Kv

Bu salakça konuşmaları herkes yapıyor. Sadece kv değil kendi arkadaşlarından bile duyuyorsun. Hatta sokaktaki insanlardan bile. Beddua edilecek bir şey yok, sonra bedduanız size dönmesin. Hamileyken daha hassassınız diye çok etkilenmiş olmalısınız. Hepimizin duyduğu, gıcık olduğu şeyler işte...

Çok yanlış düşünüyorsunuz
Gözden niye çıkarsın, boş konuşmuş
Kendi kızının 2 tane oğlu var ama onun için bi daha doğurmayacak diyor ve bu durumu da kabullenmiş benim için niye şimdiden 3. Nün lafını yapıyor benimkiler kız çünkü erkek evlat soy sop devam ettirme derdinde olduğu besbelli sinirimi bozan bu hep aynı şey oluyor boş boş konuşmaları benim mutluluğuma gölge düşürüyor

allahın belası kv boş konuşması yüzünden benım kızım kardeşsiz kaldı
allaha öbür dünyada hesabını versin inşallahhhh , kız erkek ayrımını yapıp ,
o erkek torun benım kanım canım demesi iliklerime kadar işledi , neymiş benım kızım olmuş ,
ben onları allaha havale ediyorum , kzıımın yüzündeki üzüntü kalbime kazındı , allah onları bildiği gibi yapsın
İNŞALLAHHHHHH ,

neyse ben kaçtım çok sinirliyim bu konuda , sen şükret hamıle kalmışsın ben 4 senedir sağlıklı bir gebelık yaşamadım bile , yaşımda geçti artık olmuyor , rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin ,

fark ettim ki halaa yazıyorum :KK12:

Net olarak bu konudan rahatsız olduğunu belirtmelisin. Bence bu konuşmayı da sert bir dille yap. Gerisini o düşünsün.Hiç torunu olmayanlar da var haline şükretsin. Sen niye canını sıkasın ki?

Net olarak bu konudan rahatsız olduğunu belirtmelisin. Bence bu konuşmayı da sert bir dille yap. Gerisini o düşünsün.Hiç torunu olmayanlar da var haline şükretsin. Sen niye canını sıkasın ki?
Ben daha çocuk düşünmüyorum sen istiyorsan oğluna birini bul ben aradan çekilirim bir iğnenizi de istemem o konuda da için rahat olsun dicem

allahın belası kv boş konuşması yüzünden benım kızım kardeşsiz kaldı
allaha öbür dünyada hesabını versin inşallahhhh , kız erkek ayrımını yapıp ,
o erkek torun benım kanım canım demesi iliklerime kadar işledi , neymiş benım kızım olmuş ,
ben onları allaha havale ediyorum , kzıımın yüzündeki üzüntü kalbime kazındı , allah onları bildiği gibi yapsın
İNŞALLAHHHHHH ,

neyse ben kaçtım çok sinirliyim bu konuda , sen şükret hamıle kalmışsın ben 4 senedir sağlıklı bir gebelık yaşamadım bile , yaşımda geçti artık olmuyor , rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin ,

fark ettim ki halaa yazıyorum :KK12:
Sizi anlıyorum bende bu bebeği 2 yıldır istiyordum kızım 6 yaşında kardeşsiz kalacak diye çok korktum hamilelik haberine öyle çok sevindim ki ama görüyorsun işte insanı rahat bırakmıyorlar sevincim kursağımda kaldı Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah isteyen herkese nasip etsin

Kendi kızının 2 tane oğlu var ama onun için bi daha doğurmayacak diyor ve bu durumu da kabullenmiş benim için niye şimdiden 3. Nün lafını yapıyor benimkiler kız çünkü erkek evlat soy sop devam ettirme derdinde olduğu besbelli sinirimi bozan bu hep aynı şey oluyor boş boş konuşmaları benim mutluluğuma gölge düşürüyor
İnanın herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Benim kızım olacağını duyanlardan "olsun bir şey olmaz" diyenler vardı

Inanin daha fazlasini ben duydum..Her konuda yorum ama tamam deyip bildigimi yapip bildigim icin yasiyorum..Once devlette dogum yapmami istedi.Direkt soylemedi ama en iyisi devlet falan dedi.Sonra cinsiyetini kendi belirlemeye kalkti saka gibi.Soyle yapin erkek olsun diyecek oldu kibarca agzini kapadim.Bir daha acmadi.Dogum seklimden tutun,doktoruma,ayakta mi dus aldim oturarak mi,3 tane cocuk olmali hatta 4 olsun.Bir kere dedim snein kizlarin neden sezeryan oldu.Ee olmadi diyor.E demekki olmayinca olmuyormus.Napayim simdi.Bunlarin hepsini takarsam kanser olurum heralde:))))Benim bir kulagimdan giriiiiip bir kulagimdan cikiyooor:))Biraz yuz bulsa giyimime bile karisacak gibi oluyor...Tatli caninizi sıkmayin gercekten..Hayatinizi yasayin
Dilediginizi yapin..Onlar konussun..it ürür kervan yürür..

İnanın herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Benim kızım olacağını duyanlardan "olsun bir şey olmaz" diyenler vardı
Butun ailesinden ve akrabalarindan ayni lafi duydum.Istisnasiz.Olsun saglikli olsun da.Saka gibi ama gercek..Esimi bir tık az sevsem bu cahillerin arasinda ne isim var deyip cekip gidicem:)))Ben bagisiklik kazandim.Gulup geciyorum ve hicbirini muhattap almiyorum.Hepsi de bunun farkinda.

Inanin daha fazlasini ben duydum..Her konuda yorum ama tamam deyip bildigimi yapip bildigim icin yasiyorum..Once devlette dogum yapmami istedi.Direkt soylemedi ama en iyisi devlet falan dedi.Sonra cinsiyetini kendi belirlemeye kalkti saka gibi.Soyle yapin erkek olsun diyecek oldu kibarca agzini kapadim.Bir daha acmadi.Dogum seklimden tutun,doktoruma,ayakta mi dus aldim oturarak mi,3 tane cocuk olmali hatta 4 olsun.Bir kere dedim snein kizlarin neden sezeryan oldu.Ee olmadi diyor.E demekki olmayinca olmuyormus.Napayim simdi.Bunlarin hepsini takarsam kanser olurum heralde:))))Benim bir kulagimdan giriiiiip bir kulagimdan cikiyooor:))Biraz yuz bulsa giyimime bile karisacak gibi oluyor...Tatli caninizi sıkmayin gercekten..Hayatinizi yasayin
Dilediginizi yapin..Onlar konussun..it ürür kervan yürür..
Benimde giyimime karıştı eşim dışında kimse karışamaz dedim sustu bebek hasta oldu sezeryan Doğumdan bildi sezeryan olunca hasta oluyormuş Bebekler yüzüne bakasım gelmiyor İnan ne yapıcam bilmiyorum

Kocanla iyiysen takma.benim melek kv bile evlendigimin 7.ayindayim tesaduf evinde oldum sancimdan anladı.adet oldum dedim.adet olman ayip dedi.
Cokta tin.bosver
Bana da ilk başlarda adet oldun mu diye soruyorlardı bi keresinde olmadım dedim salak gibi kan vermeye yolladılar beni sonuç negatifti

Butun ailesinden ve akrabalarindan ayni lafi duydum.Istisnasiz.Olsun saglikli olsun da.Saka gibi ama gercek..Esimi bir tık az sevsem bu cahillerin arasinda ne isim var deyip cekip gidicem:)))Ben bagisiklik kazandim.Gulup geciyorum ve hicbirini muhattap almiyorum.Hepsi de bunun farkinda.
Bana da bu hamile halimle çekip gitmeyi düşündürdü eşime olan sevgim geldi hep aklıma ne yaparım onsuz gerçi annesine kızdığım için ona da soğuk davranıyorum😕

Benimde giyimime karıştı eşim dışında kimse karışamaz dedim sustu bebek hasta oldu sezeryan Doğumdan bildi sezeryan olunca hasta oluyormuş Bebekler yüzüne bakasım gelmiyor İnan ne yapıcam bilmiyorum
Canim yapacagin tek şey takmayacaksin.Inan sadece sen yasamiyorsun.Ben cogunlukla duymamis gibi yapip konu degistiriyorum..Ya da kibarca kavga etmeden cevabini veriyorum..Sen de hatali davranmissin.Beni teste gonderdiler gittim diyorsun.Neden gittin ki??Daha net olmaya calis.Nerede duracaklarini bilsinler ama dedigim gibi bunu dusman kazanmadan yap.

Çocuk doğsaydı büyüseydi istersen 3. Yü de düşün deseydi bu kadar üzülmezdim karnımdaki bebeğimi gözden çıkarmış yok sayıyor bana bu şekil düşündürdü
.kimi insanlarda niyet kötü değildir ama cehalet var.toplum böyle yetişmesine sebeptir, çevresi öyledir kadının toplumdaki yerini görmüştür,bazen bazı şeyler bizim düşüncelerimizi yaşam biçimlerimizi etkiliyor.o kendince oğlunun olmasının iyi bir durum olarak düşünüyor senin kocan ve kendisi için.başka bir konuda seni hırpalasa suçlasa hakaret etse haklısın diyebilirim ama hepimiz doğduğumuz yetiştiğimiz aile ve toplumun ürünüyüz.niyetler önemlidir benim için.torununu gözden çıkarmış değildir kaynanalar değil kocalar erkekler bile erkek evlat ister ya da herkes kendinde olmayanı ister.insan ilişkilerinde niyetlere odaklanmak lazım söylenenlerden çok.seni kırmak acıtmak hırpalamak için mi söyledi yoksa erkek torunu olmasını istediği için mi
sana bir şey anlatayım.4 yıl çocuk için uğraştık olmadı olmadı en son beklemediğim bir anda hamile kaldım.oğlum olacağını öğrendiğimde kendi anem de dahil(annem 4 kızdan sonra erkek doğurmuş olmanın ruh halinin etkisinde)
sevindiler.oğluma 6 aylık iken tekrar hamile kaldığımı öğrendim.şaşkındım.doktor önce kız dedi çok sevindim.prensesim diye sevdim bir ay.bir oğlum olduğu halde kaynanam "gerçekten mi kızın olacak diye seviniyorsun,gerçekten kızın olsun istiyor musun?" dedi."tabi isterim bir oğlum var bir de kızım olacak,bak tek oğlun var bir de kızın olsaydı yardımına koşar hastalığında yanında olurdu.erkek evlat kız gibi olmuyor kızın olsa değerini anlardın dedim".kırmadım dökmedim.diğer ay kontrole gittiğimde doktor erkekmiş yanılmışım dedi.yüzüm düştü bir an.sonra dedim arada 1 yaş arkadaş gibi büyüyecekler ikisi de.kaynanama söylediğimde "Allahım çok şükür çok şükür"dedi.tek oğlu olan çevresinde hep erkek çocuğun kutsandığı bir ortamda büyümüş.şimdi de diyor keşke bir kızımız olsaydı.bir kız doğursan yaşlılığında iyi olur.ben ise gülüyorum "kısmet anne kız dediklerinde üzülmüştün belki Allah ondan bize kız vemiyor,2 oğlumun canı sağ olsun sağlıklı olsun yeter"diyorum.
emin ol bu gibi cümleleri kendi annenden akrabalarından herkesten duyacaksın.ama kaynana olunca batıyor.annen söylese nefret etmez beddua hiç etmezsin.beddua edecek kadar nefret edecek kadar kötü şeyler söylenmemiş.nefret çok ağır bir duygudur.bence o kadarını hak etmemiş.Allah kızlarına uzun sağlıklı bir ömür versin

Back
X