• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv yetmiyormus gibi birde kp....

Ev kimin?
Bence ev kiminse o haklı.
Yalnız çocuktan sonra iyice köyü olur aranız, eşiniz görmüyor mu bu şekilde olmadığını...

Konu sahibi zaten eşiyle ayrı ev'e çıkmayı istiyormuş ama kayınvalide ölümü çiğnemeden gidemezsiniz
diyormuş yani evle alakalı değil hem göndermiyorlar hem de bildiklerini okuyorlar.

farkli sehre tasindik aglaya aglaya getirtdi kv.neymis bize dayanamiyormus en cok da bana.gelinlerinden uzak kalamazlarmis.oraya onlar nasil gelecekmis.vs vs
ama annem dedi gitme kizim,simdi gidersen daha kotu olur dedi.yine dinlemedim.esime acidim.buyuk sehirde gecinemezmisiz vs diye beni ikna etti.ne geliyorsa basima kendimden geliyor zaten biliyorum.ama artik katlanamiyorum

Ozon yagi dokecek sandim kaynanan ne alaka diyordum ki aciklamislar. Ama sen secmissin basindan yani ayri eve cikmadikca duzelmez.

.simdiden kv sahipleniyor cocugun bakimini.ama biz hazirligida yok.ne bi yelek ordu.ne bi patik.esyalarida aldirmiyorlar daha neymis cocuk eger yasamazsa esyalara bakip uzulmeyecekmisiz....bide oyle soyluyor yaaa.aldiracam ama istedigi kadar zirvalasin

Tövbe estağfirullah ya hayatımda ilk defa duydum böyle bişeyi. ne demek çocuk yaşamazsa ya Allah korusun.
Herkes heveslenir bir sürü şey alır bebeğe bunların düşünce yapısı kimsede yoktur adams ailesi gibilermiş.

Ev kimin?
Bence ev kiminse o haklı.
Yalnız çocuktan sonra iyice köyü olur aranız, eşiniz görmüyor mu bu şekilde olmadığını...

ev kira.kiraya pesimizden geldiler.sevine sevine daire cikiyoz,sehre geldik diye.koyden indim sehre misali.kv ilk defa kaloriferli dairede yasiyacak heveslide hevesli.burasida kucuk bi ilce halbuki

ev kira.kiraya pesimizden geldiler.sevine sevine daire cikiyoz,sehre geldik diye.koyden indim sehre misali.kv ilk defa kaloriferli dairede yasiyacak heveslide hevesli.burasida kucuk bi ilce halbuki

Çok merak ettim hangi ilcesindesiniz konyanin?

Kocanızı sevdiğiniz kadar keşke oda sizi seviyor olsaydı,karı koca ikiside hayatta yaşlarıda çok yok muthaçlıkları yok,bir erkek karısını niye huysuz anası babasıyla yaşamaya mahkum edip mutsuz olmasına seyirci kalır.

o da beni seviyor benden dahada fazla dedigine gore.o yuzden diyor benim icin sabret.ben onlari arkamda aglayarak nasil birakacam,haklari var o kadar ustumde diyor.kendide cok duygusal.anasi aglayinca yelkenleri suya indiriyor.onunlayken bi gulusu bile unuttuyor bana herseyi.o kadar iiyi bi koca her anlamda yani.kavga etmeyin anlasin.benim annem babam senin anne baban diyor..

o da beni seviyor benden dahada fazla dedigine gore.o yuzden diyor benim icin sabret.ben onlari arkamda aglayarak nasil birakacam,haklari var o kadar ustumde diyor.kendide cok duygusal.anasi aglayinca yelkenleri suya indiriyor.onunlayken bi gulusu bile unuttuyor bana herseyi.o kadar iiyi bi koca her anlamda yani.kavga etmeyin anlasin.benim annem babam senin anne baban diyor..

İyi de ağlamasınlar.. Sokağa atmıyorsunuz ki.. Tamam anne babadır ama eğer mantıklı bir şekilde
davransalar onları tabi ki hiçe saymasın. ama anne babayız diye herşeyi kendilerine hak görüp
acaba haksızlık yapıyor muyuz diye düşünmüyorlar.. O işe gidiyor akşama kadar evde onlarla duran sensin
büyük ihtimal elini zaten ne temizliğe ne yemeğe vs sürmüyordur zaten eşin.. e yakında bebek de olacak ona
da malum sen bakacaksın yani ona göre bişey yok ki rahat..

Çok zor allah yardimcin olsun kendin biraz daha sözünü gecirmeye çalış ( mekanı kafamda canlandiramadim ama neyse) inatla onun orda olmayacagini nerde durması gerekiyorsa orda olacağını şöyle ve kendi istedigin yere koy saygisizlik etmeden uslubuyla anlat sessiz kalmak her zaman iyi değildir kendinide esinide yipratma kendin hallermeye çalış

İyi de ağlamasınlar.. Sokağa atmıyorsunuz ki.. Tamam anne babadır ama eğer mantıklı bir şekilde
davransalar onları tabi ki hiçe saymasın. ama anne babayız diye herşeyi kendilerine hak görüp
acaba haksızlık yapıyor muyuz diye düşünmüyorlar.. O işe gidiyor akşama kadar evde onlarla duran sensin
büyük ihtimal elini zaten ne temizliğe ne yemeğe vs sürmüyordur zaten eşin.. e yakında bebek de olacak ona
da malum sen bakacaksın yani ona göre bişey yok ki rahat..
cahil onlar,biz alttan almaliyiz.hersey duzelecek daha iyi olacak diyor.napiyim bende caresizim.onlarla muhatap olmuyorum zaten cok.yemekten yemege.odamda oturuyorum genelde onlardan ayri.ama yinede beni sinir etmeyi basariyorlar.

çocuk mu bırakıyorda arkasında ağlayacaklar..
şu kv ile yaşama olayını bir yere kadar kafam alıyorda kp le nasıl yaşıyorsunuz ..
hamilesinizde doğumdan sonra çok daha zor olacak sizin için herşey..
sürekli işleyin eşinizi bir şekilde ayrı eve çıkın..

Çok zor allah yardimcin olsun kendin biraz daha sözünü gecirmeye çalış ( mekanı kafamda canlandiramadim ama neyse) inatla onun orda olmayacagini nerde durması gerekiyorsa orda olacağını şöyle ve kendi istedigin yere koy saygisizlik etmeden uslubuyla anlat sessiz kalmak her zaman iyi değildir kendinide esinide yipratma kendin hallermeye çalış
soyledim olmaz dedim kv inat etti.buyuk kavga olacakti yoksa.bi terlik yuzunden..

Eşini ikna etmeye çalış iyilikle anlamıyorsa gerekiyorsa tehdit et.kocanı ve ailesini memnun edeceksin diye en güzel yılların azap dolu mu geçecek? Genç yaşta sinir stres sahibi olacaksın. Mutlaka ayrı eve çıkman lazım. Olmazsa annemin babamın evine giderim de ve başka hiç bir alternatife razı olma.siz önce kendinizi düşünüp onemsemezseniz başkaları sizi hiç düşünmez hiç önemsemez.

Valla ister ölüsünü çiğneyin ister dirisini..
Ama çıkın o evden!
Ne olursa olsun eşiniz basiret sahibi olmalı ve ayrı ev açmalı.
Genç sayılabilecek insanlar, bakıma muhtaç değil bişey değil, onlar da evli bir çift, siz de.. Bu ne saçmalık ki aynı evde yaşanıyor. Zihniyetine tüküreyim böyle insanların, kusura bakmayın ama cidden tahammül edemiyorum.

Bakın bu konuyu açtınız,faydası olsun bari. Konuşun eşinizle.Burda meşhur bir söz var "bir cinnet herşeyi çözer" cinnet getirin gerekirse ama çıkın. Bir adım atın yani.. Ben samimiyetle söylüyorum üzülüyorum sizin gibilere.. Ama kızıyorum da bi yandan, kabul etmemeliydiniz diye.
Kendinizi, eşinizi, bebeğinizi düşünün, çıkın.

Dellendim ha!

Sirf sen sesini cikarma diye ayak yapmis. Seven bir erkek karisinin bu sikintilari cekmesine izin vermez. Karsilikli daire falan bile mi tutmuyor yani.

Hayatta aynı evde oturmam benim kvnin en büyük hayali eşim ikinci şark görevine gidince bende onlarla yaşayacağım diye bekliyor bende kendi evim olacak isteyen gelir misafir olur dedim .Bende çok titizim hemde hastalık derecesinde ve hamileyim. ölümü çiğnersin kısmına gelince ben ölü yemiyorum de .ay insanı delirtiyorlar o karnında ki bebeye eziyet etme şunlar yüzünden canım stres yapma.

Back
X