• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvalide ayağının tozuyla

niye takiliyorsun bu kadar esin kv. gitti diye bende hamileyken esimi kv. kp. ile kusken tek basina kvnin evine gonderdim, ne var bunda donup dolasip yine senin yanina gelecek merak etme. hamileligini boyle seylere takarak kotu gecirme.

Ama daha yeni tartışma olmuş. Eşim bana diyor ki anneme kızdım, gerekeni söyledim. Sonra da annesinin evine çıkıyor elimi yıkayacaktım diyor. Şimdi ise hem annemin kalbini kırdım hem de balık yapmış kayınpeder onh yemek için gittim diyor. Hayır beni gelir gelmez kızdıran kayınvalidem, madem kırılmak istemiyor sussun. o sussa ben onunla hiç muhattap olmam.

Ah bu KV . herşeye burnunu sokmasa nolur ki. Boşver sen neden boşver diyorum biliyor musun. Bu tipler sen satastikca satasir. Sonrada bisey yapmamis gibi su üstüne cikar.

Ama daha yeni tartışma olmuş. Eşim bana diyor ki anneme kızdım, gerekeni söyledim. Sonra da annesinin evine çıkıyor elimi yıkayacaktım diyor. Şimdi ise hem annemin kalbini kırdım hem de balık yapmış kayınpeder onh yemek için gittim diyor. Hayır beni gelir gelmez kızdıran kayınvalidem, madem kırılmak istemiyor sussun. o sussa ben onunla hiç muhattap olmam.

kayinvaliden susmasini bilmiyorsa sen sukunetini koru. Bu tartismalar senide esinide yipratir. esin istedigi kadar kizsin annesine annesi sonucta evinede gider ekmeginide yer amacim burda kv ni korumak degil basimdan gecen olaylari tecrube edinerek yaziyorum.

Ah bu KV . herşeye burnunu sokmasa nolur ki. Boşver sen neden boşver diyorum biliyor musun. Bu tipler sen satastikca satasir. Sonrada bisey yapmamis gibi su üstüne cikar.

Evet, her şeye burnunu sokuyor. Ben eşimle konuşuyorum neden atlıyorsun. Kvalideyle konuşsam hadi tamam dicem. Ne terbiyesiz kadın ya bir değil iki değil. Doğru diyorsun ama ben sataşmam o sataşmasa, konuşmam bile bana bir şey demese

Affedersiniz kızlar telden yazıyorum karışmış.
Torunu için buzdolabı süsü yapmışlar dgünü için. Ben de istemedin kvdem de telde konuşuyorduk bizi dinlemiş atladı konuşmaya istemezsen isteme benim oğlumun cocuğunun süsünü nasıl istemezsin diye. Kadın çok meraklı bana sarmaya istemiyorum o kadının eltimin yani yaptırdığı süsü evimde. Eşim de gitmiş oraya beni arıyor annemdeydim diye ben de bozuldum niyr gittin diye ama asıl kvdeye bozuldum

Allah yardımcın olsun. Kaynana derdi çekmek çok zor. Benim başımda var bir tane düşman başına.

Birsey anlamadim..
Buzdolabi susu ne cocuk icin?

An
kayinvaliden susmasini bilmiyorsa sen sukunetini koru. Bu tartismalar senide esinide yipratir. esin istedigi kadar kizsin annesine annesi sonucta evinede gider ekmeginide yer amacim burda kv ni korumak degil basimdan gecen olaylari tecrube edinerek yaziyorum.

Yıprandık zaten şu kadar şeyden. Kadın gelir gelmez iki lafınla aramızı bozdu. Ben eşime kızmamıştım ama annesinin yanındayken attığı dikine mesajlar moralimi bozdu. Hem bana diyor ki ben gerekeni söyledim kızdım hem de anasının peşinden ayrılmıyor, ben de bunu anlamıyorum. Annesini savunur mesajlar yazınca üzüldüm açıkçası. Ummazdım ondan.kvdemin korunacak yanı yok çok şükür canım. O anca kovulmaktan anlar. Bana neler dedi, kaç kez tartıştık yine de birşey olmamış gibi davrandım. Sükunet korumak zor olsa da deniyorum işte.

Teşekkürler hepinize..

Yok hergün gitmez. Terminalden aldı. arabada ben eşimle konuşurken lafa atlayıp ortamı gerdi. Eşim de annesine kızmış, öyle dedi. Ben de anlamadım annesine gitmesini bana habrr bile vermeden. Şimdi de senin yüzünden annemi kırdım vb laflar yazmaya başladı. Annesinin yanında ve onu savunmaya başladı. Yapmazdı aslında böyle

Sende esin annesinin yanindayken ne diye almam
Diye tutturdun ki ?
Getirsin nolucak, at cope istemiyorsan.

An

Yıprandık zaten şu kadar şeyden. Kadın gelir gelmez iki lafınla aramızı bozdu. Ben eşime kızmamıştım ama annesinin yanındayken attığı dikine mesajlar moralimi bozdu. Hem bana diyor ki ben gerekeni söyledim kızdım hem de anasının peşinden ayrılmıyor, ben de bunu anlamıyorum. Annesini savunur mesajlar yazınca üzüldüm açıkçası. Ummazdım ondan.kvdemin korunacak yanı yok çok şükür canım. O anca kovulmaktan anlar. Bana neler dedi, kaç kez tartıştık yine de birşey olmamış gibi davrandım. Sükunet korumak zor olsa da deniyorum işte.

Teşekkürler hepinize..
Esin annesini azarlamis, heralde uzulecek.
Ilerde senin cocugun esinin doldurusuna gelip seni azarlasa sen uzulmiyecek misin ?

Allah yardımcın olsun. Kaynana derdi çekmek çok zor. Benim başımda var bir tane düşman başına.

Allah sana da yardımcı olsun. Ne kadar uzak durursan dur, bir yolunu bulur moral bozarlar. Çocuk diye baskı yaparlar. Çocugun olmucak diye Allahın her günü çene yaparlar ki 23 yaşındaydım şuan 24. Çocuk olunca sadece geç kaldınız der tebrik bile etmezler. Bir zaman sonra da temizlik takıntılarımız var diye neden tedavi olmadan çocuk yaptınız diye dir sır ederler. Elalemin kv ve kp için laf söylerler kendileri sanki kıllarını kıpırdatırlar.
Birsey anlamadim..
Buzdolabi susu ne cocuk icin?
[/QUOTE

Yapışan şeyler yok mu nikah şekeri gibi onlar.

Hal
Esin annesini azarlamis, heralde uzulecek.
Ilerde senin cocugun esinin doldurusuna gelip seni azarlasa sen uzulmiyecek misin ?

Büyük konuşmak istemem bu azarlamayı hak edecek birşey yapmamaya çalışırım. Lafa atlamam telefon dinlemem en basitinden. Hak ediyorsam da varsın eşini savunsun sırf annesiyim diye eşini üzmeye ara bozmaya hakkım yok diye düşünüyorum

Arkadaşım bazı şeylere mahal vermemek gerek. Buzdolabı süsü mü yolluycakmış eltinin? Sen bunu istemediğinde sorun çıkartıcağı belli.
Tamam getir de. Getirince at çöpe :)
Ben magnetten nefret ediyorum mutfağım küçücük buhardan kayıyolar çiziyolar. Kv öğrendi inadına alıyo sen sevmiyosun ama diyede ekliyo
Bende evde üstünde tepinip atıyorum çöpe:)göremeyincede kuduruyo

Eşinde bırak nereye gidiyorsa gitsin döneceği yer senin yanın

Eşime kızmadım aslında. Ama bana sormadan gitti. Şuan da attığı mesajlarla kızdırıyor beni annesini savunmaya başladı. Şuan delirtiyor hatta beni şaka gibi
Siz kendi annenize giderken eşinize soruyor musunuz?Eşiniz annesinin evine gitmiş size sormaması gayet normal bir durum.

Kayinvalidenin telefon dinlemesi konusunda hak verdim size.
Onun disinda sizi haksiz buldum. Kizacak bir sey yok. Koskoca adam annesine ugramak icin karisindan izin alacak degil. Annesine karsi ettiginiz laflar karsisinda tabii ki annesini savunacak. Bir turlu anlayamadiniz bu adamlara kendi annelerini sikayet etmemeniz gerektigini. Sizin doldurusunuza gelip annesine kusecek degil. Tabii ki savunacak. Arayi bulmak icin savunmak lazim, sizi koruklemek degil. Bundan sonra eften puften meseleler icin cocuk gibi annesini adama sikayet etmeyin.

Arkadaşım bazı şeylere mahal vermemek gerek. Buzdolabı süsü mü yolluycakmış eltinin? Sen bunu istemediğinde sorun çıkartıcağı belli.
Tamam getir de. Getirince at çöpe :)
Ben magnetten nefret ediyorum mutfağım küçücük buhardan kayıyolar çiziyolar. Kv öğrendi inadına alıyo sen sevmiyosun ama diyede ekliyo
Bende evde üstünde tepinip atıyorum çöpe:)göremeyincede kuduruyo

Eşinde bırak nereye gidiyorsa gitsin döneceği yer senin yanın

Hehe iyi yapıosun gerçekten. Almak zorunda değilim ki ektim eşit hiçbir şeyi istemiyorum. Eşimle konuşuyorum, Kvalide de atladı ona mı kaldı ne ayıp bnizi dinliyormuş. Yüzsüz yüzsüz koovulduğu yere gitti bir de ordan hediye getirmiş banane inan umrumda değiller ama lafa atlaması gelir gelmez moralimi bozzdu

Siz kendi annenize giderken eşinize soruyor musunuz?Eşiniz annesinin evine gitmiş size sormaması gayet normal bir durum.

Haber veriyorum normalde, ancak annem haksız yere eşime laf söylese onu üzse koşa koşa yanına gitmem, haksızda belli bir tavır takınırım bir süre de olsa. Anlamadığınız bu sanırım. Ben eşek başı mıyım da haber vermeden hareket edecek anlamıyorum. Ancak şuan bahsettiğim annesinin durduk yere sorun çıkarmasından sonra olan bir durum.

Kayinvalidenin telefon dinlemesi konusunda hak verdim size.
Onun disinda sizi haksiz buldum. Kizacak bir sey yok. Koskoca adam annesine ugramak icin karisindan izin alacak degil. Annesine karsi ettiginiz laflar karsisinda tabii ki annesini savunacak. Bir turlu anlayamadiniz bu adamlara kendi annelerini sikayet etmemeniz gerektigini. Sizin doldurusunuza gelip annesine kusecek degil. Tabii ki savunacak. Arayi bulmak icin savunmak lazim, sizi koruklemek degil. Bundan sonra eften puften meseleler icin cocuk gibi annesini adama sikayet etmeyin.

Dimi. Telefonu dinledikten sonra 3. Şahıs olarak lafa atlaması, cırlaması konusunda ben haksızım, teşekkürler.
Annesi beni daha 5 dakika önce gerdiyse, o da snnem haksız dediyse 5 dakika sonra oraya gitmemeli bence. Normal zamanda tabiki bana soracak, şaka mı yapıyosunuz annesi gelir gelmez sorun çıkaracak ben de bir şey yokmuş gibi davranıcam. Pardon da annesine ne laflar etmişim anlayamadım?

Eşime kızmadım aslında. Ama bana sormadan gitti. Şuan da attığı mesajlarla kızdırıyor beni annesini savunmaya başladı. Şuan delirtiyor hatta beni şaka gibi

iyide eşin sana sormadan annesine gidebilir senin buna bir şey dememen lazım. ama eğer kv sana taktıysa onu bilemem tabi,

Hal

Büyük konuşmak istemem bu azarlamayı hak edecek birşey yapmamaya çalışırım. Lafa atlamam telefon dinlemem en basitinden. Hak ediyorsam da varsın eşini savunsun sırf annesiyim diye eşini üzmeye ara bozmaya hakkım yok diye düşünüyorum

siz eşinizle telde konuşurken hoparlörün sesi yüksekse annesinin sizin konuştuğunuzu duyması gayet normal, ama size orada sizin konuşmanıza müdahale etmesi yanlış, ama eşinizin annesinin evine gitmesi gayet normal,siz tartıştınız diye ya da aranız soğuk diye eşiniz annesine gitmicek değil,tabiki gidicek,

Bircok.arkadasimin aksine ben sizi destekliyorum,sizde annesiyle küssün demiyorsunuz. Ama olay daha ck sıcakken oraa gitmesi size tavir.gibi geldi bana.annesine oyle gosteriyormus gibi. Madem sizi hakli buluyor evine gelmeliydi gerekirse beraber gider annesine konusurdunuz.

Amma bunaltmissiniz kadini. Anlamadiysan anlamadin. Ben de anlayamamana sasiriyorum noktalama isareti olmayabilir ama gayet anlasilir.

Bacim sende herseyi kafana takma, bak sen de gebesin.
Kvalidene oyle yapan yaraniyorsa sen de tavrini tutumunu degistir. Benim evladimin oglunun susu nasil istemezsin edir ya resmen kavga cikarmaya yer ariyo.

Kaynananızın gittiği gelin ile sizin konuşmadığınız elti aynı kişi mi. Demek ki araları düzelmiş gitmiş ayrıca oğlununu evi nedne gitmedin, torunu da var ona mı taktınız sorun yaşadığı eltime neden gitti diye bence siz konuşmadığınız için gitmesine bozulmuşsunuz eeh bir de telefonda süs ister misin deyince siz de istemem deyince o da alınmış istemezse istemesin demiş bir süs yani ne var buzdolabının kapağında dursa siz konuşmuyor olabilirsiniz ama eşinizin ağabeyi yani ve yiğeni neden yaptırdıkları süsü eşiniz almak istemesin çok saçma sapan kavgalar.

Back
X