Kv

Eşine güzelce anlat. Uzgun olduğunu söyle. Gitmek istemiyorum bu yüzden köye felan de.
Baktin inanmadi esin o zaman önceden hazirladigin ses kaydını cikart dinlet.
Sonra yuzune tükür defol git de.
Saka saka son yazdigimi yapma tabi :)

Bence sen deki,bi ara ben vazgecmistim ama o vaz gecmedi hatta kaciririm dedi deyin,sen olmazsan baska biri hic olmaz dedi de.
Benimkide boyle oldu zamaninda simdi biricik geliniyim.ses kaydi yapma bence zamanla gececek emin ol.

kaynanan kotu niyetli degil gibi bak ben onu istedim o seni sevdi kiymetini bil ezme demeye getiriyor kendince

Bence sen deki,bi ara ben vazgecmistim ama o vaz gecmedi hatta kaciririm dedi deyin,sen olmazsan baska biri hic olmaz dedi de.
Benimkide boyle oldu zamaninda simdi biricik geliniyim.ses kaydi yapma bence zamanla gececek emin ol.

Canım zaten öyle oldu ayrıldım eşim bırakmadı ya seni alcam ya alcam dedi kv bunların hepsini biliyor teyze kızı olayında eşim günlerce eve gitmedi kv herseyi biliyor ama işine gelmiyor :)

Aynen oyle alsin kendine saklasin:)

Bacısının kızını alaydı diş gecirebilirdi.
istedigi gibi yönetir ve yönlendiridi. Gücü yeterdi. Ama oglunun istedigi olunca öyle olmuyo işte...

Aynen oyle canim yegeni olsa yanina oturtup parmaginda oynatacakti simdi hic birseye karisamiyor o yuzden rahatsiz :)

Benim kv de bir iki kez esimin eski kizarkadaşından bahsetmeye kalkıştı. Yok iste soyle güzel böyle sempatik böyle güzel konuşurdu falan diye bende gayet sakin evet x di mi gerçekten cok hoş ağız yapısı cok güzel falan dedim cok bozuldu. Cunku kvler gelini sinir etmek icin oğullarını kiymetlendirmek icin yapiyo bunu. Sen kızdığını belli etmek yerine onunla bur durumu konussan amacına ulaşamamış olacak. ( Tabi eşimle yalnız kalınca esim icin korkulu saatler basliyodu. Beynini yiyodum adamın) daha geçen bayram o zamanlar kıza aldıkları hediyeyi anlatiyo ballandıra ballandıra. Hiç tepki vermedim arada yorum yaptım tabi esimde yanımızda o da anlatiyo arada. Kv diger odaya gecti eşime sessizce ölüm fermanını imzaladin haberin olsun dedim adamın rengi attı. Bisey yapacağından degil ama biraz korkması hoşuma gidiyo sanırım. Hele bu korkuyu annesinin yersiz konuşmaları yüzünden yasiyosa daha bir tatlı oluyo ya

Bence basbayağı şikayet et eşine. Kendine bunu reva mı görüyorsun. Ne demek ben aslında şu kızı alcaktım demek. Aranızı bozmaya çalışıyor.

Ben çoktan kavga çıkarmıştım. Madem oğlunun yanında yalan söylüyo. Kv ile başbaşa iken ağzına s.çardım (yeminle)

Kocam gelince de ağlardım annen kuzenini alcakmış bana bunu nasıl söyler diye.

Lütfen kv karşısında karakterinizi ortaya koyun. O bu sözleri anlatırken dinlemeyin yada üzülüyorum demeyin. Direk ağzına tıkıver lafı hiç konuşturma.

Terbiyesiz!

Eşin o senin. Oturup anlatacaksın. Annen bana böyle böyle siyor rahatsız oluyorum üzülüyorum. Nokta yani. Sonra kocan düşünsün. Aman Hayriye hanım modunda, aman ağızımızın tadı bozulmasın diye gezersen çok üzülürsün.

Bu konuda çok iyi niyetlisin niye her yalnız kaldığınızda kv nin olmamış hayallerini dinliyosunki hani dinlersinde bu konuda degil, buraya yazdığın gibi tatlı tatlı anlat eşine baktın olmuyo cingar çıkar
Onu alsa dillere destan düğün yaparmışmış sanki senle evlenen oğlu degil aslında böylelerine dicenki sen onu istedin ama oğlun beni layık gördü yatağına

Gorusme sikliginizi azaltin

ses kaydı al eşine dinlet.

C captain price 'nin fikri çok güzel bence :) sende öyle yap eşine dinlettir

Şimdi eşe söylenecek şey var söylenmeyecek şey var.Kusura bakma da,bana kayınvalidem yok şunu alacaktım yok bunu alacaktım diyecek ikili oynayacak ben bunu eşime söylemeyeceğim.Yok öyle bir şey.Bu kadar pasif olma.Bir de ne diye sürekli kayınvalidene gidiyorsun.Gitme zorla mı.İstemiyorum de.Her hafta türbe ziyareti mi bu.

Kocam beni seçti beni aldı, sende onu begendiysen kendine al bari. İçinde kalmış baksana deyiver birgün.

bir kv damadına bunu dese olay cıkardı . seni sessiz bulmus konusuyor. er deseydin ya istersen gideyyim anne tekrar al . ee kızım olmaz desiği zamanda ozman artık sus demeliydin. yani birsekilde demen lazımdı hala aynıysa mesafe lazm

Bu laflardan sonra kvyi sevmesen hakkin resmen kendine kotuluk yapmis. Evlenmissiniz artik gecmis gitmis. Kvdeniz saflik yapiyor

Her kaynana geline laf sokma huyu var nedense gelinle yarışa giriyorlar , kendilerini ıspatlama peşine düşüyorlar ve eşlerin arasını bozuyorlar , aslında açacaksın cep telefonunu bu söylediklerini kayıt altına alacaksın yoksa eşin asla inanmaz anasını melek sanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…