- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Çocuk yapma diyorum ben. İşin içine çocuk girerse yapışık ikiz olursunuz. (Gerçi var mı bilmiyorum da)
Evet var ama cocuktan once daha fenalardi.Simdi cocuktan dolayi bosanirim felan diye biraz daha duzeldiler
Wh***haptan konusur gibi tek tek yazma. Butun içindekileri ilk baştaki yere yazMesela bir yere gidicem,cagirmiyorum bile ama hoppa gelmis oluyor.
Hayret, şaşırdım. Eşin ne diyor bu duruma? Eğer senden yanaysa engelle gitsin kayınvalideyi, görüşmek istemediğini kendisine söyledin mi hiç?
Bi cocuk daha yap o zmn :)Evet var ama cocuktan once daha fenalardi.Simdi cocuktan dolayi bosanirim felan diye biraz daha duzeldiler
harika fikirBi cocuk daha yap o zmn :)
Bi cocuk daha yap o zmn :)
Hahaha madem formul bu yapsin yani :))harika fikir
Size verdiği şeyleri çöpe attınız ve görüp çöpten aldi mi?Eşiniz size birşey demedi mi? Bu kadar annesine düşkünse meydan savaşı cikardi
aa benimkide aynıMesela bir yere gidicem,cagirmiyorum bile ama hoppa gelmis oluyor.
Ben burda sorunu tek esinizin annesinde görmüyorum. Sizin bu tavirlariniza karsi tek oglu icin size yüz veriyordur yoksa kimse böyle muameleye hasret degil.Su "bosanirim" lafini tehdit olarak kullananlar ayri itici geliyor bana. Bu erkek olsun bayan olsun fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?