- 18 Şubat 2019
- 75
- 93
- 8
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Kovun kv nizi evden almayın eve.Evet anneme surat asmasi sebebiyle bu tantana zira anneme kimse hakaret edemez küçük düşüremez böyle birşey yapılırsa zaten konuşup anlatmaya çalışmam ilişkim keserim.
Emin olun sizin için bu şekilde denmiş boşuna kendinizi kırdırtmayın diye. Emekleri var sizde ya o kadar yaptıklarımdan sonra bunu mu diyorsun vs. gibi bir tavır takınırsa?Herkes ayni fikirde neden kimse konusmamdan yana olmamış anlamıyorum susmak zorunda miyiz? Bu durum hos değil konuşmalısın dememiş kimse yani insaniz ya kv ve ya anne ve ya başkası rahatsız olduğum bir konuyu konuşmak istemem neden yanlış olsun neden alttan almalıyim neden susmalıyım?
Evet haklısın geçmişte yaşadıkları psikolojisi sebep olabilir bunlara.. Ben alttan alıyorum kendimle ilgili bir şey söylemedim eşime yine ailemle ilgiliydi söylediğim zamanlarda.. kv m evet yapıyor sağolsun ama bende yapıyorum hamile kalmadan önce hiç yan gelip oturmadım her işin ucundan tuttum .. eşimin fevri hareketlerini onlara karşı ben yumuşattim inanın hakediyorum.. benim hatrıma güler yüzlü olabilirdi sevmese bileIyide kadin birsey yapmiyor ki... kiskaniyor ola bilir. Kendi hayatindan memnun degilse mutlu insanlari görünce kiskaniyor ola bilir ama birsey yapmiyor iste. Alttan aliyorum diyorsun ya bence hicte alttan almiyorsun. Öyle olsa esine sikayet etmezsin... Resmen ben onun yüzünü cekmek zorundamiyim diyorsun. Ki kadin hizmetini bile yapiyormus. Seni memnun ede bilmesi icin senin istedigin gibi mi gülsün konussun. Cok ayip vallahi ... o kadin kim bilir hayatinda neler yasadi ki öyle bakiyor. Kaldi ki sen ve ailen güler yüzlü ola bilirsiniz ... buna herkes mecbur degil. Insanlik hali. Kiskanclik bile insanlik hali :) oluyor iste :)
Herkes ayni fikirde zaten .. vazgeçtim konuşmaktan biraz daha sabredeceğimNeler çekiyoruz bilseniz baş tacı yaparsınız.. O kadar kusur kadı kızında da olur diyin hic mesele çıkarmayın bence boşuna kendinize cephe aldırabilirsiniz.
Ben kötü birşey söylemeyi dusunmedim ki .. ne kadar sinirde olsam bu huyuna konuşurken dikkatli olurdum zaten . Annemle bir sorunun mu var neden böyle davranıyorsun sevmiyor olabilirsin sevmiyorsan görüşmek zorundada değilsin dicektimEmin olun sizin için bu şekilde denmiş boşuna kendinizi kırdırtmayın diye. Emekleri var sizde ya o kadar yaptıklarımdan sonra bunu mu diyorsun vs. gibi bir tavır takınırsa?
Vallahi her gelin hak ediyor :)) yinede yapmayan var :)) ailen aliniyor mu peki bu duruma? Alinmiyorlardir diye umuyorum yetiskin insanlar sonucta morelleri kv nin bakislarina bagli degildir :) sende takma bence. Nasil istiyorsa öyle baksin :) öyle kabul et ... ve lütfen esine sikayet etme. Benim esim bana deseki senin annenin yüzü hep asik ama benim ailem hep güler yüzlü herkes mecburmu annenin yüzünü cekmeye (ki annem ona her türlü iyi davransin) ben o esi bosarim :)Evet haklısın geçmişte yaşadıkları psikolojisi sebep olabilir bunlara.. Ben alttan alıyorum kendimle ilgili bir şey söylemedim eşime yine ailemle ilgiliydi söylediğim zamanlarda.. kv m evet yapıyor sağolsun ama bende yapıyorum hamile kalmadan önce hiç yan gelip oturmadım her işin ucundan tuttum .. eşimin fevri hareketlerini onlara karşı ben yumuşattim inanın hakediyorum.. benim hatrıma güler yüzlü olabilirdi sevmese bile
Haklisiniz sanırım söylediğiniz gibi yapacağım ama annenizden bir farkı var kv min özellikle annem varsa bu böyle aksini görmedim normal zamanda da oluyor surat astigi evet ama annemin yanına aksi olmuyorBenim de tersine annem çok asık suratlı çok mutsuz durur
Çok üzülüyorum insanlar alınacak üzerlerine diye ama uyaramam da annemi bu sefer alınganlık yapar çünkü
Kayınvalidem de aynı şekilde davransa ne uyarırım ne eşime şikayet ederim huyu bu bu yaştan değiştiremeyiz çünkü diye düşünürüm
Siz de üzerinize alınmayın hatta annenizle de konuşun anne huyu bu sizlik bi durum yok diye
Sakinliğinizi koruyabileceginizden eminseniz insanlar konuşa konuşa anlaşır tabiki. Kendi huyunuzu da onun huyunu da en iyi siz bilirsiniz. Benim kayinvalideme söylesem beni mi terbiye edeceksin sen diye ortalığı kaldırır ayağa..Ben kötü birşey söylemeyi dusunmedim ki .. ne kadar sinirde olsam bu huyuna konuşurken dikkatli olurdum zaten . Annemle bir sorunun mu var neden böyle davranıyorsun sevmiyor olabilirsin sevmiyorsan görüşmek zorundada değilsin dicektim
Kimse 4 4 lük değil evet .. annem benim için önemli değil sen boşver diyor ama takıyorum işte. Aile yapılarımız farklı sanırım gerçekten farklı memlekettin insanı olmak bile aileler arasında fark yaratıyor ah ne bileyim ben böyle görmedim böyle büyümedim mutsuz oluyorum..Vallahi her gelin hak ediyor :)) yinede yapmayan var :)) ailen aliniyor mu peki bu duruma? Alinmiyorlardir diye umuyorum yetiskin insanlar sonucta morelleri kv nin bakislarina bagli degildir :) sende takma bence. Nasil istiyorsa öyle baksin :) öyle kabul et ... ve lütfen esine sikayet etme. Benim esim bana deseki senin annenin yüzü hep asik ama benim ailem hep güler yüzlü herkes mecburmu annenin yüzünü cekmeye (ki annem ona her türlü iyi davransin) ben o esi bosarim :)
Ha birde bunuda söylemek istiyorum sabredecegim diyorsun ya ... neyi sabrediyorsun? Sabredilcek hic birsey yok. Kadinin sadece yüzü asik neden küfür ediyormus gibi büyütüon? Kraliyet ailesi degilsiniz sonucta. Kimse dört dörtlük degil. Senin annende.
Allsh yardımcınız olsun ozaman gerçekten.. ne güzel dediniz konuşarak çözebilmek lazım ben sakinliğimi korurum ondan eminim ama alacağım tepki ne olur bilmiyorum çünkü böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda daha önceSakinliğinizi koruyabileceginizden eminseniz insanlar konuşa konuşa anlaşır tabiki. Kendi huyunuzu da onun huyunu da en iyi siz bilirsiniz. Benim kayinvalideme söylesem beni mi terbiye edeceksin sen diye ortalığı kaldırır ayağa..
Böyle kücük seylerden mutsuz olma gii :)) allah baska dert vermesin... ya esin asik suratli olsaydi ailene karsi?Kimse 4 4 lük değil evet .. annem benim için önemli değil sen boşver diyor ama takıyorum işte. Aile yapılarımız farklı sanırım gerçekten farklı memlekettin insanı olmak bile aileler arasında fark yaratıyor ah ne bileyim ben böyle görmedim böyle büyümedim mutsuz oluyorum..
Sanırım o zaman büyük sorun cikarirdimBöyle kücük seylerden mutsuz olma gii :)) allah baska dert vermesin... ya esin asik suratli olsaydi ailene karsi?
Allsh yardımcınız olsun ozaman gerçekten.. ne güzel dediniz konuşarak çözebilmek lazım ben sakinliğimi korurum ondan eminim ama alacağım tepki ne olur bilmiyorum çünkü böyle bir konuşma hiç geçmedi aramızda daha önce
Vallahi öyleleride var cok okudum burdaSanırım o zaman büyük sorun cikarirdimhamileyim hormonlarda tavan iyice tahammülsuzlestim
Bu konu içinde aldığım en güzel fikir oldu çok çok kibar bir şekilde konuşulmuş olur .hem beni anlamaya çalıştığınız için hem verdiğiniz guzel fikir için teşekkür ederimSizi üzen her konu önemlidir büyük ya da küçük. Eşinizle de paylaşın bu durumu güzel bir anda bir gülüşme anında o söylesin. Anne bak gülünce ne güzel oluyorsun bazen suratın asılıyor çok üzülüyorum vs. gibi. Siz de o an konuya dahil olup ben de seni tanımasam alınırım anne keskr hep böyle gülsen diyebilirsiniz. Hem kalabalık içinde herkesin şahit olması ters tepki vermesini engeller hem de konuyu eşiniz açarsa daha sağlıklı olur.
Bir fikir sadece :)
Bu konu içinde aldığım en güzel fikir oldu çok çok kibar bir şekilde konuşulmuş olur .hem beni anlamaya çalıştığınız için hem verdiğiniz guzel fikir için teşekkür ederim
Aşırı dertsizlikten dert sahibi olmuşsunuz, burada hamile olup eziyet çeken kadınlar varken kadın ayağınıza kahve getiriyor ki benim bildiğim hamilelern eli ayağı tutar gidin kahvenizi alın madem o kadar suratını çekemiyorsanız.Merhaba kk ahalisi..uzun olacak ama okuyun lütfen..
Bir kötülüğünü görmediğim aslında iyi bir insan kv. Yemek yapar msn desek yapar evine gidince hamileyim diye kahvemi bile yapar getirir sağolsun .Ama bir huyu var ki bazen gerçekten tahammül edemiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben eşimin ailesine saygıda asla kusur etmemeye çalışırım çünkü onu çok seviyorum ve onun ailesi olmaları bile yeterli bunun için. Ben çok samimi güler yüzlü bir ailede büyüdüm sülalecek böyleyiz diyebilirim. Ama kv genelde aşık suratli konuşmaz filan . Ha bu önemli değil benim için , beni sevdiğini biliyorum kadının mizaci bu ve herkesin bir huyu var ben bunu alttan alabiliyorum.. Ama kv anneme karşı bir kıskançlık içinde sebebini çözemedim. Ornek vereyim bir gün annem bize gelmişken yemeğe geldi kvde.yemekleri annem yapmıştı ve annemin yemek yaptığı sofrada kendi yaptığı turşuyu konuşuyor övüyor anneme güzel olmuş filan demek hak getire ya da bebeğe hırka örüyor ay diyorum anne ne güzel olmuş ellerine sağlık annemde başladı diyorum yapmaya sen benimkilerin resmini çek gönder annene diyor yine .. doğumum için annem geldi yanımda kalıyor kv aradı bir iki gün sonra akşama size gelcem diye dedim anne kaç gibi gelceksin çünkü vücudumu yağladım dusa gircem oda sen gir kızım dedi ben duştayken gelmiş çıktım her zamanki keyifsizligiyle oturuyor! Hayır yani madem surat asio öteceksin gelme yani ! Benim yanımda yapması sorun değil ama benim ailem ya da başka tanıdığımin yanında yapmasına katlanamıyorum gerçekten ve bu ilk değil. Eşime söylemekten sıkıldım o da açık açık ben söylemişim gibi söyleyemediği için sadece anne neyin var diye ters konusuyor o da bişeyim yok oğlum diyor asik suratı düzeliyor ama o anlık tabi. Ben artık bunu yasamak istemiyorum gıcık oluyorum ya ben 7 kat ele bile guleryuz gosteriyorum onların hatrına mahcup olmasinlar diye komşusu gelse bile yapmıyorum onun yaptığını bizde misafire böyle davranılır. Simdi doğum için annem yanımda kalıyor illa aynı ortama denk gelecekler ve aynı şekilde davrancak kesin bende tekrar yaparsa artık konuşayım diyorum. Anne sıkıntın ne neden böyle davranıyorsun annemden hoşlanmıyorsan gelme görüşme mecbur değilsin ama bu şekilde davranmaya hakkin yok dicem siz ne diyorsunuz?
bence fazla abartiyorsun yuxu gulmemis inemli degil ne olmus kiskanmis olabilir . cokta tatli gordum annen rahatsiz degilse sende olma. dedikodu fitne esinle arani bozmuyorsa. surati mahkeme duvari olsun ne olck mizacini degistiremezsinz heralde hamileligib verdigi ekstra duygu bu daha simdidrn boyleysen lousada hic katlanamzsin hangi kv gelinine kahve yapiyor bn gormedimMerhaba kk ahalisi..uzun olacak ama okuyun lütfen..
Bir kötülüğünü görmediğim aslında iyi bir insan kv. Yemek yapar msn desek yapar evine gidince hamileyim diye kahvemi bile yapar getirir sağolsun .Ama bir huyu var ki bazen gerçekten tahammül edemiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben eşimin ailesine saygıda asla kusur etmemeye çalışırım çünkü onu çok seviyorum ve onun ailesi olmaları bile yeterli bunun için. Ben çok samimi güler yüzlü bir ailede büyüdüm sülalecek böyleyiz diyebilirim. Ama kv genelde aşık suratli konuşmaz filan . Ha bu önemli değil benim için , beni sevdiğini biliyorum kadının mizaci bu ve herkesin bir huyu var ben bunu alttan alabiliyorum.. Ama kv anneme karşı bir kıskançlık içinde sebebini çözemedim. Ornek vereyim bir gün annem bize gelmişken yemeğe geldi kvde.yemekleri annem yapmıştı ve annemin yemek yaptığı sofrada kendi yaptığı turşuyu konuşuyor övüyor anneme güzel olmuş filan demek hak getire ya da bebeğe hırka örüyor ay diyorum anne ne güzel olmuş ellerine sağlık annemde başladı diyorum yapmaya sen benimkilerin resmini çek gönder annene diyor yine .. doğumum için annem geldi yanımda kalıyor kv aradı bir iki gün sonra akşama size gelcem diye dedim anne kaç gibi gelceksin çünkü vücudumu yağladım dusa gircem oda sen gir kızım dedi ben duştayken gelmiş çıktım her zamanki keyifsizligiyle oturuyor! Hayır yani madem surat asio öteceksin gelme yani ! Benim yanımda yapması sorun değil ama benim ailem ya da başka tanıdığımin yanında yapmasına katlanamıyorum gerçekten ve bu ilk değil. Eşime söylemekten sıkıldım o da açık açık ben söylemişim gibi söyleyemediği için sadece anne neyin var diye ters konusuyor o da bişeyim yok oğlum diyor asik suratı düzeliyor ama o anlık tabi. Ben artık bunu yasamak istemiyorum gıcık oluyorum ya ben 7 kat ele bile guleryuz gosteriyorum onların hatrına mahcup olmasinlar diye komşusu gelse bile yapmıyorum onun yaptığını bizde misafire böyle davranılır. Simdi doğum için annem yanımda kalıyor illa aynı ortama denk gelecekler ve aynı şekilde davrancak kesin bende tekrar yaparsa artık konuşayım diyorum. Anne sıkıntın ne neden böyle davranıyorsun annemden hoşlanmıyorsan gelme görüşme mecbur değilsin ama bu şekilde davranmaya hakkin yok dicem siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?