Kv...

Lale Ozcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
69
30
3
29
Kızlar ben üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim evliyim bi tanede 4 aylık bebeğim war esimin annesi bakıyo mecburen ama bazen o kadar lanet ediorum ki kendime ne acelen vardı sanki oturup kendin bakacağın zaman yapmadın su cocuğu diorum ama nasip... Kv o kadar kendini beğenmis ki her seyi ben biliorum dior... yanlıs yaptığını asla kabullenmior... Mesela bugün beni yine gıcık etti bebeğimi görmeye esimle ortak arkadaslarımız geldi yaptığım ikramın tuzsuz olduğunu söyledi ben tuzsuz sevmem dierek tız istedi milletin icinde bi kerede tuzsuz ye ölüon mu yani sonra malum kıs sartları havalar soğuk arkadaslara dedim ki havalar ısınsın acısını cıkartacağız hic eve girmeyeceğiz oğlusumla dedim o da dengesiz ve patawatsız bi sekilde öyle yok en fazla 1 saat dısarı cıkabilir dedi ve ben hic bi sey diemedim esimde yanımızdaydı o da sesini cıkarmadı cookk sinirliyim Bu iki oldu 1 ay öncede yine arkadaslarıma beni rezil etmisti Napacağımı bilmiorum caresizim ona muhtac olmak beni deli edio bu sene kafayı yemek üzereyim bu esimle iliskimizede yansıo seneyede yanımızda olacak bakıcıya güvenemem okulu dondursam sonraki sene napcam oofff allahım yardım et Bi akıl verin bana

Çünku sen anne degilsin kayinvalidenin gözünde hala cocuksun. Gercekten bu böyle.
Yeni aile kurdugunu anlayamamis.
Bebeginiz iyi ki var, belki yanlis bir zamanlama ama iyikiniz o sizin.

Maddi olarak onlara bağımlı olduğunuz için işiniz o kadar zor ki.
Kendinize bunu neden yaptını bilmiyorum. Sonuçta kişisel tercihtir ama bebek söz konusu olunca bende akan sular duruyor. Hadi kendinizi bu şartlara bağladınız, bebeğinizi bari en azından düşünüp tartıp şartlarınız olgunlaşınca yapsaydınız.
İlk defa bir konuda önerebileceğim hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
Bebeğe baktigi için dili uzamiş. Ben olsam köprüyü geçene kadar ayına dayı derdim. Bebek büyüsün göster gününü.

Klasik kv yani, çok farklı bir durum göremedim. Sizin bunu öngöremeyişiniz de cahilliğiniz mi desem başka birşey mi desem.
Bakıcıya neden güvenemeZsib neden kreş düşünmezsin bu şartlarda. Tek seçenek kv ise şükretmekten başka seçeneğin kalmıyor gibi.

cocugunuza bakiyormus okadarcik seyleride hosgoruverin bisey olmaz.hem dikkatimi cekti iki olay yazmissiniz sonra bir ay onceki olayi yazmissiniz.yani o kadarda kotu degil demekki..cocugunuza severek bakiyorsa sizde ona sevgiyle bakin .sizi baskasina muhtac etmemus ne guzel..ilimli olun herseye takilmayin.

Arkadaslar bebeğim cok kücük krese weremem ben konu benzerliği olduğu icin bir ay önceyi örnek werdim daha iki gün öncede farklı bi konuda bana laf soktu ama ben sessiz kalıorum cocuğum icin esimin kırılmaması icin sadece sizinle dertlesmek istedim

canm sen okumayıp calısıyorda olabilirdi ve yine kv bakabilirdi ozman dahi vunları söylemeye hakkı yok nedemek bir saat.

olan olmus evlenip bebegin olmus ama bunun cezası kayınvalidenin senden daha cok sahiplenmesi degil o bebegi. susma korkma biliyor senin üstünde grliyor. böyle giderse bukadın kendine anne dedirir. cevab verseydin mesela nedemem bir saat izinmi alacam diye . oda ben bakıyom dese sen bakıyon diye tapusu senin degil anne o benim kızım zorlanıyorsan bakma deseydin . yada veni yavrumdan ayıracaksan bakma.
bundan sonra kesinlikle susma o seni nasıl reszil ediyorsa sende et onu .

esinin kırılmaması için susarsan sen birgün patlarsın konus sorunlarını

Canim yapacak birsey yok. Yani katlanacaksin yavrum için şöyle bir 3 yaşına gelsin krese verirsin peki annen yok mu o bakamaz mi?
Gerci çok özel değilse neden okurken evlendin hamile kaldığın için mi

Ya ben bütün gün eve kapanıp çocuğuna bakamam herkes kendi doğurduğuna baksın deseydi... Öyleleride var. Herkesin kayinvalidesi çocuğuna bakıyor mu sanıyorsunuz. Ben bu yaştan sonra sıkıntıya gelemem gezecegim hayatımı yaşatacağım diyenlerde var. Biz anneanneler babaannelerin torunlarina bakmayı onların görevi olarak görüyoruz ama bu onlarin görevi degil. Cocuk bakmak fedakarlık ister ve bu fedakarlığı her ebeveyn göstermiyor malesef. En azından sizi bakıcıya muhtaç etmemiş böyle düşünün. Cocugunuza baktığı için de size laf sokmaya hakkı var sanıyor buda yanlış bir şey ama oda öyle bir insan demek ki yapacak bir seyiniz yoksa bir yıl daha çekeceksiniz.

Canim yapacak birsey yok. Yani katlanacaksin yavrum için şöyle bir 3 yaşına gelsin krese verirsin peki annen yok mu o bakamaz mi?
Gerci çok özel değilse neden okurken evlendin hamile kaldığın için mi
Bende öyle düsünüorum söyle ele awuca gelince krese weririm babam annemi göndermio cnm ewde bi erkek kardesim war okula falan gidio ona bakması lazım yok deil esim öğrtmen bende üniyi kazanınca aynı yerdede olunca gizlice görüsmek ya da sewgili olmak istemedm kendimi kötü hissediodum sanki babam beni okumaya gönderdi ben ondan gizli is yapıomusum gibime geliodu o yüzden babmla tanıstı söz nisan sonra ewlendik 1.5 senelik ewliyim bebeğim 4 aylık

Rahatsız kendisi gezemz bizde onun masraflarını karsılıoruz o biz okuldyken bizim cocuğumuza bakıo bizde ona ama biz ona bakıoz die laf sokmuoz dediğin gibi katlancam ama bazen cok daralıorum

Saygısızlık bana yakısmaz die düsünüorum ama bazen gercekten susmamak lazım sustukca eziliosun ne zmn patlarım bilmiorum susarakda kendime zarar werdiğimin farkındayım

Susma sen de yeri geldi mi yapistir lafi..o cocuk senin..ona laf dusmez ne yani bakiyor diye kendini annesi mi sandi..onun da size ihtiyaci varmis bence o iyi gecinsin sizle asil.

Susma sen de yeri geldi mi yapistir lafi..o cocuk senin..ona laf dusmez ne yani bakiyor diye kendini annesi mi sandi..onun da size ihtiyaci varmis bence o iyi gecinsin sizle asil.
Yaslı die kıyamıorum da bazen beni deli edio acıktı bu lale dio bak dio benim göğsüme yapısıo dio gıcık oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…