Kv

pehh konuya bakin hele
bide soruyormusun canım?Pardon ama ben kolelik yıllar yıllar önce tedavülden kalkti diye biliyorum.Bide ben birşey diyemedim demişsiniz iyi böyle iyi dememeye devam edin:)) hayat sizin hayatınız yoksa bu yaşadiklarınız bana o kadar ters kii binde biri yapılsa neler ederdim karşı tarafa düşünmek bile istemiyorum
Ben onlara çıkınca yemek yemeyeceksek bisey yapmam temizlik vs.Ama bize göre gelin bizimle durur diyip duruyor sevmese de orada duracak yani köşe saksısı gibi

Terbiyesiz kadın. Oğluna eş değil kendine hizmetçi almış resmen.
Oğlumun gönlünü eğlendirdin sıra benim isteklerimde, diyor resmen.

Konu sahibi lütfen dediklerini yapmaya kalkmayın. Akşam akşam çok sinir oldum. .

:mad: :mad: :mad:
Onlara gittiğimde ben fazla bı is de yapmam ama gelin biz de durur diyo köşe saksısı gibi orda duruyum o ondan zevk alıyor galiba

Bana zorundasın vs demedi eşim ama sorun şu ki tasinalim burda mutsuzsan da demiyor.Tasinalim dedi bı kere öyle de kaldı.Konusmaya çalıştığım zaman sadece susuyor.Sonra da ölmek istiyorum vs diye trip atıyor kendincs

siz söyleyin ya taşınırız yada sabrımın bittiği noktada evliliğimizde biter ki o nokta çok yakın deyin..

Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?
Yol artik daha neler asla tahammül edemezdim

Ben onlara çıkınca yemek yemeyeceksek bisey yapmam temizlik vs.Ama bize göre gelin bizimle durur diyip duruyor sevmese de orada duracak yani köşe saksısı gibi
Bize göre ne demek ya sen onunla mı evlendin de onun yanında duracakmışsın bunlar uzaylı mı nereli kafalarından adet uyduruyolar hadi 50 yıl önce desen anlarimda bu devirde bu örümcek kafalı insanlara ezdirmeyin kendinizi

Beni daha çok seviyor dediğinde sevecek tabi annesisiniz deyin. Evinizden de inmeyin. Kocanızı da aşağı inmeyecek duruma getirin. Mesela ona özel sevdiği bişey yapın romantik şeyler yapın. Bırakıp gidemez. Gitse de aklı kalır. Kadın kapıya dayandığında, dekoltelerle geceliklerle karşılayın. Müsait değiliz. Habersiz gelmeyin deyin. Yemek istiyorsa ben yapar getiririm deyin. Ya da aşağı inmek zorunda kaldıysanız. Başım ağrıyor şuraya biraz uzanayım. Ay yemek yapacak halim yok deyin. Normalde yemek yapın, yardım edin derim ama bu durumda etmeyin. Size saygı duymayı öğretin. Kadına da rakibiniz olmadığını ama bir birey olduğunuzu vurgulayın.

Butun konularina baktim ne siz o evden tasinabilirsiniz ne de sen o esten ayrilabilirsin. Bu nedir boyle kv herseyin icerisinde ama esinde ilgisiz surekli oyun pc pesinde. Aklin varsa cocuk yapmazsin yakin zamandada bosanirsin zaten yasin kucuk guzel bir ailen huzurun olsun. Belli ki esin annesi babasi sorunlu insanlar. Hayat kisa harcama bunlara derslerine iyi calis ve kurtar kendini

Sakın sakın sakın çocuk yapmayın! Çok iyi korunun.

Eşinizle de açık açık konuşun, kendi yuvanızı kurmuş gibi hissetmediğinizi, ayrı eve çıkmak istediğinizi vurgulayın. Baktınız olmuyor restinizi çekin, ayrı eve çıkmayı kabul edinceye kadar gidin ailenizin evine!

Kararlı olduğunuzu görsünler aksi takdirde bu evliliğin ömrü çok uzun olmaz.

Vallahi kendimi gördüm bir an sende aynı şeyleri yaşadım hatta daha fenasini kaynana benim eve yerleşti resmen ev sıcak oluyor diye klima taktirdik eşim aradı ben gelicem klimayı aç diye açtım bi baktım klima dokunuyormuş kendi evine gideceğine misafir odama oturmuş bende salondayım gelmiş bana sen benim oturduğum yerde oturacaksın oğlum gelmedi.gelcek.deyip klimayı açtın bilerek diyor bir kavga çıkardım.basladi ağlamaya ne halin varsa gor dedim anneme gittim diye bu gavurun aydınında ne var dedi bu kadar çok gidiliyor dedi yıktım evi benim.anam var orda diye üstüne bu yıl merserize bir ceketimi çok sevdiğim için sık giydim yolun ortasında bana senden utaniyom ben aynı şeyi giyiyorsun dedi bu sefer son dedim artık gerçekten kopardım bağları utanan gelmesin yaptığımı yemesin misafirini evimde oturtmasin dedim buraya para saydım ben gelicek.her misafirim dedi ama ben sustummu gittim.herseyi eşime anlattım dedim.yeter artık o da gideriz burdan dedi bu sefer yine laf sokmaya çalışınca eşim kavga etti ondan hıncını alamayıp bana geldi seni boşaltırım oglumdan dedi bu sefer cinnet geçirdim artık kolayda gücün yetiyorsa boşat dedim büyük abisini çağırdım yarın ananı kardeşini al gel mahkemeye gidiyoruz bosatcakmis aman dedim yalan desin demedim desin dedim süt dökmüş kedi gibi oldu 3 hafta konuşmadım ağlaya ağlaya geldi yanıma şuan aramızda çin sedd-i var o kadar soğuk davranıyorum Allah'tan kocam benle ve susmuyorda yoksa boşardım yeminle kendide söylüyor zaten ben sibeli savunmasaydım biz boşanmıştık diyor
Valla aklını başına al canım susarak olmuyor tecrübeyle sabit olursa olur olmazsa bas tekmeyi gitsin anasının koynunda yatsin oğlu yoksa coook yıpranır.hemde sinir hastası olursun yazık sanada

Hanımlar herkese hayırlı akşamlar.Ben 1 senelik evliyim.Diger konumda bahsetmistim kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Hem ailem hem de eşimin ailesi altlı üstlü oturmamız konusunda baskıcı olmuştu.Diger konumdan hatırlayanlar olacaktir.Kv eve erken gelsem eşimi arar,eve biri gelse eşimi arar en son da halicilari eve aliyo haberin var mı ne oluyor vs diye eşimi aramıştı en son konumda.Esim taşınıroiz dedi ama yaz için en az iki ay var yani.Bugun bize geldi kv.Esim evde yokken.Bana dedi kı ben izin vermesem x seninle asla evlenmezdi.Seni aldıysa sebebi benim vs dedi.Ramazan ayında surekli onunla olacakmışim Ama bunu genel olarak dedi.Gceleri inden evinize x in yanına yeter dedi.haftada iki gün evde kalıyorsak birinde onlarda kahvaltı edecekmisiz.Ama bana kalsa hep bizde olsun dedi.Beni tehdit etti geçinmek zorundasın vs diye.Ve ben pek fazla bişey diyemedim.Cunku bı anda bu kadar arka arkaya maddeler sayinca neye uğradığımi bilemedim.Bn sizin iyi olmanızi isterim vsvs.Hanimlar ben neyim de sadece geceleri evimde kalabiliyorum.Konu sadece oğlunun tatmin olması yani resmen.Beni oğlumdan koparamazsin vs dedi kı benim zaten öyle bir niyetim de yok.Herseye karıştı yine Soylyop söyleyip sonra da sen bilirsin diyo.Emrivaki yapıyor.Geleceksin diye o kadar çok üstüme geldi kı.Esimle konuştum işten gelince tasinalim vs demedi.Bi çözüm buldugu yok yani.Ben bu kadar ikiyüzlülüge gelemiyorum.Geceleri bile rüyama giriyor.Artik başbaşa kalmanız geçti birbirinize doydunuz dedi bana.Kapiya dayanirim bizde duracaksın diye takmış durumda.Cok sinirliyim eşime de kırgınım.Siz olsanız dayanır mıydınız?

Yorumları okumadım ama anladigim kadarıyla çalışmıyorsunuz

Önce iş bulun 9 5 filan çalışın böylece ortada pek bir sorun kalmaz kahvaltıyı evinizde yaparsınız ise gidersiniz sevgili kayinvalideniz size yemek yapar yer bulaşigi halledip evinize iner çayı orda içersiniz haftasonu da 1 gün evi temizler 1 günde gezersiniz

Evde durdukça hem siz onu takarsınız hemde o gelinini hizmetçi olarak görür çalıştırmak ister tabi gidin para kazanın eşinize destek olun hem de sosyalleşin kaynana da evde size ve kıymetli oğluna yemek yapsın

Baktınız iyi gidiyor o zaman çocuk yapın şimdi değil hem cocuga da o baksın işi ne madem oğlunu çok seviyor torununa da bayılır

Arkadaşım diğer konunuda biliyorum, dayanıp dayanmama konusunda birşey diyemeceğim ama , at artık şu kadını kaynar kazana....
Sabır diliyorum , umarım düzelir herşey.Lütfen dişini göster artık , müsade etme evliliğinizi zehir etmesine.

Sert dille konuşmak lazım boylelerine. Dediklerini yaparsan istekleri bitmez onun. Eşinle ciddi anlamda konuşup bu konuyu çöz ki artık rahatla. Yazık senin de bir hayatın var. Eğer eşin hala anlamaz ise bir yerde iş bul biraz o evden uzaklas. Kaynana da konuşup dursun.

Bazı insanlar çare aramaz. Sadece dert yanmayı bilirler. Kusura bakmayın ama siz de böylesiniz. Konularınızdan anlasılıyor. Sadece dert yanmak, birkaç kişiyle muhabbet etmek içinizi dökmek istiyorsunuz ama adım atmıyor, derdinize çare olmuyorsunuz. Bence insanların da zamanını çalmayın.

Back
X