evine git olmadı dışardan sipariş ver huzurunla otur
Bakın ben öyle bir hamilelik geçirdim ki hala etrafındakiler bunu konuşur. İkinciye hamile kaldigimda duyanlar ve ailem eyvah çektiler. Herkesi bi korku sardı. Üstelik annem ve kız kardeşim karşı apartmandaydi. Ben evimde kaldım. Çünkü ne olursa olsun en rahat edecegim yer orası.Ya doğru belki haklısınız ama evime gidersem daha kötü olurum beslenemem bebeğime bir zarar gelir mi diye korkuyorum.
3 yılın ardından çok istediğim bi gebelik.
Daha öncede sorunlu bir gebelik geçirdim akabininde küretaj baya zorlu bir sürec atlattım.
Evime gidersem beslenemezsem ve bişi olur mu diye endişe duyuuorum
2 aylikti başladığında. En son kusup doguma girdim. Oğlum şimdi 20 yaşında dalyangibi.Peki kaç ay beslenemediniz ve kustunuz bebekde bir sorun oluşmadı ölemi
O zaman kalın
Ama eşiniz de olmayacak anladığım
Kadarı ile başka şehirmiş zira
Eşiniz annesini tembihlesin
Bir de kv pişirince yiyorsanız eşiniz pişirince ya da hazır olunca neden yiyemiyorsunuz psikolojik mi etkileniyorsunuz acaba
Bakın ben öyle bir hamilelik geçirdim ki hala etrafındakiler bunu konuşur. İkinciye hamile kaldigimda duyanlar ve ailem eyvah çektiler. Herkesi bi korku sardı. Üstelik annem ve kız kardeşim karşı apartmandaydi. Ben evimde kaldım. Çünkü ne olursa olsun en rahat edecegim yer orası.
Bebise gelirsek, durumu doktorunuzla konuşun bebeğin gelişiminde sorun varsa gerekirse hastaneye yatirir veya takviye yapılır.
Yok ben bunları yapamam derseniz ya susup sinirlerinizi bozacaksiniz yada sorun çıkacak.
2 aylikti başladığında. En son kusup doguma girdim. Oğlum şimdi 20 yaşında dalyangibi.
Eve gitme istersen ama kayinvalideyide kafana takma. Eğer kafaya takacaksan yaamiyacaksan evine git.Bende tam olarak öyleyim o zaman bir eve gideyim deniyeyim bakalım
Doğumdan sonra tartildigimda hamile kalmadan önceki kilomdan cok dusuk bi kilodaydim.Maşallah... Allah bağışlasın ayyyy 9 ay mı???
Bakalım inş benim dr m haklı çıkar 1 ay sonra filan gcer
sonuçta sizinki geçici bir süreç tabiki evinize gidin.öyle bir kadının yanında durulur mu kaldıki ömür boyu kusucağımı bilsem yinede kendi evim.Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....
Gebeyim ve evimden ciddi anlamda tiksinmiş durumdayım.
Evimde yiyemiyor içemiyor hep istifra ediyor ve hep bir huzursuz bi ben var.
Hani kapılarım pencerelerim eşim kendi giysi dolabım bile kokıyor gibi geliyor.
1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.
Dr m bir aya geçer biraz sabret dedi.
Benim karar veremediğim nokta ise.
Burda yani kv de kalsam mı .
Evime mi gitsem bilmiorum.
Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.
Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.
Ben ya sabır deyip kalmalımıyım?
Gitmelimiyim bilmioruum.
Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....
Sizce.....
Kızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....
1 haftalığına kv ye gemiştik burdada kötüyüm istifralar halsizlikler var ama evimdeki kadar asla değil.
Kv çok sorunlu çokkkkkk beni çok yoruyor ruhen zihnen bedenen eski konulardan bilenleriniz vatdır belki.
Bu gebelik süresinde de afedersiniz ama tabiri caizse iyice azıttı resmen bebeğimi kıskanıyor ve bunu gözüme gözüme sokuyor.
Gitmelimiyim bilmioruum.
Burda yemeğimi yiyorum beslenebiliyorum ama evde yukarıda da belirtiğim gibi düşünmek bile istemiyorum.....
Sizce.....
Kesinlikle kendi evim yani zihinende yoruluyosun orda evine git rhat et hic gerek yokKızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....
Gitmelimiyim bilmioruum.
Sizce.....
Kaç haftalık hamilesin görünmüyor ama insanın kendi evinde olması en iyisi, bakarlar ama dediğin gibi insana batırıyolar iğnelerini cadalozlarKızlar yine ne yapacağını bir türlü kestiremeyen ve size ihtiyaç duyan ben....
Gitmelimiyim bilmioruum.
Sizce.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?