Kv ve kp nin cimriliklerinden cok rahatsizim

Belki size öyle geliyordur benimkilerde cimri ama yemek konusunda ole yediğine içtiğine bakmazlar ama diğer konularda 3 ün 5 in hesabını yaparlar içleri gitti nişan alışverişinde ozellikle çok tuhaf

Ya nisan, dugun hic mi hic birsey istemedim, almadilar da, yaptiklari iki- uc uyduruk masraf o da gerekli olanlar, canlari cigerleri esim de dahil nasil yandi karsiliginda benim de canim nasil yakildi ben hala unutmadim. Sen daha nisanliysan dugunde yandin demektir. Abartmiyorum yedigimden rahatsiz olacak kadar cani gidiyor kv nin. Gecen geldigimde ogluna alti ustu 3 adet pancar yolladi, tam 3 kere sordu telefonda oglum pancarlari yedin mi diye. Sanki ben mi yedim saniyor nedir, anlamadim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allahım şaka gibi ya sen yesen ne olur eşin yese ne olur pancar bu

Evliyim bende yaptılar üç beş bişi onunda lafını ettiler
benimkine oğluna 3 köfte koyar bana 1 😊

ne bileyim belki zamanında cok yokluk cektiler de onun etkileri mi var :26:
nticede yenmek için yapılmıs bir yemek. yemezlerse dökülecek yani niye kısıyorlar ki:44:

Evet zamaninda cok yokluk cekmisler, kurusu kurusuna para hesaplari yaparlar ailecek, ozellikle esim ve annesi. Esimin pc sinde yaptigi her masrafi yazdigi excel dosyasi vardir hatta. Genel masraflari yaziyor artik ama eski excel dosyalari var, yedigi pogacayi, ictigi cayi yazdiklari :)

Boyle esprili yazdigima bakmayin, hic sevmem cimriligi, bence cimrilik fakirlik getirir ki, kp nin artik geliri iyi olmasina ragmen hala fakirlik cekiyorlar.

canım merak etme bu tarz şeyler yokluktan gelmez tam tersi paralanınca daha çok yemesi lazım yokluk çektilerse

Şimdi yanlış anlamazsan olaya diğer taraftan yorum yapacağım:44:
Mesela annemin bi'arkadaşı vardı gündüz gelir akşam yemeğine kadar kalırdı ve onun yemek yiyişine resmen sinirlerim gerilirdi.
Bi'an önce yiyip kalkmak isterdim neden dersen çünkü ekmek yemez sanki önünden tabağı kaçırcakmışız gibi ağzını doldururdu ve ben daha tabağımın yarısını yemişken yemek koysana doymadım derdi.
Ortada salata mı var sanki tek başına yiyo gibi yerdi. Onun o iştahlı yiyişi gererdi beni çünkü ben yavaş ve az yerim. Şimdi milletin yemek yiyişinden sizine diyenler olabilir ama ciddi anlamda gerebiliyo insanı siz yavaş yerken birinin şapur şupur ve hızlı yemesi yavaş ye diyesi geliyo insanın.
Cimrilikle de alakam yok biri geldi mi annemden önce ben donatırım çayın yanına bi'şeyler.

Kardeşim de ekmeksiz yer sonra doymadım diye bi'saat sonra acıktım der o yüzden her sulu yemek yediğinde ekmekten de ye ablacım derim (10 yaşında)

Yani bana senin yazın da garip geldi açlığa dayanamam napsam falan herkes gibi yersin işte yemeğini, bir dilim de ekmek yersin. Çünkü belki yemek kişi sayısına göre yapıldı ve ekmeksiz yediğin için yetmeyeceğini düşünüyo olabilir. Bu arada ben de ekmek yemem ama herkesle aynı yerim, doymuyosam ekmek de yerim ekmek zaten o yüzden var Sonuç itibariyle kendi evin değil ki zırt pırt dolabı aç. O kadar da acıkacağını sanmıyorum cidden:44:

ben sana hak verdım bende sevmem ekmek yemeyı yemek yerım sadece herkes ekmek yıycek dıye bısey yok

Evliyim bende yaptılar üç beş bişi onunda lafını ettiler
benimkine oğluna 3 köfte koyar bana 1 😊

:) benim onume gelen porsiyonlari da bir gorseniz...

Bir defasinda kv iftara sulalesini davet etmis ki zaten baska kimseyi davet etmez bir ay boyunca, sadece bir gun kendi sulalesini cagirir. Nerden baksaniz 20 kisi var ve vallahi kucuk tencerelerde yapti yemekleri. Bir pilav yapti, 2 ya da 3 su bardagi pirincten, 20 kisi var diyorum ya. Salatayi ben yapayim dedim 2 domates koymus, biraz da yesillik. Ben alamiyorum tabi domatesi dolaptan, anne dedim bu malzeme az degil mi, biraz daha ver dedim, yenmez yenmez dedi, iyi de cok az dedim, beni susturmak icin bir domates daha verdi gonulsuzce. Salatalari koyduk iki tabak, iki ayri sofraya, birindeki bitti, otekini yiyorlar bizim sofrada, tam uc kere geldi kv ve teyze bu salata yenmiyo heralde diger sofraya koyalim diye, baska bir gelinleri var her defasinda ben yiyorum deyip vermedi :) guldum sonunda orada artik :) Corba ki zaten tarhana corbasi, herkese bir kepce, hatta bayanlari bir tabaktan iki kisi yemek uzere gruplastirdilar, o bir kepceyi iki kisi yedi millet, bana da sen de gorumcenle ye dediler :) gorumceyle bir lokmayi paylastik resmen :) pilav zaten tabaginiza kucuk bir kasik dustuyse ne ala, o da iki kisi yedik yine :) sofrada birkac da kucuk cocuk var, cocuk bagiriyor da bagiriyor pilav yiycem diye, tum kadinlar sus kizim sus diyor, bak sunu ye, bunu ye diyorlar, cocuk bu ne anlasin tutturdu pilavvvv diye butun aksam, tabi yiyemedi :)

Ya inanin abartmiyorum hic, omrumde ilk defa boyle bir iftar gecirdim, gercekten de saka gibiydi.

ay çok çirkin bir şey başkasının yediğine içtiğine bakmak istediğiniz gibi yeyin ya manyak mıdırlar nedirler ya

eşiniz ne diyo bu durumlara??

ay bende sizi yerim yaa

Sizin bakis aciniz da farkli tabi siz de haklisiniz, tanimadan iki tarafi da dusunerek yazmissiniz ama Ben gayet kibar yerim yemegi, kimsenin onunden kacirmam, ve sofrada kimseyi rahatsiz etmem. Istahliyimdir ama o sizin anladiginiz obez, silip supuren, doymaz gibi yiyen istahlilardan degilim yani oyle citkirildim, birkac kasikla doyan bayanlar gibi degilimdir, onu belirtmek istedim. Ayrica o atistirmak bende cocukluktan beri huydur, dolabi acip kocaman yemekler yemiyorum ama birkac kucuk parca icin de olsa dolabi acip atistirma huyum var, kaldi ki zaten kv nin evinde bunu yapamiyorum.

Böyle olduğun halde tepki alıyosan normal yemeğini ye çantana da bi'şeyler at odanıza geçtiğinizde yersiniz:26:
Açıkcası ben böyle rahat edemediğim yerde çok durmak istemem, uzun mu kalacaksınız?

eşiniz ne diyo bu durumlara??

Esim diyor ki annem cimriliginden degil artik olmasin diye yemekleri az yapiyor :) ama o da biliyor anasinin ne denli cimri oldugunu, sen de bizimkileri cimri kabul et ne olacak diyor artik.

Aman al birini vur otekine, sanki esim cok mu comert, o da ayni. Iste o biraz parayi buldu sonradan, eskisi kadar degil artik.

bak sen kendın yazmışsın yukarda gelının bırı salatayı ben yıyorum demıs vermemıs sende oyle ol ben doymuyorum de ye gıtsın ya sen sınır olacagına onları sınır et

bak sen kendın yazmışsın yukarda gelının bırı salatayı ben yıyorum demıs vermemıs sende oyle ol ben doymuyorum de ye gıtsın ya sen sınır olacagına onları sınır et

O zaten ekol ya :) oyle rahat bir tip :) benim kv nin evinde ben dolabi acip birseyler yiyemem, o geldiginde acar, birseyler alir, cocuguna yedirir:) hicbir lafi da umursamaz:) esim de surekli bana onu ornek veriyor, sen de onun gibi ol, kimseyi takmadan ye ic diyor bana ama ben yapamiyorum iste.

Ben olsam aşkolsun anne lokmamı mı sayıyosun falan derim
Diğer yorumlarını yeni okudum bu arada iftar olayı felaket ötesi.
Madem öyle yapıcaksın ne topluyosun 20 kişi evine.
Adamlar evlerinde misler gibi yerdi yemeklerini.
Eşin doğru söylüyo ye gitsin seninkiler cidden hem cimri hem de görgüsüzmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…