- Konu Sahibi sadece_ben
Merhabalar bayanlar. Ben kv ile ne çok iyiyim ne çok kötüyüm. Yani bana ters davranışları elbet var ama benim de eminim farkında olmadan yaptığım ona ters gelen davranışlat vardır. Neyse uzatmayalım. Kocamın annesi evladının babaannesi olduğu için bir şey demeyeyim. Saygıda kusur etmeyelim. Fakat geçen gün şöyle bir şey oldu. Ben şu an kendi memleketimdeyim kızımla. Eşim yaşadığımız yerde. Kv de de oralı zaten. Eşim biz yokken onlarda kalır genelde. Eşim geçen çok hasta oldu acile gitti. Boğazı acıyormuş iğne vurmuşlar. Akciğer tomografi çekmişler. Ama covid testi yapmamışlar. Aklımıza corona da geliyor ister istemez Allah korusun. Hastayken yine kvlere gitmiş eşim. Kv şeker hastası. Yani ekstra dikkat etmesi gerekenlerden. Kızım o akşam görüntülü aradı. Kv ile görüşürken tamamen iyi niyetimle dedim ki Ahmet size fazla yaklaşmasın. Allah korusun size de hastalık bulaştırır. Kv hemen o benim oğlum hiçbir şey olmaz dedi. Öyle olunca bulaşmıyor demek ki dedim ama bozuldum. Yanımda ailem vardı. Bilmiyorum ben mi safım art niyetli olmadan dan dan konuşuyorum veya bu hastalık işini abartıyorum.Aslında eskiden daha da takardım. Siz böyle tepkilere karşı takmamayı öğrendiniz mi. Ben mi yanlış bir şey söyledim bilemedim.