Kv

açılın uzman geldi

ah canım ah. benim de aynısından var bıktım yıldım şimdi hiç görüşmüyorum. eğer bu yüzden eşinle sorun oluyorsa eşinle aranı bozma.

örnek veriyorum mesela kayınvaliden aradı açmadın. gitti eşine şikayet etti. eşin de dedi ki; niye açmadın. ayy hayatım ben o arada lavabodaydım. bir baktım aramış tam arayacaktım yemeğe bakarken unutmuşum yoksa annemi aramam mı aşk olsun diyeceksin.

bu dünya politika yapanların kazandığı bir dünya

unutma dinsizin hakkından imansız gelir.

hediye mi aldı çok beğendim bayıldım de aaa sonra temizlik yaparken üstüm klorak olmuş anne de salla

Genelde unuttum felan diyorum. O zaman yanimdayken o ariyor.Veya annemi ara diye ogut veriyor defalarca. Benim cozemedigim nokta isteksiz olusum belli olmasina ragmen zorla gorusmeye calismasi. Ben olsam istemezdim yok sayardim . Bende gorusmem kurtulurum insallah

Bende bunu anlamiyorum hem gelinden nefret ederler hemde gelsin arasin isterler. Bence kv gelin polemiginde gelinler daha net oluyolar. Kv ler hep bi tutarsiz kararsiz.
esine dersin ki aradim ben onu acmadi. Gercektende ara ama dit sesi gelir gelmez kapat. Geri dondugundede telfnhn sesi kisikti dersin. Mesela is cikisi git. Yarim saat otur gel. Hani hic gitmedi diye esini fitnelemesin

Malesef oyle olmuyor gittin mi saatlerce oturup yemek cay fasli vs.. bekliyorlar. Isim var desende olmuyor acayip israrci Buna ragmen ben hayir demeyi bilsemde esim laftan anlamiyor. Tuhaf haller iste

Cagri birakma taktiginide yaptim. Geri aradi :) acmadim. Neden acmadin dedi .

Tamam sorunlar yaşanmış olabilir ama insanız değil mi? İnsan neleri unutuyo ne acıları maalesef koparamadigimiz bağlarımız var o kadının oğluyla evli, torunlarının da annesi olduğunuz sürece
sizin de bağınız var komşu muamelesi yapamazsınız. Demek ki o koparmak istemiyo yaptığınız ayıba rağmen üzülmekle yetinmiş. Biraz geçmişe sünger çekebilmeyi bilmeli insan hiç istemeseniz bile eşinizin annesi unutmayın bunu

Sorunu kvden çok elinde ara..

Sonuçta o gelinde oğlunun eşi kaynanalar baksın bir de bu acıdan, bana kötülük yapan kvyi yedi cihan unutturamaz bana.

Evlilik sürdürmek ve insanlarla anlaşabilmek her yiğidin harcı değil.

Kv eşinin annesi. Et tirnak meselesi. Görüşmemek çözüm değildir asla.

Yukarda bir arkadaş yazmış. Politik olman gerek. Politik olmadığın sürece huzurlu olamazsin.

Bence sorun konu sahinin politik olmak istememesi yani duygulariyla davranmak istemesi. Kasitli olarak uzak durmak istiyor ve sevmiyor. Cok iyi anliyorum cunku benim kv de her kotulugu yapti her huzursuzlugu cikardi hàla 1 hafta aramasam telefon acip hesap soruyor...

Sonuçta o gelinde oğlunun eşi kaynanalar baksın bir de bu acıdan, bana kötülük yapan kvyi yedi cihan unutturamaz bana.

Tabi ki baksın ben kaynanalar ne yaparsa yapsın basimiza tac yapalim mi diyorum? Ben insani bi durumdan bahsediyorum sonucta çok büyük affedilmeyecek durumlar baska elbette ama tatsizliklar unutulabilir eğer karsinizda bu durumu aşmaya calisan biri varsa nedir yani ne kaybettirir adı kv olunca burda saldiri pozisyonuna mi gecmeliyiz illaki

benim kvdem de böyle
en bastan cok severdım kendısını ta ki kötü yüzünü görene kadar
son 2 senedir aramam sormam , ararsa açmam eşimden arar kızımı ver bir sesini duyayım diye
bır araya geldiğimizde ben geride dururum bunlar sankı cok samımıyız havası yaratırlar
ne alınır ne gocunurlar ben kv deme direkt soyledımm bir de
eskiden siz benı ıstemedınız belli ettınız ,simdi de ben size ısınamıyorum derım
ama yok alınmaz

Aynen oda var.Gercekten migdem almiyor dogrucu tavugum heryerde

Biraz orta yol bulsan. Hepten atamasın ki kocanın annesi. Sana verdiği şeyleri atman ayıp olmuş mesela. İstemediğin şeyi almak zorunda değilsin ama aldıktan sonra atmamalıydın. Çok yüz göz olmak mecburiyetinde değilsin tabi, mesafeyi makul bir seviyeye ayarla. Bu seviyeyi korumaya çalış. Gerekirse açık sözlü ol, konuş. Ne kv yi ez ne de kendini ezdir. En doğrusu bu. Orta yol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…