- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver kafan rahat bela arama başına zırt pırt olur olmadık saatlerde kapını çalmıyor şükret geç götürün görsün torununu haftada bir yeter.Yaa o kadar da istemem :) Ben evde rahat takilmayi seven bi insanim ayaklarimi uzatirim bebegimle ilgilenirim cekirdek citler tv programi izlerim.Zirt pirt da istemem de bunlarin bi ortasi yok mu yahu :)
Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????
Kadın kesin buraya üye ve en çok takıldığı yer de bdv bölümü.
İnşallah bende böyle kaynana olucam.
Gelininizle ilgili yorumlarınızı okumuşumdur ya da kayın valide olarak nasıl olduğunuzu,ben asıl sizin kayın validenizi merak ediyorum nasıldı ilişkiniz?bu kayınvalide ben olabilir miyim diye düşündüm,hahhaha.burada okuduğumuz konulardan sonra,nasıl davranacağımızı şaşırdık.gitsek bir türlü,gitmesek bir türlü.
konu sahibi,ben de kayınvalideyim,çağırılmadan gitmiyorum evlerine.henüz torunum yok.ama olsa bile ne sıklıkta giderdim,bilmiyorum.sanırım dozunu ayarlayamıyoruz bazen.
sadece bir noktada size hak verdim,hastayken,bir çorba dahi yapıp getirmemesi olmamış.ben olsam yemek yapıp,götürür,birşeye ihtiyacın var mı kızım ,kalayım mı diye sorardım.
sanırım mesafeli davranmayı,abartmış.
Gelininizle ilgili yorumlarınızı okumuşumdur ya da kayın valide olarak nasıl olduğunuzu,ben asıl sizin kayın validenizi merak ediyorum nasıldı ilişkiniz?
Asıl sonradan gelen kv çektirmiş o zamanbenim kayınvalidem,ben 4 yıllık evliyken vefat etti.fazla zaman geçiremedik.ama tipik bir köylü kadınıydı.kim ne derse inanan,saf bir kadındı ama iyiydi,bir kötülüğünü görmedim.sadece kızlarının etkisinde kalır,zaman zaman tavır alırdı ama
kalbi yumuşaktı,uzatmazdı ya da hemen gönlünü alabilirdiniz.
ama kayınpederimin sonradan evlendiği kadından çok çektim.resmen arabozmak için çalışır,kayınpeder biz gelinlerini,bize kayınpederi kötülerdi.kayınpeder vefat edene kadar uğraştı durdu.(tamamen maddi sebeplerden)kayınpeder ölünce,ilişkimiz bitti.ben gidip gelmem,eşim bayramlarda arar,bayramlaşır o kadar. zaten o da istemez bizi.