kv yalanı

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
sizler böyle bir durumla karşılaşsanız nasıl tepki verirsiniz?
bu durumun ortasındayım gerçi bir kaç kez daha karşılaştım
eşim inanıyor mu derseniz
benimle konuşana kadar annesine inanıyor
çok şükür ki cevabını öğrenince bana
ama ben bıktım kv böyle yapmasından
eşimle huzursuz olacağımı bile bile
şimdi arayıp sorsam neden böyle dedin diye
belki yine söylemediğim şeyleri söyleyecek
artık kalbim ısınamaz oldu malesef ona karşı
kv yalanı şu kızlar: o aradığında açmama yada geri dönmeme rağmen aramadığı mı ve dönmediği mi söylemesi eşime

Eşiniz anne işi vardır her aradığında açmak zorunda değil dese yalanı kesilir. Eğer size değil annesine inanıyorsa sizin bi şey yapmanıza lüzum yok yapsanızda değişen bişey olmayacaktır çünkü

biz bunun bir boyut üstünü yaşıyoruz

k.validem herkesin yanında söylediği şeyleri inkar edip üstüne bir de gelinler mi dolduruyor sizi yavrularım der oğullarına, daha da üstüne gidersek haa hepiniz doğru söylüyorsunuz bir ben yalancıyım değil mi der en sonunda da numaradan bayılır histeri krizi tutar :KK53: eğer ilgilenmezsek de 10 sn içinde ayılır geri :KK53:

Eşiniz de hata ..
Her daim ilk önce sizi dinlemeli . İlk önce inanıp senı dinleyınce karar değiştirmesi çok saçma . .
Eşin al karşına adam akıllı konus ben her defasında kendımı temıze çekmek zorunda değilim de ..

Bnım kv neler neler der ama benım kulagıma aylar sonra başkasından gelir .

kv yalanı şu kızlar: o aradığında açmama yada geri dönmeme rağmen aramadığı mı ve dönmediği mi söylemesi eşime
En güzeli aradığında açmayın ve geri de dönmeyin
Yalancı kv den kurtulmuş olursunuz :)

k.validem herkesin yanında söylediği şeyleri inkar edip üstüne bir de gelinler mi dolduruyor sizi yavrularım der oğullarına, daha da üstüne gidersek haa hepiniz doğru söylüyorsunuz bir ben yalancıyım değil mi der en sonunda da numaradan bayılır histeri krizi tutar :KK53: eğer ilgilenmezsek de 10 sn içinde ayılır geri :KK53:
Bi an benim kaynanamı nerden tanıyosunuz diyesim geldi : )

Eşiniz de bunun hesabını soracağına kv ye işi vardır duymamıştır çocuk gibi şikayet etme deyiversin

Eşiniz anne işi vardır her aradığında açmak zorunda değil dese yalanı kesilir. Eğer size değil annesine inanıyorsa sizin bi şey yapmanıza lüzum yok yapsanızda değişen bişey olmayacaktır çünkü
kızlar bugün aradım açmadı değil
birkaç aydır arıyorum açmadı vs.. tarzı
hani bugün aradım açmadı dese eşimde sizin dediğiniz gibi diyebilir

Laftan anlayan insanlarla konuşmak lazım. Anlamıyorsa uzak durmak lazım.
Aynısı başıma geldi. Fakat kv beni aramadı yani bende arama kaydı yoktu.
Eşim annem aramış açmamışsın bir ara " dedi. Bende aramadığımı vs söyledim.
Tamam sen yine de bir ara şeklinde yalan şikayet temalı konuşmanın sonunda kesip attım.
"Annenin şikayetiyle bana komut verip iş yaptıramazsın. Sakın bir daha bana annenin şikayetiyle onun ağzından konuşma" dedim.

Kv beni aradı mı? Hayır.
Kv anlamadıysa eşim beni anladı.
Kv şikayet ederek oğlunu maşa olarak kullanarak bana hiçbir şey yapamaz, yaptıramaz.
Benim için yeterli. Kv kendi yalan dünyasında debelenebilir.

Aman çokta önemsemeyin benim kv beni aradığında açmıyorum geri dr dönmüyorum açık açıkta eşime söylüyorum:)

arama kayıtlarını tut elinde...annen olay yaratma çabasında ama canı sağ olsun de

Arayacaksanız annecimli cımlı konuşun yeni bi yalan söylemesine izin vermeyin. Neden böyle dedin değil annecim galiba bir yanlış anlaşılma olmuş deyin. Başka türlü yaranılmıyor bu kvlere:KK43:

Off be ne cekilmez bir model sizinkii ya Allah kolaylik versin

Back
X