Kv

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Esimin ailesiyle bastan beri cok fazla sorun yasadigim icin mesefeli davraniyorum. Kv haric bu mesafeyi hepsi koruyor
Fakat kv ciddi anlamada anlamiyor sanki hic birsey olmamis gibi davraniyor. Zorbaci ve israrci kisilik utanmadan yine devam ediyor. Mesela bize gec diyor bazen ,bende evimde rahat istemiyorum kalmak diyorum
..Yok daha iyi yok soyle boyle yapiyor. Cok ilginc yani
.Goruntulu ariyor acmiyorum gidip ogluna yetistiriyor. Yani ben onla zorla gorusunce ne eline gecicek ? Bir turlu uzaklasmiyor ne yapsam. Bana verdigi seyleri cope atmistim
O gunde bana gelicegi tuttu bir baktim giderken kapiya koydugum copu aldi . Neden attin dedi bozuldu felan yaptim ,yuzsuzce geri aldi .Ben olsam tavir yapardim ne bileyim
Bu kadarina ne diyorsunuz

Hayret, şaşırdım. Eşin ne diyor bu duruma? Eğer senden yanaysa engelle gitsin kayınvalideyi, görüşmek istemediğini kendisine söyledin mi hiç?

Soyledim hatta yuzlerine karsi soyluyorum sinir krizi gecirdi kv.ama yine ayni 1 hata sonra sanki hic birsey olmamis. Esim anne babasini dinleyen biri sozlerinden etkileniyor.

Mesela bir yere gidicem,cagirmiyorum bile ama hoppa gelmis oluyor.
aa benimkide aynı
en son zar işten gücten zaman ayırıp bi akraba gününe gireyim dedim görüşelim diye kv de de glmek istedi kabul etmedim şimdi sadece ablama anneme giderken gelmek istiyo artık ona da bişey demiyorum
eve misafir geldiginde salonumda bitiverdiğini söylemiyorm bile

Ben burda sorunu tek esinizin annesinde görmüyorum. Sizin bu tavirlariniza karsi tek oglu icin size yüz veriyordur yoksa kimse böyle muameleye hasret degil.Su "bosanirim" lafini tehdit olarak kullananlar ayri itici geliyor bana. Bu erkek olsun bayan olsun fark etmez

Cunku ciddi problemler yasayip bosanma asamasina geldik. Her firsatta dile getiren biri degilim. Esimde aileme karsi saygisizligi oldu ailem tavrini aldi gayet mesafeli ve saygisizlik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…