• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp

Minikannesi4616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
15
7
1
Kızlar, çok moralim bozuk sizlerdenden fikir almak istiyorum. Ben hamileyim. Ayrı evde oturuyorduk ancak kayınvalidem tümör tedavisi oluyor bu yüzden eşim ayrı kalmak istemedi aynı eve taşındık. Kv ile kişisel olarak sorun yaşamıyorum sadece şimdiden bebeğim hakkında herseye konusuluyor. Allah kısmet ederse kızımı Ağustos'ta kucağıma alacağım. Kızıma o kadar düşkünüm ki aşırı bir baglılıgım var kimsenin lafını kaldıramıyorum.Ama kv ve kp sürekli akıl veriyor yok çocuğun üstüne cok düşme Yok her agladığında koşmayacaksın çocuk düşe kalka ağlayarak büyüyecek diyorlar. Kp ben çağırdım mı koşarak hemen bana gelecek diyor. Görümcemle kameralı görüşürken herkesin içinde cocuga çok kıyafet alma pembe olmasın koyu renk al ilerde 2.ci cocuk olursa erkek olursa oda giyer müsrif olmayın her istediğini almayın bilmem ne.Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar benim hiç sevmediğim şeyler normalde hemen cevap veririm ama o kadar duygusallastım ki böyle seyler konusuldumu hemen sinirleniyorum gözlerim doluyor yanlarından kalkıyorum.kızlar o kadar sinirleniyorum ki oturup aglayıp duruyorum eşimde onlar gibi düşünüyor Ben Ailemden böyle seyler görmedim bana cok tuhaf geliyor ben onlara mesafeli duruyorum ama onlar anlamıyor.

yakın biyere taşınsaydınız keşke aynı ev içinde çok çok zor ben yaşadığımdan biliyorum ev ev üstüne kesinlikle olmuyor. ayrıca karınınzdaki bebek için yok şunun gelini damadı diye konuşmak ne kadar ayıp ve saçma . doğmamış bebeğe don dikiyorlar töbe ya . hamilelik duygusallığı falan değil ben olsam bende küplere binerdim hadi diğer şeyler neysede bu son söylediklerini kaldıramazdım lafı yapıştırırdım , kimse benim çocuğumun evleneceği insana karar vericek değil , cahillik başa bela..

Akrabaya çocuk verecek mantığa bak.
Sorun var hem de çok ciddi.
Tümörü nerede sorması ayıp?
Ölümcül mü ki eşin yakına taşınmak yerine aynı eve çıkmak gibi ölümcül bir hata yaptı ve siz de izin verdiniz?
alemsin kız çok fena eli maşalısın sen galiba :))

Laflara bak saçmalığa bak. Kv nin tümörünü düşünsünler. Doğum yapınca devam ederlerse saçmalamaya lafını çekme.

Bu kadar üzülecek bir sorun göremedim ama daha çocuk doğmadan şöyle büyüt böyle davran lafları gereksiz olmuş.ama üzülecek şeyler değil hamileliğin duygusallığı.lohusalikta çok üzülürsün kafaňa böyle takarsan

Kızlar, çok moralim bozuk sizlerdenden fikir almak istiyorum. Ben hamileyim. Ayrı evde oturuyorduk ancak kayınvalidem tümör tedavisi oluyor bu yüzden eşim ayrı kalmak istemedi aynı eve taşındık. Kv ile kişisel olarak sorun yaşamıyorum sadece şimdiden bebeğim hakkında herseye konusuluyor. Allah kısmet ederse kızımı Ağustos'ta kucağıma alacağım. Kızıma o kadar düşkünüm ki aşırı bir baglılıgım var kimsenin lafını kaldıramıyorum.Ama kv ve kp sürekli akıl veriyor yok çocuğun üstüne cok düşme Yok her agladığında koşmayacaksın çocuk düşe kalka ağlayarak büyüyecek diyorlar. Kp ben çağırdım mı koşarak hemen bana gelecek diyor. Görümcemle kameralı görüşürken herkesin içinde cocuga çok kıyafet alma pembe olmasın koyu renk al ilerde 2.ci cocuk olursa erkek olursa oda giyer müsrif olmayın her istediğini almayın bilmem ne.Görümcemin küçük oğlu var 5 yasında yurt dışında Yasıyorlar yok kızımızı ona vercez cocuga kamerada bak senin evleneceğin kız yengenin karnında falan diyorlar benim hiç sevmediğim şeyler normalde hemen cevap veririm ama o kadar duygusallastım ki böyle seyler konusuldumu hemen sinirleniyorum gözlerim doluyor yanlarından kalkıyorum.kızlar o kadar sinirleniyorum ki oturup aglayıp duruyorum eşimde onlar gibi düşünüyor Ben Ailemden böyle seyler görmedim bana cok tuhaf geliyor ben onlara mesafeli duruyorum ama onlar anlamıyor.
cok abartiyorsunuz ilerde cocugunuzun hatalari goremezsiniz bu tutumunuzla

hepsi hoş görülebilir gecistirilebilinir bana göre taki "evlenecegin kiz karninda diyene kadar".bu konuda cok katı ve kuralliyimdir.nefret ederim bu tür seylerden.benim cok yakin bir akrabam ikisi teyze cocuklari, henüz bebekken gelinum olacaksn damadim olacaksin diye diye, cocuklarin aklina düşürdüler ve evlendirdiler.bana göre yanlis bizdede oldu böyle bir iki kere ogluma amcasinin kizindan icin sana alacaz dediler.cocuk 2 yasinda felandi. sert bir sekilde onlar kardes öyle sey olurmu.demi oglum o senin kardesin dedim.birdaha bisey diyemediler.bu konuda tavrinizi koyun bence ama diger konulari büyütmeyin.he deyin geçin istediginizi yapın istediginizi alin..saglikla kucağıniza almanizi dilerim..

Back
X