Kv..

Evet anneme surat asmasi sebebiyle bu tantana zira anneme kimse hakaret edemez küçük düşüremez böyle birşey yapılırsa zaten konuşup anlatmaya çalışmam ilişkim keserim.
Kovun kv nizi evden almayın eve.
Kadına da iyilik edersiniz böylelikle.
Çekmeyin maden suratını pireyi deve yapacak iseniz.
Yazık kadına da.

Emin olun sizin için bu şekilde denmiş boşuna kendinizi kırdırtmayın diye. Emekleri var sizde ya o kadar yaptıklarımdan sonra bunu mu diyorsun vs. gibi bir tavır takınırsa?

Evet haklısın geçmişte yaşadıkları psikolojisi sebep olabilir bunlara.. Ben alttan alıyorum kendimle ilgili bir şey söylemedim eşime yine ailemle ilgiliydi söylediğim zamanlarda.. kv m evet yapıyor sağolsun ama bende yapıyorum hamile kalmadan önce hiç yan gelip oturmadım her işin ucundan tuttum .. eşimin fevri hareketlerini onlara karşı ben yumuşattim inanın hakediyorum.. benim hatrıma güler yüzlü olabilirdi sevmese bile

Benim de tersine annem çok asık suratlı çok mutsuz durur
Çok üzülüyorum insanlar alınacak üzerlerine diye ama uyaramam da annemi bu sefer alınganlık yapar çünkü
Kayınvalidem de aynı şekilde davransa ne uyarırım ne eşime şikayet ederim huyu bu bu yaştan değiştiremeyiz çünkü diye düşünürüm
Siz de üzerinize alınmayın hatta annenizle de konuşun anne huyu bu sizlik bi durum yok diye

Emin olun sizin için bu şekilde denmiş boşuna kendinizi kırdırtmayın diye. Emekleri var sizde ya o kadar yaptıklarımdan sonra bunu mu diyorsun vs. gibi bir tavır takınırsa?
Ben kötü birşey söylemeyi dusunmedim ki .. ne kadar sinirde olsam bu huyuna konuşurken dikkatli olurdum zaten . Annemle bir sorunun mu var neden böyle davranıyorsun sevmiyor olabilirsin sevmiyorsan görüşmek zorundada değilsin dicektim

Vallahi her gelin hak ediyor :)) yinede yapmayan var :)) ailen aliniyor mu peki bu duruma? Alinmiyorlardir diye umuyorum yetiskin insanlar sonucta morelleri kv nin bakislarina bagli degildir :) sende takma bence. Nasil istiyorsa öyle baksin :) öyle kabul et ... ve lütfen esine sikayet etme. Benim esim bana deseki senin annenin yüzü hep asik ama benim ailem hep güler yüzlü herkes mecburmu annenin yüzünü cekmeye (ki annem ona her türlü iyi davransin) ben o esi bosarim :)

Ha birde bunuda söylemek istiyorum sabredecegim diyorsun ya ... neyi sabrediyorsun? Sabredilcek hic birsey yok. Kadinin sadece yüzü asik neden küfür ediyormus gibi büyütüon? Kraliyet ailesi degilsiniz sonucta. Kimse dört dörtlük degil. Senin annende.

Haklisiniz sanırım söylediğiniz gibi yapacağım ama annenizden bir farkı var kv min özellikle annem varsa bu böyle aksini görmedim normal zamanda da oluyor surat astigi evet ama annemin yanına aksi olmuyor

Sakinliğinizi koruyabileceginizden eminseniz insanlar konuşa konuşa anlaşır tabiki. Kendi huyunuzu da onun huyunu da en iyi siz bilirsiniz. Benim kayinvalideme söylesem beni mi terbiye edeceksin sen diye ortalığı kaldırır ayağa..

Kimse 4 4 lük değil evet .. annem benim için önemli değil sen boşver diyor ama takıyorum işte. Aile yapılarımız farklı sanırım gerçekten farklı memlekettin insanı olmak bile aileler arasında fark yaratıyor ah ne bileyim ben böyle görmedim böyle büyümedim mutsuz oluyorum..

Allsh yardımcınız olsun ozaman gerçekten.. ne güzel dediniz konuşarak çözebilmek lazım ben sakinliğimi korurum ondan eminim ama alacağım tepki ne olur bilmiyorum çünkü böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda daha önce

Böyle kücük seylerden mutsuz olma gii :)) allah baska dert vermesin... ya esin asik suratli olsaydi ailene karsi?

Sizi üzen her konu önemlidir büyük ya da küçük. Eşinizle de paylaşın bu durumu güzel bir anda bir gülüşme anında o söylesin. Anne bak gülünce ne güzel oluyorsun bazen suratın asılıyor çok üzülüyorum vs. gibi. Siz de o an konuya dahil olup ben de seni tanımasam alınırım anne keskr hep böyle gülsen diyebilirsiniz. Hem kalabalık içinde herkesin şahit olması ters tepki vermesini engeller hem de konuyu eşiniz açarsa daha sağlıklı olur.

Bir fikir sadece :)

Bu konu içinde aldığım en güzel fikir oldu çok çok kibar bir şekilde konuşulmuş olur .hem beni anlamaya çalıştığınız için hem verdiğiniz guzel fikir için teşekkür ederim

Aşırı dertsizlikten dert sahibi olmuşsunuz, burada hamile olup eziyet çeken kadınlar varken kadın ayağınıza kahve getiriyor ki benim bildiğim hamilelern eli ayağı tutar gidin kahvenizi alın madem o kadar suratını çekemiyorsanız.
Kvnin hoşuna gitmeyen birçok özelliğe sahip olabilirsiniz ama sizin hoşunuza gitmiyor diye mizaç eleştirisi hiç hoş değil. Anne neden yüzün asık bir sorun mu var keyfin yerinde mi, bilmeden kalbini mi kırdım yüzünü asınca ben üstüme alınıyorum diye sormayıp eşinizi fişekliyorsunuz, siz sorun durumdan rahatsız olduğunuzu anlar.

bence fazla abartiyorsun yuxu gulmemis inemli degil ne olmus kiskanmis olabilir . cokta tatli gordum annen rahatsiz degilse sende olma. dedikodu fitne esinle arani bozmuyorsa. surati mahkeme duvari olsun ne olck mizacini degistiremezsinz heralde hamileligib verdigi ekstra duygu bu daha simdidrn boyleysen lousada hic katlanamzsin hangi kv gelinine kahve yapiyor bn gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…