Kv ye temizlik

Eltinle anlasip kocalariniza soyleyin annelerine yardimci tutsunlar..

Ya da siz yapmaya devam edin.

Baska cozum var mi?

Başka çözüm olmadığını biliyorum ama böyle karakterde birine ne yapılmalı yani onu sordum ben burda fikir almaya çalışıyorum

Hayrına yapıyoruz bari şunu yap bunu yap bilmemne deme bari dimi? Eltim de evde ikimizken diyor ki sen yokken ben yalnız yapıyordum canım çıkıyordu iyice.
Yani kv karismasi ayip bence. Bu zamanda hangi gelin (cok nadirdir) kvsine hayrina temizlik yapar. Eslerinize söyleseniz o gün disari cikarsalar?

Yani kv karismasi ayip bence. Bu zamanda hangi gelin (cok nadirdir) kvsine hayrina temizlik yapar. Eslerinize söyleseniz o gün disari cikarsalar?

Oğlunun evine gitmeden evvel direktiflerini verir sonra da ordayken sorar şunu yaptınız mı bilmemne.

Kv.nin durumu yoksa iki elti evine birisini tutun, maddi olarak da zorlanmamis olursunuz 2ye bolununce.

Mide ameliyatinin ölüm riski varmis ondan yanaşmıyor:KK43: ama lafa gelince maşAllah hizmetçiye sorar gibi soruyor onu bunu. Ha bir de şu var bir kere kavga ettik eşimle araya girdi kv yok ben kv ameliyatında refakatçisi olmuşum ama evde yemek yapmamak içinmiş. Yani kendi çıkarım için iyilik yapmışım öyle dedi. Şimdi ise ameliyat ol diyoruz olmuyor ettiği lafları hatırlayıp utanıyordur belki bana refakatçi ol demek için.
Mide ameliyatının ölüm riski var da o kadar kilonun sanki yok.
Öldürmese de süründürür o kilo.
Şeker, tansiyon, kalp gibi hastalıklar da cabası.

Eltinizle birlikte, temizlik için bir kadın bulun istediğini rahat rahat yaptırsın. Siz neden yapıyorsunuz ki? İpin ucu daha fazla kaçmasın!

Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
bir zahmet ogullari temizlikci tutsun:)

Mide ameliyatinin ölüm riski varmis ondan yanaşmıyor:KK43: ama lafa gelince maşAllah hizmetçiye sorar gibi soruyor onu bunu. Ha bir de şu var bir kere kavga ettik eşimle araya girdi kv yok ben kv ameliyatında refakatçisi olmuşum ama evde yemek yapmamak içinmiş. Yani kendi çıkarım için iyilik yapmışım öyle dedi. Şimdi ise ameliyat ol diyoruz olmuyor ettiği lafları hatırlayıp utanıyordur belki bana refakatçi ol demek için.
Bu lafın üstüne evinde bir iğne kaldırmamanız lâzımdı.

Kayınvalidem para vermedi, yardım etmedi, ölsün, gebersin konularından sonra iyi geldi bu konu bana. Malum buradaki gelinler(in çoğu) kv'lerine günahını bile vermezken siz el uzatmışsınız, çoook güzel bir davranış. Allah eltinizden de sizden de razı olsun, Allah sizlere de evlatlarınızdan göstersin.
Ben de bir iş yaparken karışılmasından hoşlanmam, bazen annem de yapardı bekarken. Temizlik günlerinde evden uzaklaştırın temizlik bitince gelsin evine, çok rahat edersiniz.

Temizlikci tutsun. Asiri sinir oluyorum boyle seylere. Niyeyse kv-ler gelinleri hizmetci olarak goruyo.
Hamilelik zamanim geldi aklima. Doguma 1 hafta var, kaynanam 3 gun geldi gitti kafami utuledi odalarin pencerelerini icerden disardan sil diye))) Bunlar boyleler, karşisindakina acimazlar)))

Sizi hizmetçi bellemiş artik. Temizlikçi tutsunlar siz de kendinize ve canınıza değer verin artik bir zahmet

Anneniz olsaydı söylense de yapacaktınız oda anne sayılır yapın gitsin. İleride bizim ne olacağımız da belli değil. İyilik siz de kalsın.

Kocalarınız yapsın. Annene her hafta gidip temizlesen laf olur ama. Anasında çıkmıypr derler. Çok iyilik maraz doğurur... yapma temizlik sana ne. Kocan boşayacakmı yapmıyorum deyince. Size ev vermişler okuduğum kadarı ile. Mecburlar vermeye. Madem öle doğurmasalardı çocuk. Hiiiç kendini altta kalmş hissetme

Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
Hizmetci tutsun yada parasi yoksa siz ayarlayin bisyler valla helal olsun millet kendi evini zor temizliyor:))

Back
X