- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Evini ayırma imkanın var mıKızlar kv ile kp ile oturuyorum. Arkadaşlarım kv ile oturduğum için eve gelmiyorlar rahat edemiyoruz diye. Ne yapabilirim. Dışarda görüşme gibi bi lüksüm yok onlar bana gelmeyince sürekli onlara gitmem de olmuyor. Böylede çok yalnız kalıyorum. Ne yapmalıyım?
Ayrı eve çıkmak ,sosyal ve cinsel hayatını kurtarır ,kendine özel alanın olur ..kayinvalide ve kayinpeder baskısına bağlı olarak gelişen koca teröründen de kurtarır :)Kızlar kv ile kp ile oturuyorum. Arkadaşlarım kv ile oturduğum için eve gelmiyorlar rahat edemiyoruz diye. Ne yapabilirim. Dışarda görüşme gibi bi lüksüm yok onlar bana gelmeyince sürekli onlara gitmem de olmuyor. Böylede çok yalnız kalıyorum. Ne yapmalıyım?
Kayın pederin emekli çalışmıyor sürekli evde ama misafir geldiğinde gidiyo ama kayınvalidem de olsa rahat davranamıyoruz diyolarEvini ayırabiliryorsan ayır derim , kayın pederin hergün evdemi o evde olmadığında gelsinler kaynananın ne zararı olabilir..
Öyle oluyor zaten rahatsız oluyorlarAyri eve cikin
Ben de bi arkadasima gittigimde anne veya kv fark etmez yasca buyuk birinin bizimle oturmasindan haz etmrm ve gitmemeyi tercih ederim acikcasi
Eşim askeri ücretle çalışıyor öyle bir imkanımız yok olsa da zaten anne ve babasını bırakmaz malesef ne yaparsam yapıyım hatta böyle bi konu açmayı düşünüyorum nasıl ayılabilirim diyeYa kendi evine çıkacaksın ya da dılarda görüşeceksin başka çaren yok
Tamam devamlı gelmezler rahat olamıyolardır ama seni kırmamak içinde olsun 1 kez bile gelebilirler...Kayın pederin emekli çalışmıyor sürekli evde ama misafir geldiğinde gidiyo ama kayınvalidem de olsa rahat davranamıyoruz diyolar
İnş. Canım bende öyle temenni ediyoeumTamam devamlı gelmezler rahat olamıyolardır ama seni kırmamak içinde olsun 1 kez bile gelebilirler...
Allah izin verirde ayrı eve çıkarsan o zaman gelirler artık
Evlenirken öyle düşünmemiştim maddi olarak destek olurlar eve katkı yapmayız bş ev alır çıkarız diye düşündüm kabul ettim ama herşey düşündüğüm gibi olmuyormuş bi kurul biriktiremedikBu sorunlari evlenmeden once nasil ongoremiyorsunuz hayret ediyorum.
Eğer durumunuz yetiyorsa eşinle birlikte konuşun kaynanangille ayrılın yada altlı üstlü oturun ne kadarlık evlisinİnş. Canım bende öyle temenni ediyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?