Ne kadar çirkin bir yorum. Konu sahibi madem rahatsız evine gitsin. Kimse zorla tutmuyor onu.Bu kvler ölse de kurtulsanız yav böylelerinden başka kurtuluş yolu yok....
Yav ben konu sahibine laf mı soktum kadın kaç konu açtı kvden çekiyor kurtuluşu yok hemen duyar kasıyorsunuz aaa bu ne biçim yorum senin de kv olursa görürüz sen de kv ol görelim beddua eden gelini...Ne kadar çirkin bir yorum. Konu sahibi madem rahatsız evine gitsin. Kimse zorla tutmuyor onu.
Kayinvalideden çekiyor ama onun evine gidiyor. Gitmesin uzak dursun.Yav ben konu sahibine laf mı soktum kadın kaç konu açtı kvden çekiyor kurtuluşu yok hemen duyar kasıyorsunuz aaa bu ne biçim yorum senin de kv olursa görürüz sen de kv ol görelim beddua eden gelini...
Ne kadar çirkin bir yorum. Konu sahibi madem rahatsız evine gitsin. Kimse zorla tutmuyor onu.
Yasadiklarinizin daha fazlasını hem de doguma kadar bende yaşadım. Ama evimden de ayrılmadım.
Gidin evinize yok ben burada rahatim diyorsanız sikayetlenmeden oturacaksiniz.
Anneniz gelsin yapsın veya eşiniz dışarıdan ev yemeği sipariş etsin diyorukYa doğru belki haklısınız ama evime gidersem daha kötü olurum beslenemem bebeğime bir zarar gelir mi diye korkuyorum.
3 yılın ardından çok istediğim bi gebelik.
Daha öncede sorunlu bir gebelik geçirdim akabininde küretaj baya zorlu bir sürec atlattım.
Evime gidersem beslenemezsem ve bişi olur mu diye endişe duyuuorum
Anneniz gelsin yapsın veya eşiniz dışarıdan ev yemeği sipariş etsin diyoruk
Duyar kasmak nedir :) kesinlikle yorumuna katiliyorumda o lafi bir sevemedim gittiYav ben konu sahibine laf mı soktum kadın kaç konu açtı kvden çekiyor kurtuluşu yok hemen duyar kasıyorsunuz aaa bu ne biçim yorum senin de kv olursa görürüz sen de kv ol görelim beddua eden gelini...
Yasadiklarinizin daha fazlasını hem de doguma kadar bende yaşadım. Ama evimden de ayrılmadım.
Gidin evinize yok ben burada rahatim diyorsanız sikayetlenmeden oturacaksiniz.
Yani her şeye duyar göstermek ama kendini bunda kasıyorsun demek duyar güzel şey de duyarı haklı konuda göstermek var bir de laf ola beri gele ben şuna bir çatayım diye duyar göstermek var...Duyar kasmak nedir :) kesinlikle yorumunda katiliyorumda o lafi bir sevemedim
Gidecek başka bir yer yok mu anneniz kardesiniz veya teyzeniz gibi. 9 ay boyunca hiperemeziste gorulmemis bir evreyi yasayan ve tedaviye cevap vermeyen sürekli serumlarla ayını tamamlayan biri olarak size bakabilecek birinin evine gidin derim. Insalh siz benim gibi olmazsınız ama bu durum 1 ayı geçerse hayat insana zindan oluyor ve kim ne demiş diye bakmiyorsunuz. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?