KV :(

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Evi de yurumelik bi mesafede.
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
Mesela ben esim tarafindan misafir cagirirsamda hemen geliyor onlarla gidiyor.
Bu normal mi bana bi akil verin.
Ben mi art niyet ariyorum sizce????
Keşke benimkide bi gitse bidahada gelmese ya

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Kayinvalidemi cok severim aslinda iyi niyetli biri oldugunu dusunuyorum tartismamiz falan da olmadi ama yaklasik 5 aydir aklimdan cikmayan bi sorun var.
Şöyleki gelmiyor,gitmiyor.Gelmiyor diyorum cunku benim kucuk bebegim var ben onunla ona gidemiyorum.ayda 1 gelir ya da gelmez.Torununu cok seviyor gozleri isildiyor ama yok kadin gelmiyor arkadas!
Mesela ortak akrabalar cagirirsa aksam esim goturuyor orda gorusuyoruz yabanci gibiyiz.
Etrafima bakiyorum kayinvalidesiyle mutlu,torununa bakmaya gelirler,ilgililer bizimkinde tık yok.
Calismiyor butun gun evde.Dusunun akrabanin evinde karsilsiyoruz ordada ya cok ozledim bebegi falan diyor bende laf arasinda gelseydin ozaman arada dedim olsun diyor.Size de ihtiyaci var dedim yine tik yok.
ayyy ne sanslisin yaa keske benim kvalidemde oyle olsaydi...bizimkide biktirir gelir gider arar sorar ama cok sıkar insani bunaltir.bence ikimizinkide normal degil yakinmis size arada birde olsa ugrayabilir aslinda.bazi insanlar mesafeli olmak ister yada cocuk bakmayi sevmeyebilir bilemiyorum vardir bir sebebi mutlaka

Zor glmiyodur da cekiniyodur belki.. hani sende gidemiyor mussun ya belki de gelmiyor ki gitmiyim diye dusunuyodur. Var oyle kafalarinda kurmalari. Yada rahatina cok duskundur gelip torunu tutup yardim etmek zorunda kalacagindan uzak duruyodur. Hic umursama bence.
o gelmiyor ki bende gitmiyim kafasinda olsa benimki keske ben cok nadir giderim o surekli gelir gider biktirir insani...
hic demez o gelmiyor ben neden sureklingideyim azicik agir durayim bi de bu insan surekli hasta oram agriyo buram agriyo ama kapi kapi gezmelerdende mahrum kalmazz iyyyy

ay tüylerim ürperiyor yeminlen.
Beraber oturuyoruz da biz çünkü kocamla biz malız valla bak malız.
off canim ben ayriyimda ne oluyo iki sokak var aramizda 7 senede yasam enerjimi caldi bu kadin biktim artik surekli tepemizde surekli herseyden haberdar olmak istemesi herseye salca olmasindan triplerinden tavirlarindan ben en iyi anneyim rollerinden lohusayken bir tabak corba yapip getirmedi bee ben ona ameliyat oldu bir ay baktim Allah sorsun

off canim ben ayriyimda ne oluyo iki sokak var aramizda 7 senede yasam enerjimi caldi bu kadin biktim artik surekli tepemizde surekli herseyden haberdar olmak istemesi herseye salca olmasindan triplerinden tavirlarindan ben en iyi anneyim rollerinden lohusayken bir tabak corba yapip getirmedi bee ben ona ameliyat oldu bir ay baktim Allah sorsun
bende 7 yıllık evliyim.şimdi kalp şeker tiroid kollarda sinir sıkışmasıyla yasıyorum yasım daha 31

bende 7 yıllık evliyim.şimdi kalp şeker tiroid kollarda sinir sıkışmasıyla yasıyorum yasım daha 31
Allah yardimcin olsun tez zamanda kurtul insallah hamile duasi tutarmis..
iste onlarin yuzunden sagligimizdan oluyoruz ben eskiden daha cok takardim dert ederdim simdi o kadar degilim cok fazla umursamamaya calisiyorum annemde babannemden cok cekti en son kanser oldu vefat etti simdi babannem 80 yasinda çaki gibi ne deniyordu vayy gidene!
rahmetli annemin en buyuk nasihati bana hastyken hickimseyi takma kimse icin degmez diyordu beni kimse uyarmadi diyordu bak simdi kimin umrunda dedi bir kac ay sonrada vefat etti.
bir kulagindan girsin digerinden ciksin umursama vereceksen ver cevabini birazda o uzulsun

Ben 5 yolluk evliyim. Kendi ailem şehir dışında kv ile aramız arabayla 5 dk... evlendiğimden beri kv’min bana geldiği sayılıdır 10 u bulmaz yani... ama biz hafta da 1-2 mutlaka gideriz. Ben de ilk zamanlar yahu zaten burda kimsem Yok neden gelmiyorlar bana diodum, ama şimdi alıştım valla. Gayet de güzel oluyor böyle. Biz küçüğüz görmeye de biz gidiyoruz... bebek olunca ne olacak bilemiyorum tabi ama kv gelip bende günlerce oturmaz hiç sanmam... sizde kafanıza takmayın... çocuğunuz için üzülüyorsanız da hafta da 1 götürün 1-2 saat babane ile zaman geçirsin sonra evinize gelirsiniz...

Madem sıkıntı ediyorsunuz KV yle konuşun öyle mi böyle mi diye düşünüp kurmaktansa konuşmak iyidir.

Normal olmayan sizin gitmemeniz bence. 5 aylık bebekten daha rahat ne var ki? Kızım, gelinim, oğlum, damadım her kimse artık bana bahanelerle gelmese, bende gitmem.

normalde sağa sola çıkıp da sadece size gelmiyorsa art niyet arayabilirsiniz
ama bir yere gitmeyen evden çıkmayan biriyse size de gelmiyordur
geline karşı mesafe seven bir kayınvalidedir
yüz göz olmak istemiyordur
gelip size yadım etmemesi de tembelliğindendir

Canım benim ya.. çok tatlı ve hassas bi kadın var karşınızda. İnce düşünüyor muhtemelen ve rahatsız ederim vs diye düşünüyo olabilir. Çocukla yoruluyosunuzdur ve olur olmaz zamanda gitmeyim diye düşünüyodur.

Düşüncesiz ve ortalık karıştıran bi kaynanadan çok daha hayırlı emin olun.. yerini haddini biliyo kadın. Oğlumun evi diye damlayıp durmuyo ne güzel..

Merhaba arkadaslar
Size sorum olucak
Gelince geldi oluyor. Gelmeyincede gelmiyor ilgisiz oluyor.

bunu mu dert ettin ? gelmesin işte ne güzel gelirse o denge bozulabilir. en iyisini yapıyor.

Yaşlanmiş halim benimki dibimde bitip her haltdan haberdar oldugu icin ben gelinime haberli gelip gidicem bence kayinvalinzin yapisi boyle ard niyet sezemedim

Çok şanslısınız..İnce düşünceli bir kayınvalizdeniz varmış..Ayrıca o etrafınızda kayınvalideysiyle mutlu mesut görünenlerin bir çoğunun rol yaptığını düşünüyorum..Bu benim şahsi düşüncem.Kimbilir içerde ne fırtınalar kopuyordur.Kayınvalide ve gelin arasında ki çatışmanın asla bitmeyeceğine inanıyorum.Bu konuda belki biraz katı düşünüyorum esnek olamıyorum ama dediğim gibi mutlu görünenler ya rol yapıyordur yada aman yuvam yıkılmasın diye bazı şeylere boyun eğip gece uykuları haram oluyordur..

Ablamın kayınvalidesi de öyle. Asla bir yerde 5 dakikadan fazla kalmaz çünkü aşırı titiz ve takıntılı. Başkasında yiyemez, içemez, evde her gün temizlik yapar ama asla evine de kimseyi almaz.
Yani böyle insanlar var. Onlar alışmış artık. Torunlarını seviyor ama sakın evime gelip kalmasınlar diyor. Kadın da genç yani yaşlı da değil. Tek işi halı yıkamak temizlik yapmak :))
Siz de öyle kabul edin yapacak bir şey yok. Ben de çok hastayım 2 gündür istesem kaynanamı çağırırım hemen de gelir ama o gelince daha yorgun oluyorum. O da bunu biliyor. Çok iyidir, ama aşırı konuşmayı sever ve buzdolabına giremez, çekmecelere bakamaz o yüzden yemek de bana kalıyor e bende de o güç maalesef yok.
Kendi başımın çaresine bakıyorum bir şekilde.

Back
X