kv yalanı

Benim kv aradiginda bi kere çaldırır ben. Almadan direk esimi arar gelin niye açmıyor ama musiat olmadığim için acmiyordum ya wc deydim yada. Banyo bi iki derken eşim sen annemin tlf niye açmıyorsun vs baktım olacak gibi değil bende bi daha bana bunu sorma tlf benim ister verirm ister vermem demeki musiat değildim 10 dakka bekleseydi aramasaydim dinus yapmasaydim haklı anında sana dönmesi festliktan başka bisey değil neyseki esinde artık takmiyor

kızlar bugün aradım açmadı değil
birkaç aydır arıyorum açmadı vs.. tarzı
hani bugün aradım açmadı dese eşimde sizin dediğiniz gibi diyebilir
Demek istediğim eşin annesinin ağzını tıkamalı bana böyle şeylerle gelme tarzı eşinizden yüz bulmasa kalkıp sizi durmadan şikayet edemez

Geri aradığının ya aradığında açtığının ekran görüntüsünü al at eşine
kv'ye de at aynı ekran görüntüsünü ararsa bu ne diye " Sen telefonunu açmadığımı söylemişsin de ben de oğluna bu resmi atacaktım yanlışlıkla sana attım" de boşa sallanmaması gerektiğini öğrensin

Benim kv beni aradığında ben başkasıyla konuşuyorsam (aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor diye söylüyor)bile sonuna kadar aramaya devam ediyor. Yani belli başkasıyla konuşuyorum hemen kapat yok.
Bir de biriyle telefondan görüntülü konuşurken ararsa yandım. Görüntülü aramayı bitirmeden onu meşgule alamıyorum onun aramayı bitirmesini bekliyorum tabi yine sonuna kadar arıyor.

Son düzenleme:
Eşin arayınca da açma

Bu telefonu her an duyup her an açamayız

Bunu eşin de Kv den de öğrenmeli

Eşime Kv bunu dese güler herhalde zira her çalan telefonu kendi de açmaz

valla ben telefonunu engelledim kaynanamın en son.arayıp beynime ediyodu.
şimdi engelini kaldırdım ama arayamıyor. bende aramıyorum, aramamda çunkü çok şeyller yaşattı banada ailemede.
aramadığımdan şikeyetçi ama umrumda değil kendinden soğutmayacaktı.
sende arama. yalan dolanla eşlerimizi bizden soğutmaya çalışıyorlar. sonrada gelinlik bekliyorlar.
Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.

Telefon takip programı indir ne var ne yok çağrıyı dahi kaydediyor yine aradım açmadı derse dinlet eşine o zaman yalanı çıkar ortaya başka türlü inandıramazsın kendine..

Arama dökümanını göster olsun bitsin . Allah’a çok şükür ki doğruluğunu ispatlayabileceğin yalanlar atıyor

Back
X