Kv zihniyeti

okurken çatladım. Size de kızdım, hala eşimle tatsızlık olmasın derdindesiniz ama eşiniz sizi zerre kadar umursamıyor resmen hizmetçi muamelesi yapıyor ana-oğul. Şaka gibisiniz. Sizi umursamayan insan için neden didiniyorsunuz? Tüm yıllık izninizi neden 4 duvar arasında hizmet ederek geçiriyorsunuz? Bunun neresi tatil? Tatil denilen şeyden anlayışım deniz,güneş,kum; hadi imkan yoksa evde yatış yaparım keyfime bakarım. 3 hafta izinden başka izin kalıyor mu? Seneye plan yapın bence tatile gidin, ve ayrıca kendi ailenize gittiğinizde eşinizin eline süpürge verin anneniz söylesin bakalım her güne 3 öğün yemek de eşinizden olsun. Valla pes !
 
Klasik kayınvalide. Yapmayın ! Yapamam deyin. Yada kurnaz olup senin kadar güzel yemek yapamıyorum anneciim deyin. Bende softa kurulmasına yada kaldırılmasına yardım ederim. Kayınvalidem 1 çöpümü kaldırmaz. Kusura bakmasında hiç işim olmaz.
 
Ama siz kocam kırılmasın, kocam üzülmesin, sinirlidir aramız bozulmasın, huzurumuz kaçmasın dedikçe bir ömür böyle gider bu durum.

Size acıyan, size üzülen yok ki. Siz de hakkınızı korumak adına en küçük bir risk almıyorsunuz.
 
Back
X