- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onlara çıkınca yemek yemeyeceksek bisey yapmam temizlik vs.Ama bize göre gelin bizimle durur diyip duruyor sevmese de orada duracak yani köşe saksısı gibipehh konuya bakin hele
bide soruyormusun canım?Pardon ama ben kolelik yıllar yıllar önce tedavülden kalkti diye biliyorum.Bide ben birşey diyemedim demişsiniz iyi böyle iyi dememeye devam edin:)) hayat sizin hayatınız yoksa bu yaşadiklarınız bana o kadar ters kii binde biri yapılsa neler ederdim karşı tarafa düşünmek bile istemiyorum
Onlara gittiğimde ben fazla bı is de yapmam ama gelin biz de durur diyo köşe saksısı gibi orda duruyum o ondan zevk alıyor galibaTerbiyesiz kadın. Oğluna eş değil kendine hizmetçi almış resmen.
Oğlumun gönlünü eğlendirdin sıra benim isteklerimde, diyor resmen.
Konu sahibi lütfen dediklerini yapmaya kalkmayın. Akşam akşam çok sinir oldum. .
![]()
![]()
![]()
Bana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs
Yol artik daha neler asla tahammül edemezdimHanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?
Bize göre ne demek ya sen onunla mı evlendin de onun yanında duracakmışsın bunlar uzaylı mı nereli kafalarından adet uyduruyolar hadi 50 yıl önce desen anlarimda bu devirde bu örümcek kafalı insanlara ezdirmeyin kendiniziBen onlara çıkınca yemek yemeyeceksek bisey yapmam temizlik vs.Ama bize göre gelin bizimle durur diyip duruyor sevmese de orada duracak yani köşe saksısı gibi
Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?
Peki şimdi yaşadıklarınıza ne diyorlar? Ne enteresan anne babalar var ya.. resmen elleriyle ateşe atmışlar sizi.. kurda kuzu teslim etmişlerAltlı üstlü oturun kira odemezsiniz dediler.Babam özellikle mantıklı buldu
+10000000000000000000Hep diyorum yine diyeceğim. Kocanda iş yok. Kv lere bana şöyle böyle yapıyo demeyin. Kocan arkanda dursa kimse sesini çıkaramaz.