Kv...

Cok bi sey istemiyorsun ama karsinda ki bunu kullaniyor. Hafta ici 8 -3 arasi kucumsenecek bi saat deil soyliyim sana.

Dondurmak istemiyorsan suyuna gideceksin tuzlu mu seviyor tuzlu yap. Arkadaslarinin yaninda laf edecegi ortamlar hazirlama.

Kisacasi 2 sene ona muhtacsan onun düdügü ötecek gibi.

Sonrasinda bakarsin badinin caresine. Anlayisli olmasi gerek ama olmuyor iste.

Ewet cnm o tawır war maalesef aynı sehirde ewi yok bakıcıya güvenemem zaten yasadığım sehirde de pek bakıcı yok 3 yasına gelince krese wercm allahın izniyle

Güvenememeyi anladım da bakıcı yok nasıl bir şey

Yaşım 40 a yakın ben küçükken yaşadığımız ilçede dahi bakıcı vardı

Süper Dadı kıvamımda değil 58 yaşındaki Kv kıvamında kadın bulunur

Benim bakıcım 45 ten küçüktü mesela böylelikle kadınla iletişim kurabiliyorduk hem de çocuğun peşinde koşturabiliyordu

Bebeğe bakarsa der nerede ise hepsi

Kv dem den çöp almam bu nedenle pire verir deve verdim der

Benim kv min tanıdık tanınadık herkese söylediği söz; ben x e bakmaya başladığımda daha emeklemiyordu...
Ben de inadına emekliyoru deyip bozarım (tam bir hafta önce emeklemeye bailamıştı :)

Cnm bi de masallah benim bebeğim usludur karnını doyur koy suraya uyur acıkırsa ağlar huysuzlanır baska bi sıkıntısı olmaz 8de emziririm yatırırım süt bırakırım 11 gibi uyanır o bıraktğm sütü icer 1-2 saat oynar sonra ben öğle arasına gelirim emzirir giderm bi daha uyur taaa ki 3-4 e kadar o yüzden kücümsüyorum ben
Mecbur öyle yapacağım ama bazen cok daralıorum

ama Kv de sana uygun değil

Kv ye bir şey diyemezsin ama bakıcıya dersin

Ha sana uymuyorsa Kv nin basit kaprislerinde bir şey yok

Bunları gözünde büyütme ve kendini doldurma

Cnm. Daha çok geçsin, bu günler gelip geçici. Hem bebeğin güvenilir ellerde bunu düşün içini rahatlat. Kv. ye gıcık olmamaya çalış, o zaman her hareketi batar, kendini üzersin anca. Bırak akışına, laf mı soktu GÜL geç... Güle oynaya ver cevabını, şaka mı yapıyorsun, gerçek mi anlayamasın. Ben öyle yapıyorum, eğlenceli oluyor.

Herşey oğluşun az büyüyene kadar. Sabır diyeceksin. Eşinle aranı germe. Bilakis de ki iyiki annen var yoksa ne yapardık. böylece kv. sana birşey dediğinde eşin senin ne kadar masum olduğunu düşünecek...
Birkaç sene sonra bu günler geride anı olarak kalacak. Bunları düşün ve Allah tan sabır dile...
Sevgiyle...

Ya hu 4 aylik cocugu kadin krese nasil versin. Esinle konus esin uygun bir dille uyarsin. Sende bebegin annesi oldugunu ona goster laflarinla. Bu sahiplenme nedir. Mesela o öyle dedigin de kac saat gezecegimize oglusumla ben karar verecegiz duruma gore diyebilirdin gulerek alirdi o alacagini zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…