Hazır böyle bi fırsat geçmiş eliniE
Devam edin bu şekilde
Normal kayinvalide olsa arayin derim ama en Özel gününüzü mahvetmis
Bence aramayin
Bizde farklı şehirlerdeyiz acil olmadıkça aramam o da beni aramaz. Yüzyüze sıkıntı yok mesafeli bi ilişki:) içinden geleni yap sen
Buraya konu açtığınıza göre içiniz rahat etmiyor aramadığınızdan ötürü
Oyüzden arayın vicdan rahatlığını yaşayın o da sizin kârınız olsun
İşte herkes kendine ediyor malesefAynen oyle boyle seyler yasamasaydik her sey cok farkli olurdu ama ben gelinlik gorsem birinin dugununu gorsem agliyorum sanki hic dugunum olmamis gibi...
Hemen hemen her gelin aynı şeyi söylüyor da yapacak bişey yok yaptılar bizde kocalarımızla huzur için yüzlerine bakıyoruzAslinda vicdanim rahat cunku baskasi o olaylari yasasa yuzlerine bakmazdi. Benim sıkınti yaptigim bu durumu kullanarak esimi alttan alttan doldurur mu korkusu. Zaten surekli huzursuzluk yasiyoruz onlar yuzunden yapilanlar filan. Bir de yeni bir huzursuzluk cikarirlar mi basima diyorum.
Cok tehkikeli bir tip. Uzak durmak lazim. Arayip totosunu kaldirmayin. Bayramda seyranda arayin sadece. Eger esinizi doldurusa getirirse o zaman haftada bir degil de ayda ya da 15 gunde bir ararsiniz. Her cuma aramanin bir anlami yok.Cok sıkıntı cikaran tipler esimi doldurur mu acaba diyorum. Onceden esime çıkısarak yuklendi bakti ters tepti simdi o kadar iyi rol yapiyor ki inanamazsiniz acayip yumusak konusup davraniyor taktik degisti.
Bir de karakter olarak teklif beklemeyen emrivaki yapan cok rahat tipler. Ornegin bize habersiz gelirken annesini de almis gorumcesini de yolda aramis (bizle ayni sehirde) herkesi bize topladi. Bizdeyken arayan cok alakasiz insanlari da davet etti. Ustelik evde bir sey var mi demeden. Yani mesafe koyarim koymasina da karsidakinde biraz gurur anlayis olmasi lazim karsindaki anlamiyor yada UMURSAMIYORSA bu cok zor oluyor...
Kendi eviymis gibi davranmalarindan nefret ediyorum.
Siz madem okadar insani cagirdi hicbisey yapmiycaktiniz ee annecim misafirlerine neyapicaksin bizde aciktik diyecektin
Simdi benim evim misafirim olsa doktururum diyecektin
Cuma falan arama noluyo arayinca msj atinca?
Ben hic aramiyorum bastan cok aradim nankorlugunu gorunce kestim mecburi durum olursa ararim o da oyle okadar bosver
Esin senin aileni nekadar ariyo
ben sağ gösterip soldan vuruyorum. belirli arama günlerim yok. mesela bazen 3 gün peşpeşe whatsappden yazıyorum... bazen 3 hafta aramıyorum. bazen sonun la pastanede buluşuyorum...
yani kadını baya şaşırdım.nişanlımla sorun olmuyor böyle.yani her cuma yerine değişik zamanlarda ve vakitlerde arayın bazen komik video gönderin.
düşmanına yakın ol. ben nisanlimin yanında onu dedikodu yapmaya teşvik ediyorum... artık nişanlım bile diyor annem nasıl fesat bir kadın diye :)) benden çit yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?