- Konu Sahibi sevdaveysel
Uzulme kendini ezdirme bi cogumuzun boyle derdi var Allah yardimcin olsun kardesim...Esi
min esimin hatri olmasa neler derimde iste yaomadigim halde degersizim ne bilim cok uzuluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulme kendini ezdirme bi cogumuzun boyle derdi var Allah yardimcin olsun kardesim...Esi
min esimin hatri olmasa neler derimde iste yaomadigim halde degersizim ne bilim cok uzuluyorum
benimki alt katımda hahahaytYakinda sayilmax tek otobusluk yqklasik yarim saat suruyor ama evimin etrafindaki apartmanfa esimin dayisi teyzesi vs oturuyor buraya gelemsi icin bahanesi bol yqni
Aynen bende oyleyimm telafisi olmayacak seyler yapmaknistemiyorum hakliykennhaksiz duruma dusmektende korkuyorum o yuzden susuuorum simdilik kurbannoldugum rabbiminnadaleti buyuktur elbet benim hakkimda kalmaz kimsde diyorumbenimde tarzım ; ya susarım ya haddimi aşarım.... bu nedenle karşımdaki eşimin anne babası olunca tükürdüğümü yalamamak adına şimdilik susuyorum....ama nereye kadar![]()
o Cok haklisin kesinlikle biz ayni sehirdeyiz kv cok doldurusa gelir esimin akrabalri allah affetsin ama cok cahiller tuhaflar birbirlerinin bile arkasindan oonusurlar.. kv de de bizimnicin meydan verince attilar tuttular kv onlara canak tutti ama.. kv arkamizda dursa hickimse bize bise diyemezdi huzurumuz bizulmazdi..ne bilim korkuyorum eger boyle giderse olmadik yerde oatlarim sanirim..kimseyle de uc gunluk dunyaa kotu olmak isyemiyorum..acana baska bi sehirde olsak yine boylemi olurdukAnlattıklarında kendimi gördüm 1.5 yıllık evliyim nişanlılığımızdan beri burnumuzdan getirdi herşeye karıştı, oğlunu hep memur olamadı diye yerdi ki eşim çok saygılıdır annecim der ama hiç kıymet bilmiyor bizimkisi şehir dışında tel den bile yetiyor üzmeye. İlk zamanlar ses etmemeye çalıştım bana ne laflar etmesine rağmen, ama artık filtrelesemde haksızlığa düşmemek adına susmuyorum susamıyorum birikmişim ve de kinlenmeyi öğrendim sayesinde. güle güle şakayla kakıyorum geri laflarını. Düşün gelip eşimin eski kız arkadaşını anlatıp duruyor bana. Fizik olarak eleştiriyor vs. beni.Hadi ben el kızıyım kötü olsak da sorun değil de eşimi çok üzüyor düşman gibi hareketleri ona üzülüyorum. Bugün bile kavga ettiler konuşmuyorlar sebebi de hamileyim kızımızın ismini beğenmemiş o olmazmış dediğini hiç yapmıyormuşuz ya inannın bu kadar nifak tohumuyla uğraşır insanlar.
Siz de bence dozajını ayarlayarak laflarını geri gönderin içinde tutarsan hastalık yapar. Bende ülser ilerledi o yüzden. İkimizde hamileyiz artık cehaleti benimsemiş insanları boş verelim yavrumuza bakalım.![]()
Benim esim annesine cok duskundur girusmeyi asla kesmez kesmesinde tamam ama huzurumu da kacirma be kadin allahtanda mi korkmqzsin.bunun yasliligi oteki tarafi var..ne bilim cqhille ugrasmak zor..psikolojimi bozdu baya.. buyumu yaotieiyor diye bile dusunur oldum gunahini qlmayim yinede ama bendeki paranayonayi duusun artik ne haldeyimbenim kv gibisi yoktur..öyle kötülüklerini gördükki anlatmakla bitmez.sonunda kendisi kaybetti ve görüşmeyi kestik.bütün kvlerden nefret ediyorum
Eneee yanmisin senn :) saka bi yana nasil hakkindam geliyon..benim buradaki allahin belalari cok afedersin tuvalete gitsek kv ye anlatir evdemiyiz perdemiz kapalimi qvikmi araba kapinin onundemi kebapmi yaomisiz herseyi aninda anlatrlat takipteler yqanibenimki alt katımda hahahayt![]()
Allah razi olsun insallah gecer aslinda benmi cok tqkiyorum onuda bilmiyorumUzulme kendini ezdirme bi cogumuzun boyle derdi var Allah yardimcin olsun kardesim...
Bisey yapmasa takmazsin. Otorite kurarsa tepene onune gecemezsin. Bende bugun konu actim mevzu tabiki kayin ve maun valideeee :) Allah yardimcimiz olsun sinavimiz zorrAllah razi olsun insallah gecer aslinda benmi cok tqkiyorum onuda bilmiyorum
AmInn insallah ustesindem geliriz bunun.. kotulukle bi yere varilmiyor ben mesafemi korumakla geri durmakla birda yuz giz olmayi engelledim yoksa cingene gibiler haji n camur at lekesi kalsin gibi bi lqf varya hakliyken haksiz duruma dusururler beni.. hayirlisiyla bi atansaydim calissam bu evdende cikariz o zaman daha rahat ederdik ama iste anca bi seneye qnca atanirim[/QUOTE]
Canim benim esin sana destek sen cok sanslisin. Hersey guzel olucak. Bak burda yalniz degiliz. Derdimizi aciyoruz herkes yanimizda fikir alisverisi icinde. E bu kadar insan derdini okuyup beter ol demiyo. Iyi olmani diliyo :) iyi olucak. Dualarimiz seninle. Derdi olan herkesle. O yuzden sen kazanicaksin uzulme artik :)[/QUOTE]AmInn insallah ustesindem geliriz bunun.. kotulukle bi yehassasladstim.ben mesafemi korumakla geri durmakla birda yuz giz olmayi engelledim yoksa cingene gibiler haji n camur at lekesi kalsin gibi bi lqf varya hakliyken haksiz duruma dusururler beni.. hayirlisiyla bi atansaydim calissam bu evdende cikariz o zaman daha rahat ederdik ama iste anca bi seneye qnca atanirim
Allah razi olsun icim ferahladi biraz bugun baya kotuydum cok takmisim kafama hamilelikten de galiba daha da hassasladstim.h[/QUOTE]Canim benim esin sana destek sen cok sanslisin. Hersey guzel olucak. Bak burda yalniz degiliz. Derdimizi aciyoruz herkes yanimizda fikir alisverisi icinde. E bu kadar insan derdini okuyup beter ol demiyo. Iyi olmani diliyo :) iyi olucak. Dualarimiz seninle. Derdi olan herkesle. O yuzden sen kazanicaksin uzulme artik :)
Arsız olmazsan olmaz canım.benimkide sinir eder beni iyi tarafları var ama kötü taraflarıda tabii.benimkide öyledir ilk zamanlar takıyorsum ama şindi ben söylüyorum laflar o taksın sen ne üzülüyordun ki benim eşim benim arkamda olma bu konuda ama ben eğer haklıysan hiç susmam sustukça sen iyisin demiycek sana aynen ezmeye devam edickMerhaba..canim cok sıkkın. .kv sorunlarimizi asamiyoruz..bende sevmiyorum artik..onunda sevdigine inanmıyorum. .ilk gelinim..ortanca oglunun esiyim..ilk torunlarına hamileyim..ama bizm yıldızımz barismiyor. .cok damarima basıyor bende uzak n n kalıyorum bu yuzden..herseyimize mudahale etmwk istiyor..evliliğimin ilk aylarini b burnumuzfan getrdi kiskancligindan aylarca cektik..sonra evini gidip temizlemiyormusum diye sonra benim aileme gidiyomusuz diye..kardeslerim bize geliyor n diye..yani hep sorunla gecti simdiye kadar..ama benim n yuzume asla bise demez..ben yokken kocamka kavga eder..milletin yaninda birbirlerine girmisker daha iki gün önce. .kinu nerden acilmis bilmiyorum ama bebgimizin isminden tutunda beni ordaki baskalriyla kiyaslamasina kadar bisuru sey olmus..esim konuşmuyor simdilik ama jki gune konusur..bana aratiyo sennkinus diyo..icim almiyor konusmak bile.. gideriz kp balik almis siz olamdan bigazimdan gecmedi diyo neyse yapti yicez kalkmis kv diyorki siz bigun beni balik aliyosunuz cagirdinizmi annem geksin yesin dedinizmi falqn diyo..zehir etti lokmalari..o aliyo iki kilo levrek biz aliyoruz iki tane..gucumuz ona yetiyo cunku..ama o bizi oarayla oynuyo saniyor..cok zoruma giden seyler var ama..artik cok yoruldum..Yiprandim. .ne yapacağımı nasil davranacagimi bilmiyorum. .bqna akil verir misiniz.su sikintilari soguklugu nasil asabikirim..daha doğrusu gamsiz olsam ..keske...cok Yiprandim. .soyle carlayan bi kiz olsaydim da herkesin agzinin payını versem aninda..