- 26 Şubat 2014
- 77
- 67
- 33
evet aynen.Ozanlamak çamaşır suyu ile yıkamak mi
Cahilligimi bağışla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen.Ozanlamak çamaşır suyu ile yıkamak mi
Cahilligimi bağışla :)
evet konyaliyim :)
Ev kimin?
Bence ev kiminse o haklı.
Yalnız çocuktan sonra iyice köyü olur aranız, eşiniz görmüyor mu bu şekilde olmadığını...
.simdiden kv sahipleniyor cocugun bakimini.ama biz hazirligida yok.ne bi yelek ordu.ne bi patik.esyalarida aldirmiyorlar daha neymis cocuk eger yasamazsa esyalara bakip uzulmeyecekmisiz....bide oyle soyluyor yaaa.aldiracam ama istedigi kadar zirvalasin
Ev kimin?
Bence ev kiminse o haklı.
Yalnız çocuktan sonra iyice köyü olur aranız, eşiniz görmüyor mu bu şekilde olmadığını...
ev kira.kiraya pesimizden geldiler.sevine sevine daire cikiyoz,sehre geldik diye.koyden indim sehre misali.kv ilk defa kaloriferli dairede yasiyacak heveslide hevesli.burasida kucuk bi ilce halbuki
Kocanızı sevdiğiniz kadar keşke oda sizi seviyor olsaydı,karı koca ikiside hayatta yaşlarıda çok yok muthaçlıkları yok,bir erkek karısını niye huysuz anası babasıyla yaşamaya mahkum edip mutsuz olmasına seyirci kalır.
o da beni seviyor benden dahada fazla dedigine gore.o yuzden diyor benim icin sabret.ben onlari arkamda aglayarak nasil birakacam,haklari var o kadar ustumde diyor.kendide cok duygusal.anasi aglayinca yelkenleri suya indiriyor.onunlayken bi gulusu bile unuttuyor bana herseyi.o kadar iiyi bi koca her anlamda yani.kavga etmeyin anlasin.benim annem babam senin anne baban diyor..
cahil onlar,biz alttan almaliyiz.hersey duzelecek daha iyi olacak diyor.napiyim bende caresizim.onlarla muhatap olmuyorum zaten cok.yemekten yemege.odamda oturuyorum genelde onlardan ayri.ama yinede beni sinir etmeyi basariyorlar.İyi de ağlamasınlar.. Sokağa atmıyorsunuz ki.. Tamam anne babadır ama eğer mantıklı bir şekilde
davransalar onları tabi ki hiçe saymasın. ama anne babayız diye herşeyi kendilerine hak görüp
acaba haksızlık yapıyor muyuz diye düşünmüyorlar.. O işe gidiyor akşama kadar evde onlarla duran sensin
büyük ihtimal elini zaten ne temizliğe ne yemeğe vs sürmüyordur zaten eşin.. e yakında bebek de olacak ona
da malum sen bakacaksın yani ona göre bişey yok ki rahat..
o da beni seviyor benden dahada fazla dedigine gore.o yuzden diyor benim icin sabret.ben onlari arkamda aglayarak nasil birakacam,haklari var o kadar ustumde diyor.kendide cok duygusal.anasi aglayinca yelkenleri suya indiriyor.onunlayken bi gulusu bile unuttuyor bana herseyi.o kadar iiyi bi koca her anlamda yani.kavga etmeyin anlasin.benim annem babam senin anne baban diyor..
soyledim olmaz dedim kv inat etti.buyuk kavga olacakti yoksa.bi terlik yuzunden..Çok zor allah yardimcin olsun kendin biraz daha sözünü gecirmeye çalış ( mekanı kafamda canlandiramadim ama neyse) inatla onun orda olmayacagini nerde durması gerekiyorsa orda olacağını şöyle ve kendi istedigin yere koy saygisizlik etmeden uslubuyla anlat sessiz kalmak her zaman iyi değildir kendinide esinide yipratma kendin hallermeye çalış