Kv ve stres mi??? Evim ve bitkinlik miii

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....

Gebeyim ve evimden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım.
Evimde yiyemiyor içemiyor hep istifra ediyor ve hep bir huzursuz bi ben var.

Hani kapılarım pencerelerim eşim kendi giysi dolabım bile kokıyor gibi geliyor.

1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.

Dr m bir aya geçer biraz sabret dedi.

Benim karar veremediğim nokta ise.

Burda yani kv de kalsam mı .
Evime mi gitsem bilmiorum.

Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.

Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.

Ben ya sabır deyip kalmalımıyım?
Gitmelimiyim bilmioruum.

Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....

Sizce.....

Ne kadar çirkin bir yorum. Konu sahibi madem rahatsız evine gitsin. Kimse zorla tutmuyor onu.
Yav ben konu sahibine laf mı soktum kadın kaç konu açtı kvden çekiyor kurtuluşu yok hemen duyar kasıyorsunuz aaa bu ne biçim yorum senin de kv olursa görürüz sen de kv ol görelim beddua eden gelini...

Yav ben konu sahibine laf mı soktum kadın kaç konu açtı kvden çekiyor kurtuluşu yok hemen duyar kasıyorsunuz aaa bu ne biçim yorum senin de kv olursa görürüz sen de kv ol görelim beddua eden gelini...
Kayinvalideden çekiyor ama onun evine gidiyor. Gitmesin uzak dursun.
Kadinin ölmesi yerine ondan uzak durmak daha kolay değil mi?

Ay büyük konuşmayayım ama onların suratını laflarını çekeceğime evimde peynir ekmek yemeyi tercih ederim en azından huzurla uzanır dinlenirsin evinde yemek işinide eşin dışardan halletsin bi süre

Bence stresten iyidir kendi evinizde olmak, 1 aya geçermiş hem..
Kv kaldırabilirim takmam diyorsanız siz bilirsiniz.

Ne kadar çirkin bir yorum. Konu sahibi madem rahatsız evine gitsin. Kimse zorla tutmuyor onu.
Yasadiklarinizin daha fazlasını hem de doguma kadar bende yaşadım. Ama evimden de ayrılmadım.
Gidin evinize yok ben burada rahatim diyorsanız sikayetlenmeden oturacaksiniz.

Ya doğru belki haklısınız ama evime gidersem daha kötü olurum beslenemem bebeğime bir zarar gelir mi diye korkuyorum.

3 yılın ardından çok istediğim bi gebelik.
Daha öncede sorunlu bir gebelik geçirdim akabininde küretaj baya zorlu bir sürec atlattım.

Evime gidersem beslenemezsem ve bişi olur mu diye endişe duyuuorum

Anneniz gelsin yapsın veya eşiniz dışarıdan ev yemeği sipariş etsin diyoruk

Anneniz gelsin yapsın veya eşiniz dışarıdan ev yemeği sipariş etsin diyoruk

Annem bir uçta ben bir uçta....

Yeni doğan abimin ikizleri var henüz 40 günlükler onlar ile ilgilnmek zorunda sen gel diye sürekli söylüyor bende bu halde uçağa binmek istemiyorum otobüs ile de 23 saat sürüyor.

Ve benim bulunduğum şehirde de kimse yok bir ben bir eşim hani akraba tanıdık yok yani....

Gitmeliyim belkide evime bilmiyorum.

Duyar kasmak nedir :) kesinlikle yorumuna katiliyorumda o lafi bir sevemedim gitti

Yasadiklarinizin daha fazlasını hem de doguma kadar bende yaşadım. Ama evimden de ayrılmadım.
Gidin evinize yok ben burada rahatim diyorsanız sikayetlenmeden oturacaksiniz.

Peki kaç ay beslenemediniz ve kustunuz bebekde bir sorun oluşmadı ölemi

Duyar kasmak nedir :) kesinlikle yorumunda katiliyorumda o lafi bir sevemedim
Yani her şeye duyar göstermek ama kendini bunda kasıyorsun demek duyar güzel şey de duyarı haklı konuda göstermek var bir de laf ola beri gele ben şuna bir çatayım diye duyar göstermek var...

Gidecek başka bir yer yok mu anneniz kardesiniz veya teyzeniz gibi. 9 ay boyunca hiperemeziste gorulmemis bir evreyi yasayan ve tedaviye cevap vermeyen sürekli serumlarla ayını tamamlayan biri olarak size bakabilecek birinin evine gidin derim. Insalh siz benim gibi olmazsınız ama bu durum 1 ayı geçerse hayat insana zindan oluyor ve kim ne demiş diye bakmiyorsunuz. Allah şifa versin

Ayyy inşşş.

Ailemden çok uzakta bir şehirdeyim annm sürekli gel diyor ama bu halde uçaga binmeye çekiniyorum.

Otobüs ile 24 saat filan sürüyor o kadar yol hiç çekemem.

Bulunduğum şehirdede sadece eşim ve ben.

Kv lerin şehride bize 1 2 saat uzaklıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…