- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
Merhaba..canim cok sıkkın. .kv sorunlarimizi asamiyoruz..bende sevmiyorum artik..onunda sevdigine inanmıyorum. .ilk gelinim..ortanca oglunun esiyim..ilk torunlarına hamileyim..ama bizm yıldızımz barismiyor. .cok damarima basıyor bende uzak n n kalıyorum bu yuzden..herseyimize mudahale etmwk istiyor..evliliğimin ilk aylarini b burnumuzfan getrdi kiskancligindan aylarca cektik..sonra evini gidip temizlemiyormusum diye sonra benim aileme gidiyomusuz diye..kardeslerim bize geliyor n diye..yani hep sorunla gecti simdiye kadar..ama benim n yuzume asla bise demez..ben yokken kocamka kavga eder..milletin yaninda birbirlerine girmisker daha iki gün önce. .kinu nerden acilmis bilmiyorum ama bebgimizin isminden tutunda beni ordaki baskalriyla kiyaslamasina kadar bisuru sey olmus..esim konuşmuyor simdilik ama jki gune konusur..bana aratiyo sennkinus diyo..icim almiyor konusmak bile.. gideriz kp balik almis siz olamdan bigazimdan gecmedi diyo neyse yapti yicez kalkmis kv diyorki siz bigun beni balik aliyosunuz cagirdinizmi annem geksin yesin dedinizmi falqn diyo..zehir etti lokmalari..o aliyo iki kilo levrek biz aliyoruz iki tane..gucumuz ona yetiyo cunku..ama o bizi oarayla oynuyo saniyor..cok zoruma giden seyler var ama..artik cok yoruldum..Yiprandim. .ne yapacağımı nasil davranacagimi bilmiyorum. .bqna akil verir misiniz.su sikintilari soguklugu nasil asabikirim..daha doğrusu gamsiz olsam ..keske...cok Yiprandim. .soyle carlayan bi kiz olsaydim da herkesin agzinin payını versem aninda..