- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Bende zaten eşim için görüşüyorum. Onu kırmam.Boşver diyorum bak sana uzatma hic boşver gelsin git ama kendini doldurma arada eşin var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zaten eşim için görüşüyorum. Onu kırmam.Boşver diyorum bak sana uzatma hic boşver gelsin git ama kendini doldurma arada eşin var
Ablacim siz gercekten cok iyi niyetli birisiniz ki gelininiz düşük yaptığında onunla nasıl üzüldüğünüzu biliyoruz keşke herkes sizin gibi anlayış sahibi olsa ben de bebeğini kaybettim ve sizin gibi teselli edeni bırak hastaneye gelmedi annen gelsin senle ben pazara gidicem dedi yahu benim canim gitmis ne yapayım ben evdeki yemegi hastanedeyiz ne beni ne oğlunu aramadı nasıl oldu sibel iyi mi oğlum oldu mu demedi inanın kötü insan çokbakın size haksızsınız demiyorum.cahil bir kadın olduğundan, hemfikiriz.ama bile isteye zarar vermeye çalıştığına inanamıyorum.yani o kadarını yapamaz herhalde .
Seni anlayabiliyorumBunu dedirten kv ye hic bir sözüm yok gram ağzımı açmam keşke beni tanıma hayatımı görme imkanınız olsa inanın kötü insana çattırmasın Allah sen dünyanın iyisi ol hic birşey farketmez karşıdaki insan kötü olduktan sonra
Işte burdada hemfikiriz aslında eşi ölmüş bir evladı ölmüş kocamın annesidir dedim kendi anneme yapmadigimi ona yaptım evini temizledim bir defa da değil hastanesine herseyine benden baska ilgilenen olmadi sizin gibi hastaneden çıktı heryerini sildim her işini yaptım kendime ne aldıysam ona da aldım ağzımdan anne lafından başka bir laf çıkmadı o ne yaptı benim oğlumun evi burası eşşekkk gibi bakacaksın bana dedi yatılı misafiri bana geldi akşam misafiri bana geldi ağzımı açmadım senden utanıyorum dedi onun sebebi de ceketimin kolundan tel kaçmış görmemişim giymişim sebebi bu eşşeğe altın semerce vursan eşşek yine eşşek dedim guzelce uyardim laf sokmalarinda anne yapma etme dedim kocami sürekli dürttüm sesini çıkarma o senin annen ne derse desin sesini çıkarma diye kadın bana senin kocanda ölsün senin çocuğunda ölsün dedi biliyormusunuz ne kadar acı bir anne evladına ölsün de sen gör der mi yada sen kocanla yatıyorsun ben yalnız der mi sizin evladıniz var mı siz bunu soylermisiniz üstelik bu söylediklerine en ufak bir hareketim olmadi en son kocama bu seni aldatıyor demiş insan kendisi benim yuvam yikiliyordu hanımefendi sırf kendi egoları yüzünden çekememezlik yüzünden benim yuvam yikiliyordu ben zor atlattım herşeyi 6 aydır bunun acısıyla yaşıyorum ben yine bırakmazdım yine bakardım baktım da ama bu yaptığı olmayacaktıSeni anlayabiliyorum
Kayinvalidem be kadar iyiyse kayinpederim tam tersi
Bize hiç destek olmadı
Yetmedi butun gun bizim olanı diger cocuklarina nasil pay edeceğinin hesaplarını yapiyor. Gunde iki üc defa altina kaçındıklarını yıkıyorum bana diyorki bakacaksan bana adam gibi bak yüzlülük yapma
E ben bu adamı böyle yapıyor diye huzur evindeki atayim.
O adam benim eşimin babası
Rabbim benim rızkımı o adamın oglunun eliyle gonderiyor . Hayatımı o adamın ogluyla paylaşiyorum. Ve hayatını paylastığim adamın, hayatinın diğer yarısını silip atamam.
Cennet ucuz değil
Cehennem dahi lüzumsuz değil
Cennet ucuz değılIşte burdada hemfikiriz aslında eşi ölmüş bir evladı ölmüş kocamın annesidir dedim kendi anneme yapmadigimi ona yaptım evini temizledim bir defa da değil hastanesine herseyine benden baska ilgilenen olmadi sizin gibi hastaneden çıktı heryerini sildim her işini yaptım kendime ne aldıysam ona da aldım ağzımdan anne lafından başka bir laf çıkmadı o ne yaptı benim oğlumun evi burası eşşekkk gibi bakacaksın bana dedi yatılı misafiri bana geldi akşam misafiri bana geldi ağzımı açmadım senden utanıyorum dedi onun sebebi de ceketimin kolundan tel kaçmış görmemişim giymişim sebebi bu eşşeğe altın semerce vursan eşşek yine eşşek dedim guzelce uyardim laf sokmalarinda anne yapma etme dedim kocami sürekli dürttüm sesini çıkarma o senin annen ne derse desin sesini çıkarma diye kadın bana senin kocanda ölsün senin çocuğunda ölsün dedi biliyormusunuz ne kadar acı bir anne evladına ölsün de sen gör der mi yada sen kocanla yatıyorsun ben yalnız der mi sizin evladıniz var mı siz bunu soylermisiniz üstelik bu söylediklerine en ufak bir hareketim olmadi en son kocama bu seni aldatıyor demiş insan kendisi benim yuvam yikiliyordu hanımefendi sırf kendi egoları yüzünden çekememezlik yüzünden benim yuvam yikiliyordu ben zor atlattım herşeyi 6 aydır bunun acısıyla yaşıyorum ben yine bırakmazdım yine bakardım baktım da ama bu yaptığı olmayacaktı
Aminnn Allah gönlüne gore versin herkesin aminnnCennet ucuz değıl
Cehennem dahi lüzumsuz değil
Rabbim çektiklerinin mukâfatını kat kat versin ınşaallah
Aynısı olmasada benzerlerini yaşadım ve yaşıyorum.
Herkesin imtihanı farklı farklı
Rabbim kazananlardan eylesin
Yanlız doktorlar iltahap yapabilir dedi. İlk gün sordu onu doktoruma. Adam sıkmayın burun açmak göz temizlemek için bir sürü şey var dedi.ewet burnu tıkandığında bende sıkardım kızıma ve gerçekten iyi gelirdi...
işin içine iftira girmiş bakmamakta çok da haklısınız. Dönüp ardınıza bakmayın bile. Allah çok büyük..Işte burdada hemfikiriz aslında eşi ölmüş bir evladı ölmüş kocamın annesidir dedim kendi anneme yapmadigimi ona yaptım evini temizledim bir defa da değil hastanesine herseyine benden baska ilgilenen olmadi sizin gibi hastaneden çıktı heryerini sildim her işini yaptım kendime ne aldıysam ona da aldım ağzımdan anne lafından başka bir laf çıkmadı o ne yaptı benim oğlumun evi burası eşşekkk gibi bakacaksın bana dedi yatılı misafiri bana geldi akşam misafiri bana geldi ağzımı açmadım senden utanıyorum dedi onun sebebi de ceketimin kolundan tel kaçmış görmemişim giymişim sebebi bu eşşeğe altın semerce vursan eşşek yine eşşek dedim guzelce uyardim laf sokmalarinda anne yapma etme dedim kocami sürekli dürttüm sesini çıkarma o senin annen ne derse desin sesini çıkarma diye kadın bana senin kocanda ölsün senin çocuğunda ölsün dedi biliyormusunuz ne kadar acı bir anne evladına ölsün de sen gör der mi yada sen kocanla yatıyorsun ben yalnız der mi sizin evladıniz var mı siz bunu soylermisiniz üstelik bu söylediklerine en ufak bir hareketim olmadi en son kocama bu seni aldatıyor demiş insan kendisi benim yuvam yikiliyordu hanımefendi sırf kendi egoları yüzünden çekememezlik yüzünden benim yuvam yikiliyordu ben zor atlattım herşeyi 6 aydır bunun acısıyla yaşıyorum ben yine bırakmazdım yine bakardım baktım da ama bu yaptığı olmayacaktı
yuhhh bu kadar da olmazBir buçuk aylık bebeğime zararlarını anlatmama rağmen zorla bal vermiş bi kv sahibim ve vermeden önce hemşire özellikle söyledi allah korusun şoka girip ölebilir bile dedi dedim tamam deyip mutfağa geçti emziğini olduğu gibi bala bulamış lak diye çocuğun ağzına tıktı bunu yaparken de ohh öl inşallah dedi ama çok seviyor torununu oğluna karşı
Ben Allah'a havale ettim artık o bilir ona teslim ettim kendimiişin içine iftira girmiş bakmamakta çok da haklısınız. Dönüp ardınıza bakmayın bile. Allah çok büyük..
Oldu ama tabi ki öldürmek için yapmadı ama maksat benimle inatlaşmak dedim ya hemşire özellikle bu şekilde uyardı kesinlikle verme dedi diye kendileri kaç çocuk büyütmüş ne olmuş ki sanki ama eskilerde hep anlatır şu kadar çocuk doğurdum şu kadarı öldü diye kimse neden öldü dememiş araştırmamış doktor yüzü görmemiş yaşayanlarda şansa ama onlara kalsa ne olacak onlar vermişyuhhh bu kadar da olmaz![]()
Merhaba,bugün Berat kandili olduğu için kv me gitmek zorunda kaldım malesef.
Daha önce konu açmıştım doğum yapalı 45 gün olmuş kadın bikere doğumda geldi daha da ne aradı ne sordu. Aramızda 10 dk mesafe var. Hadi beni bırakın kendi oğlunu bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı gel bu akşam yemeği bende ye demedi.
Her neyse bugün de eşim ben çok üzülüyorum anneme gidelim bugün kandil. Beni kırma dedi. Bende kırmak istemedim çünkü o da beni hiçbir zaman kırmadı. Gittim ama o kadar da diken üstünde orurdum ki.
Girer girmez zorla mı geldin yoksa isteyerek mı diye sordu. Niye sorguluyorsun dedim geldim işte!
Neyi soruyorsun daha?
Fenalaşmış numarası yaptı(torununu görünce) sözde çok sevindi çok özledi. Ulan özleyen insan bikere aramaz mı çocuk nasıl diye?saçma sapan tavırlar,hala bana biz burnuna süt sıkardık,biz kahvaltıya 2 aylıkken başlardık,biz de büyüttük şöyle yaptık diyip durdu. Sesimi çıkarmadım çünkü çok boş kafa yormaya gerek yok.
Allahım nasıl insanlar var gerçekten şaşırıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım. Hepinizin kandili mübarek olsun..
Konu eski. Boşanmışlar.Merhaba,
“HİKAYESİNİ sevmediğiniz insanı sevemezsiniz”
Tüm dinler, felsefeler, mitolojiler böyle söylüyor.
Maalesef sevgisisiz. Sevgiye açız.
Özellikle son 20 yılda bilinçaltımıza pompalanan ailesizlik, hard çekirdek aile kavramları da etkili bu duruma gelişimize.
Siz tümüyle eşinizle birleşme kararı aldınız. Bir aile kurdunuz. Allahım uzun mutlu ömür versin. Dünya mucizesi bir evladınız var.
Lakin eşinizin tüm hikayesini sevememişsiniz. Sevmek diyorum bakın. Yanlış veya doğru bilemem bir hikaye bu. Sevmemişsiniz. Saygısızsınız.
Şimdi eşiniz zor durumda. Görebiliyor musunuz onu? Hikayesinin geri kalan kısmını nasıl yazacak, hikayesinin tümünü sevmeyen biriyle..
Roller vardır hayatta. Eş rolü , anne rolü, mesleki rol, sosyal rol vb. Şu an bir rolünüze odaklanmışsınız. Annelik rolü. Kayınvalidenizi rakibiniz olarak hissediyorsunuz muhakkak. Belki şu anki yaşadığınız o muhteşem ama korkunç karşıladığımız annelik yetersizliği sebebiyle. O yetersizliğinizi rekabetinizle örtmeye çalışıyorsunuz.
Biraz empati yaparsak, şu konuya yazan kaç kişi “sigara kokuyorsun bebeğe yaklaşma” uyarısından sonra gülümser ve haklısın diyebilir? Usül, adab sizin kalitenizi gösterir. Haklı olduğumuzda karşımızdaki kişiyi kırma dökme bonusu kazanmıyoruz ne yazık ki. Farklı bir milyon çözümcü yaklaşımınız olabilirdi sevginiz saygınız olsaydı.
Siz kayınvalidenizle görüşmeme kararını çok önce vermişsiniz. Doğumdan önce de “eş rolüyle”rekabetiniz olduğunu düşünüyorum.
Size bir abla nasihati vermek istiyorum müsaadenizle.
Anne rolünüz yanında diğer rollerinizi ihmal etmeyin.
Bebeğinizi genetiğini taşıdığı babaannesinden esirgemeyin.
Annelik muhteşem olma sanatı değil, yetersiz olunduğunun farkına varabilme sanatıdır. Hatırlayın. Kendi yetersizliklerinizi kabul edin.
Kayınvalideniz 60 yaşında bir anne. İyi veya kötü. (Bence kimse iyi veya kötü değildir ) o da sizin gibi yetersizlikler hissetti. En iyi anne benim egosu geliştirdi. Ona babaanne olduğunu hatırlatın sevgi ve saygınızla. Yaşasın bu duyguyu. Unutmayın ikinizde bu duyguyu ilk kez tadıyorsunuz. Aksaklıklar, korkular, yapmacıklıklar olur.
Eğer hikayenin tümünü sevmezseniz ne olur? Eşinizle yokuş aşağıya hızla gidersiniz. Başta güzeldir. Sonra kopuşlar başlar. Kaydıraktaki gibi savrulma.
Halbuki hikaye hep bir basamak yukarıyaydı değil mi?
Saygı verilince artar, sevgi verilince artar. Kendinizi bunlar mahrum etmeyin.
Mutluluklar diliyorum ailenizle.![]()
Kv yüzünden mi pekiKonu eski. Boşanmışlar.
Yok , eşiyle ortak bir şey paylaşmamaya başlamışlar. İlgi sevgi bitmiş sanırımKv yüzünden mi peki
Üzüldüm. Hayırlısı olsun hakkındaYok , eşiyle ortak bir şey paylaşmamaya başlamışlar. İlgi sevgi bitmiş sanırım
Canım ben evet hikayesini de ailesini de kendisini de sevmedim :) sevmedim ve boşadım.aradan o kadar zaman geçmiş ki bu konuya alıntı yapmanız geçmişime geri döndürdü beni ve iyi ki boşamışım diyorumMerhaba,
Özellikle son 20 yılda bilinçaltımıza pompalanan ailesizlik, hard çekirdek aile kavramları da etkili bu duruma gelişimize.
Siz tümüyle eşinizle birleşme kararı aldınız. Bir aile kurdunuz. Allahım uzun mutlu ömür versin. Dünya mucizesi bir evladınız var.
Lakin eşinizin tüm hikayesini sevememişsiniz. Sevmek diyorum bakın. Yanlış veya doğru bilemem bir hikaye bu. Sevmemişsiniz. Saygısızsınız.
Şimdi eşiniz zor durumda. Görebiliyor musunuz onu? Hikayesinin geri kalan kısmını nasıl yazacak, hikayesinin tümünü sevmeyen biriyle..
Roller vardır hayatta. Eş rolü , anne rolü, mesleki rol, sosyal rol vb. Şu an bir rolünüze odaklanmışsınız. Annelik rolü. Kayınvalidenizi rakibiniz olarak hissediyorsunuz muhakkak. Belki şu anki yaşadığınız o muhteşem ama korkunç karşıladığımız annelik yetersizliği sebebiyle. O yetersizliğinizi rekabetinizle örtmeye çalışıyorsunuz.
Biraz empati yaparsak, şu konuya yazan kaç kişi “sigara kokuyorsun bebeğe yaklaşma” uyarısından sonra gülümser ve haklısın diyebilir? Usül, adab sizin kalitenizi gösterir. Haklı olduğumuzda karşımızdaki kişiyi kırma dökme bonusu kazanmıyoruz ne yazık ki. Farklı bir milyon çözümcü yaklaşımınız olabilirdi sevginiz saygınız olsaydı.
Siz kayınvalidenizle görüşmeme kararını çok önce vermişsiniz. Doğumdan önce de “eş rolüyle”rekabetiniz olduğunu düşünüyorum.
Annelik muhteşem olma sanatı değil, yetersiz olunduğunun farkına varabilme sanatıdır. Hatırlayın. Kendi yetersizliklerinizi kabul edin.
Kayınvalideniz 60 yaşında bir anne. İyi veya kötü. (Bence kimse iyi veya kötü değildir ) o da sizin gibi yetersizlikler hissetti. En iyi anne benim egosu geliştirdi. Ona babaanne olduğunu hatırlatın sevgi ve saygınızla. Yaşasın bu duyguyu. Unutmayın ikinizde bu duyguyu ilk kez tadıyorsunuz. Aksaklıklar, korkular, yapmacıklıklar olur.
Eğer hikayenin tümünü sevmezseniz ne olur? Eşinizle yokuş aşağıya hızla gidersiniz. Başta güzeldir. Sonra kopuşlar başlar. Kaydıraktaki gibi savrulma.
Canım ben evet hikayesini de ailesini de kendisini de sevmedim :) sevmedim ve boşadım.aradan o kadar zaman geçmiş ki bu konuya alıntı yapmanız geçmişime geri döndürdü beni ve iyi ki boşamışım diyorum![]()
Buralarda okuduğum en efsane yorumlardan birisiMerhaba,