KV :(

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????

Belki sizi rahatsız etmek istemiyordur. Malum kv olmak da zor. Dengede kalsın istiyor olabilir. Eğer size yaklaşımında bir sorun yoksa dert etmeyin. Seyrek olsun tatlı olsun
İnsan dusunmeden yapamiyor eski konularimda yazmistim oyle bir hastalndim ki kolumu kaldiracak gucum olmadi aglaya aglaya baktim bunu bilmesine ragmen 5 dk ugradi halimi gordu bebege bulasmasin diye maskeyle geziyodum bi yemek yap getir mubarek ben mi yanlis dusunuyorum onun hic biseyini istemiyorum yanlis anlasilmasin ama kendimi koyuyorum yerine yok yani aklim almiyo gunlerce hem ac,hasta gecirdim ve sonunda bebegime de bulasti hastahanelerde kaldik

Aranıp da bulunamayan kayınvalide, burunda tütülesi bence mesafeli olmak her zaman daha güzel..
Mesafe en guzeli bende oyleyim ama insan ihtiyaci oldugu zamanda bile yaninda yoksa soru isaretleri oluyor.Esim cagirmis melek hasta gel biraz ilgilen diye oda sagolsun 5 dk durdu o sure boyunca cocugu sevdi ay bebegim canim neyse ben gideyim islerim var birazda yorgun gibiyim deyip gitti esim aradi annem geldi mi diye evet gitti bile dedim o da sinirlendi

Yani bence herkes herkesi sevmek zorunda değil gelin kaynana olsa bile. Saygılı davranmak en güzeli. Kayınvalidenizde size karşı gayet saygılı ve mesafeli siz gelinisiniz diye bi şeylerler yapmak zorunda değil. O sizden aynı şeyleri bekleseydi burda ki herkes onu topa tutardı. Bence bu durumun keyfini çıkarın sürekli tepenizde olmasındansa böyle çok daha iyi. :)

Surekli sosyal medyadan beni takipte herseyime bakiyor..Merak ediyor biliyorum.Ama gorusmuyor.Bu soru isareti bende hastalandigimiz zaman cikti.Bence bazi durumlar vardir ki biseyler yapilmali.Ben cok yanliz kaldim bebegimle hic bi is yapamadim da.En yakinlarindan beklemeyecekse kimden bekler ki insan?

5 dakika ugramasindadam

surekli tamam gelmesin ama hic mi gelmez diyorum ya akraba ortamlarinda nadiren denk gelirsek o da geliyor sacma geliyo bu sogukluk bizim gidecegimiz yere ugruyo bana gelmek zor geliyor yakinken
Zor glmiyodur da cekiniyodur belki.. hani sende gidemiyor mussun ya belki de gelmiyor ki gitmiyim diye dusunuyodur. Var oyle kafalarinda kurmalari. Yada rahatina cok duskundur gelip torunu tutup yardim etmek zorunda kalacagindan uzak duruyodur. Hic umursama bence.

Bence son şık rahatına duskun.Birde bebegim yeni dogdugu zaman Kp ile geldi KP annen temizlik yapti yoruldu cok duramayiz dedi sanki ben bisey demisim istemisim gibi

Bebeğe babaannesi olarak yardım etmesi gerekir ama yapmak zorunda değildir. Yapmıyorsa da sizde ona göre tavır alın derim. Siz biraz tepki gösterirseniz tavrı değişir belki de.

Bence son şık rahatına duskun.Birde bebegim yeni dogdugu zaman Kp ile geldi KP annen temizlik yapti yoruldu cok duramayiz dedi sanki ben bisey demisim istemisim gibi
O zaman hicbir sey bekleme. Bosver gelmesin. Bi gun ihtiyaci olunca da sen,gitmezsin olur biter. :))

Kayınvalideleri değişelim mi? BENİMKİDE damlayacak bahane arıyorda bulamıyor :))

Kayınvalideleri değişelim mi? BENİMKİDE damlayacak bahane arıyorda bulamıyor :))
Yaa o kadar da istemem :) Ben evde rahat takilmayi seven bi insanim ayaklarimi uzatirim bebegimle ilgilenirim cekirdek citler tv programi izlerim.Zirt pirt da istemem de bunlarin bi ortasi yok mu yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…