ister bence biraz sessiz kalin kendi haline birakin oda dogru olmadigini farkeder elbet

canım eşin babasını çok düşünüyordu madem durumunuz ıyıyken dükkanlarınız , arabanız varken neden babasını işden çıkarmadı ? babasının evinide geçindirecek , sıgortasınıda odeyecek ne güzel yapabilene ..
su durumda aynı tepkıyı verırdim esime ama durumunuzun ıyı oldugu donmede boyle bır taleple gelseydi tabiki derdim..
bosanmak da cozum degıl tatlı dille ıkna etmeyı denemelısın ..

Zaten cok borcumuz var cnm. Söyledim cnm aynısını babam da çalışmasın o Zaman dedim çalışmasın bakarım diyor.

yap deee . bu halde para bulursa yapsın(dediğin gibi iflas ettiyse)
sende gör bakalım eşinin marifetlerinii....

Neyle bakacakmis Allah aşkına. Gökten para mı yağıyor. Biz iki maaş bir sürü borcumuz var ama eşim eksiye düşer borcu borçla kapatır ama ailesine yardım eder. Böyle olacaksa ömür boyu bitmez borç.
Eşin sana karşı iyiyse tek sorun bu ise bir kez konuş sonra izle zaten çok borç varsa kendi pes eder bir süre sonra.

Böyle birşeye müsade etme gerekirse evi terket. Ben eşime bırak ev bakmayı o kv'ye 50tllik bisey bile aldirmadim 1,5 senelik evliyim. Alamaz o ayrı birde borç harç içinde olsam, kendimi zor gecindirsem ve esim pnlarin evine bakicam dese yırtarım öyle adamı.

Durumumuz iyiyken faturalarını falan ödüyordu annesine harçlık veriyordu birşey demiyordum ama su an işler cok farklı

kendi annene hediye alman gerektiğinde nasıl oluyor eşinde sana aldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…