• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv..

Aynen bende oyleyimm telafisi olmayacak seyler yapmaknistemiyorum hakliykennhaksiz duruma dusmektende korkuyorum o yuzden susuuorum simdilik kurbannoldugum rabbiminnadaleti buyuktur elbet benim hakkimda kalmaz kimsde diyorum
güzel söylemişsiniz ilahi adalet var sabretmek büyük erdem..keske ortasını yapabilsek ama yapamıyoruz işte yapı meselesi....

siz beni hiç çağırmadınız dediğinde
tatlılıkla yaptığın şeyin karşılığını istemek doğru mu anne gibi laflar et
sakince sok lafını hiç altta kalma..
bu ne böyle yaa

umursama ....evine bebeğine eşine odaklan ...bugünlerinin tadını çıkar...

evlendim aynı sorunları çok yaşadım dün akşam kayınvalidemlerdeydim sağolsun kayınpederim habire laf söyledi ...ilk önceleri kızardım sonra üzülmeye başlamıştım yazık bi başlarına kaldılar varsın söylesinler duymam sonra tekrar kızmaya başladım diğer gelinlerede yapsın ozaman diye..şimdi ise hiç umrumda değil ...belkide başka dertlerimiz olduğu için bunu düşünecek durumda değilim...

mutlaka biliyorsun hayatta öyle sıkıntılar varki hergün beynini kemiren öyle dertlerin yoksa gerisi boş ...zaten eşinde seni koruyup kolluyomuş ne eşler var anası danası kıymetli olan o söylesin he de geç hiiiççç duyma ....

delinin zoruna bak..
hamilesin üstelik..
çok tehlikeli yahu bu kadın..
gitme sürekli, her telefonu açma..
eşin nasıl yaklaşıyor peki bu duruma...
O cok arqda kaldi naoacagini sasirdi hem annesine laf soyletmeme derdinde hala bana seninde hatalarin var iste gidip gelmedin sicak davranmadin diyor ama ben konusupta nedenlerimi anlatinca suauyor hakli oldugumu goruyor cunku

siz beni hiç çağırmadınız dediğinde
tatlılıkla yaptığın şeyin karşılığını istemek doğru mu anne gibi laflar et
sakince sgok lafını hiç altta kalma..
bu ne böyle yaa
Istiyoki ben hizmetci gibi donup durum onunde.. hamile olmamin hic o onemide yok.. insanda vicdan oolacak birax..kizi yok anlamaz diyolwr ama bu vicdan meselesi biz yolda hamile gordukmu ciz eder icimiz aciriz zor diye..ne bilim allah islah etsin diger ogullqri evlendiginde anlayacak ama cok gec

kemiren öyle dertlerin yoksa gerisi boş ...zaten eşinde seni koruyup kolluyomuş ne eşler var anası danası kıymetli olan o söylesin he de geç hiiiççç duyma ....[/QUOTE] evlemenene kadar boyle seyler gormedik ya ondqnmidir sudan cikmis baliga dondum resmen.. annemleri de zor durduruyorum esimin iyu olusundan onlardq susuyor yoksa kv nin hakkindan gelirlerdi simdiye kadar

Canim saygını göster herzaman.ama lafınıda esirgeme yanlislarini vur yüzüne cunku her soyledgine susarsan iyice tepene çıkar önünü alamazsin..aman valla bu kayinvalidelerden nedir insanlarin cektikleri ya:KK34::KK34:
t bama bise demiyorki kocamla ben yokken tartisiyor ben artik eskisi gibi degilim. Birqz daha sertim ama o bunu istedi..gecende kalkmis kicama demis asureyi sende yapacam burda dagitqcak yer yok.. bende dedimki evin hqnimi benim benle niye konusmuyor..istemiyorum dedim.h

t bama bise demiyorki kocamla ben yokken tartisiyor ben artik eskisi gibi degilim. Birqz daha sertim ama o bunu istedi..gecende kalkmis kicama demis asureyi sende yapacam burda dagitqcak yer yok.. bende dedimki evin hqnimi benim benle niye konusmuyor..istemiyorum dedim.h
Iyi demissin taviz verme.bu kaynanalarin hali nolcak bilmiyorum genetik hastalik gibi huylari ayni cogunun ya

Benim esim annesine cok duskundur girusmeyi asla kesmez kesmesinde tamam ama huzurumu da kacirma be kadin allahtanda mi korkmqzsin.bunun yasliligi oteki tarafi var..ne bilim cqhille ugrasmak zor..psikolojimi bozdu baya.. buyumu yaotieiyor diye bile dusunur oldum gunahini qlmayim yinede ama bendeki paranayonayi duusun artik ne haldeyim
bu kv ler onuda yapar Allahtan korkusu olmayanlar sende bigün çıkış bakalım anne sen niye arkamdan beni kocama şikayet ediyosun benim yüzüme söyle ama şunu bilki oğlunda senin bu yaptığına içerliyor de bakalım ne diyecek

bilmem bbana şurada haklı geldi
kendi ailenizi yemeğe cagırıp onları cagırmıyorsanız yerden göge kadar haklılar

C

o Cok haklisin kesinlikle biz ayni sehirdeyiz kv cok doldurusa gelir esimin akrabalri allah affetsin ama cok cahiller tuhaflar birbirlerinin bile arkasindan oonusurlar.. kv de de bizimnicin meydan verince attilar tuttular kv onlara canak tutti ama.. kv arkamizda dursa hickimse bize bise diyemezdi huzurumuz bizulmazdi..ne bilim korkuyorum eger boyle giderse olmadik yerde oatlarim sanirim..kimseyle de uc gunluk dunyaa kotu olmak isyemiyorum..acana baska bi sehirde olsak yine boylemi olurduk

Aynen benimkilerde öyle. Akrabalar oğullarını över bizimki gaza gelir sen neden böyle yapmadın etmedin der. Şehir dışında olması hiç farketmiyor gerçi aynı şehirde olsak kesinlikle bağları koparmıştık eminim bundan. Benim mesleğime bile karışıyor hastane de çalışcakmışım özel sektör kötüymüş vs. gibi. Yani seninkinden daha beter benimkisi Bilmiş cahil. Çok zor işimiz ama kendi kuyularını kazıyor oğlu bile soğudu. Ben bağlarının kopmasını istemiyorum ama hiç analık güdüsü yok bizimkinin hep para derdi. Sen yine şükret mesafeli ol. ve kesinlikle tavrını koy o duvarı geçemesin. yoksa tepene çıkar. Bak bizimki bugün arar beni hızını alamamıştır dün oğluyla tartışınca, isim kavgasına girer alır cevabını en güzel günlerimi mahvetmesine izin vermem :KK11:

bilmem bbana şurada haklı geldi
kendi ailenizi yemeğe cagırıp onları cagırmıyorsanız yerden göge kadar haklılar
Cqgirmiyorumki benim babam annem toplamda iki kez geldi evime..aksine biz gidrriz ararlar mesela qnnemler esimin sevdigi yemekleri yqpiyolar falan. Bize yukleri yok..daha higun demdiler ailem sununyiyorsunuz bizi cagirmiyorsnz diye..hani bu konuda vicdan muhasebesi yaptigimda ivim rahat

Aynen benimkilerde öyle. Akrabalar oğullarını över bizimki gaza gelir sen neden böyle yapmadın etmedin der. Şehir dışında olması hiç farketmiyor gerçi aynı şehirde olsak kesinlikle bağları koparmıştık eminim bundan. Benim mesleğime bile karışıyor hastane de çalışcakmışım özel sektör kötüymüş vs. gibi. Yani seninkinden daha beter benimkisi Bilmiş cahil. Çok zor işimiz ama kendi kuyularını kazıyor oğlu bile soğudu. Ben bağlarının kopmasını istemiyorum ama hiç analık güdüsü yok bizimkinin hep para derdi. Sen yine şükret mesafeli ol. ve kesinlikle tavrını koy o duvarı geçemesin. yoksa tepene çıkar. Bak bizimki bugün arar beni hızını alamamıştır dün oğluyla tartışınca, isim kavgasına girer alır cevabını en güzel günlerimi mahvetmesine izin vermem :KK11:
Senimde allah yardimcin olsun ya bunlarla ugrasmak cok zor

Az oncede aradım mesela kp cikti telefona.. namazdayim dedirti ama sesini duydum telefona gelmedi esiminde telefonlarina cikmiyormus..kasiniyor hakikaten sabrim tasiyor artik sinirden tansiyonum yükseliyor

Şu erkek analarının derdi ne anlamadım gitti.Bende bir erkek annesiyim,bende öyle bir kaynana olayım gelinim de benden yüz çevirsin.İnsanı sinir ederler ya ! El kızıyız diye tepemize s*cmadıkları kalıyor.Ben şuan kaynanamla asla ve asla görüşmüyorum.Doğumum da burnumdan getirdi çnkü kıskançlığıyla.Bebeklerini düşün.muhattap olma !

Merhaba..canim cok sıkkın. .kv sorunlarimizi asamiyoruz..bende sevmiyorum artik..onunda sevdigine inanmıyorum. .ilk gelinim..ortanca oglunun esiyim..ilk torunlarına hamileyim..ama bizm yıldızımz barismiyor. .cok damarima basıyor bende uzak n n kalıyorum bu yuzden..herseyimize mudahale etmwk istiyor..evliliğimin ilk aylarini b burnumuzfan getrdi kiskancligindan aylarca cektik..sonra evini gidip temizlemiyormusum diye sonra benim aileme gidiyomusuz diye..kardeslerim bize geliyor n diye..yani hep sorunla gecti simdiye kadar..ama benim n yuzume asla bise demez..ben yokken kocamka kavga eder..milletin yaninda birbirlerine girmisker daha iki gün önce. .kinu nerden acilmis bilmiyorum ama bebgimizin isminden tutunda beni ordaki baskalriyla kiyaslamasina kadar bisuru sey olmus..esim konuşmuyor simdilik ama jki gune konusur..bana aratiyo sennkinus diyo..icim almiyor konusmak bile.. gideriz kp balik almis siz olamdan bigazimdan gecmedi diyo neyse yapti yicez kalkmis kv diyorki siz bigun beni balik aliyosunuz cagirdinizmi annem geksin yesin dedinizmi falqn diyo..zehir etti lokmalari..o aliyo iki kilo levrek biz aliyoruz iki tane..gucumuz ona yetiyo cunku..ama o bizi oarayla oynuyo saniyor..cok zoruma giden seyler var ama..artik cok yoruldum..Yiprandim. .ne yapacağımı nasil davranacagimi bilmiyorum. .bqna akil verir misiniz.su sikintilari soguklugu nasil asabikirim..daha doğrusu gamsiz olsam ..keske...cok Yiprandim. .soyle carlayan bi kiz olsaydim da herkesin agzinin payını versem aninda..
valla ben 4 yıllık evliyim ben de hala çekiyorum
ben de sessiz biriyim,ben de isterdim azcık sesim çıksın ama yapım sakin malesef.

Back
X