Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?