• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ye takmamayı öğrenmek.

Benim rahat olan eltim hiiiçbişeyi takmaz. Pissin derler aldırmaz bile cevap vermez güler geçer. Onun gibi olmak lazım valla. Geçenlerde whatsap grubundan görümcemi tersledi.kimsede ses çıkarmadı. Ben olsaydım ağzıma lafı sokuşturmuşlardı. Ama bundan sonra herkese patlama cevap verme taraftarıyım :KK59:

Korona olsaydı akciğer tomografisinde çıkardı diye biliyorum canm.. korona olanlarda ciğerde leke görünüyordu çünkü.. ciğer temiz çıkınca yapmıyorlar genelde.. Tabi yine de ihmale gelmemeli.. Üzme kendini sen üzerine düşenni yapıp uyardn sadece.. senin iyi niyetini anlamayanlar utansın
Taşıyıcı olma ihtimali var. Öyle bir durumda Kv riske girer. Zaten en büyük riski taşıyıcılar oluşturuyor

Benım kaynanamda sürekli yarış halinde
Bana komik geliyor
Bır kere kaynatam dasmeerınde boyu senden uzun dedı
Hemen gencken bende oyleydım 4cocuk doğurdum oda dogursun ozaman gorelım dedı.
Herseyde bır yarış bır ıma var
Ben cevap vermemeyı tercih ettım ılk zamanlar tanımaya calsıtım
Ama şuan oyle birşey yapsa cevabını verırım
Bazen aklımdan geçiyor ama söylediklerimden pişman olmamak için susuyorum. Büyük diye. Ama içime atmak da istemiyorum. Kendimi ifade etmek istiyorum

Ne laflar yedim ne hakaretler ne huzur bozmalar heyyy gidiiii... Gecenlerde bi olay oldu küstüm 2 ay konusmadim bayramda gittim sadece esimt icin bi dahs da bsyramdan bayrama.dedim suan melekler 🤪😁😁😁

Merhabalar bayanlar. Ben kv ile ne çok iyiyim ne çok kötüyüm. Yani bana ters davranışları elbet var ama benim de eminim farkında olmadan yaptığım ona ters gelen davranışlat vardır. Neyse uzatmayalım. Kocamın annesi evladının babaannesi olduğu için bir şey demeyeyim. Saygıda kusur etmeyelim. Fakat geçen gün şöyle bir şey oldu. Ben şu an kendi memleketimdeyim kızımla. Eşim yaşadığımız yerde. Kv de de oralı zaten. Eşim biz yokken onlarda kalır genelde. Eşim geçen çok hasta oldu acile gitti. Boğazı acıyormuş iğne vurmuşlar. Akciğer tomografi çekmişler. Ama covid testi yapmamışlar. Aklımıza corona da geliyor ister istemez Allah korusun. Hastayken yine kvlere gitmiş eşim. Kv şeker hastası. Yani ekstra dikkat etmesi gerekenlerden. Kızım o akşam görüntülü aradı. Kv ile görüşürken tamamen iyi niyetimle dedim ki Ahmet size fazla yaklaşmasın. Allah korusun size de hastalık bulaştırır. Kv hemen o benim oğlum hiçbir şey olmaz dedi. Öyle olunca bulaşmıyor demek ki dedim ama bozuldum. Yanımda ailem vardı. Bilmiyorum ben mi safım art niyetli olmadan dan dan konuşuyorum veya bu hastalık işini abartıyorum.Aslında eskiden daha da takardım. Siz böyle tepkilere karşı takmamayı öğrendiniz mi. Ben mi yanlış bir şey söyledim bilemedim.
Kaynana kendini o kadar düşünmüyor demek ki. Ne yapabilirsiniz ki? He deyin geçin.

Bi rahat bırakın artık kayinvalideleri, görümceleri, eltileri. Buluttan nem kapıyorsunuz resmen. Ortada en ufak ima, kırıcı, alaycı bir söz yok. Siz nasıl takmamanız gerektiğini soruyorsunuz. Gercekten merak ediyorum iletişim tarzlarınızı. Kendinizi geçtim de milleti yormayın artık.

Bi rahat bırakın artık kayinvalideleri, görümceleri, eltileri. Buluttan nem kapıyorsunuz resmen. Ortada en ufak ima, kırıcı, alaycı bir söz yok. Siz nasıl takmamanız gerektiğini soruyorsunuz. Gercekten merak ediyorum iletişim tarzlarınızı. Kendinizi geçtim de milleti yormayın artık.
Yok bacım kimseyi yorduğum yok. Ben fazla alınganım ama bunu karşıma hissettirmem. Kalp kırmayı sevmem. En kötü huyum fazla ince düşünmek. Aslında kv düşünsün kendini sana ne Di mi. Ama içinden konuşamayan biriyim işte. Yoksa merak etme kv de görümce de gayet hayatlarından memnun. Ektim henüz yok. O olana kadar kendimi biraz daha yontayım

Söylediğine sinir olurdum ama çok fazla da takılmazdım. O kadar abartı bir durum değil. Ama cevabını da verin alttan almayın hiç bir zaman

Benimki de aynısını yaptı biz hastalık zamanı onlara gitmiyoruz diye ikiside kronik akciğer kalp şeker hastalıkları var vay neden gelmiyorsunuz bizden kaçıyorsunuz dedi
Bende sizi düşünende kabahat kendini dusunmeyeni ne düşünüyorsun suç bizde dedim yüzüne kalakaldı

Bazen aklımdan geçiyor ama söylediklerimden pişman olmamak için susuyorum. Büyük diye. Ama içime atmak da istemiyorum. Kendimi ifade etmek istiyorum
ayni durum bendede var büyük site hep sustum şimdi bayram geldi
Kimbilir nelaflar sokacak artik sessiz kalabilir miyim bilmiyorum.cunku kafama takiyorum
Rahat biri değilim.

Back
X