• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvalide ayağının tozuyla

Bircok.arkadasimin aksine ben sizi destekliyorum,sizde annesiyle küssün demiyorsunuz. Ama olay daha ck sıcakken oraa gitmesi size tavir.gibi geldi bana.annesine oyle gosteriyormus gibi. Madem sizi hakli buluyor evine gelmeliydi gerekirse beraber gider annesine konusurdunuz.


Çok teşekkür ederim nihayet tam olarak beni anlayan bir hanım arkadaşım çıktı. Ben dediğiniz gibi düşünüyorum. Teşekkürler.
Amma bunaltmissiniz kadini. Anlamadiysan anlamadin. Ben de anlayamamana sasiriyorum noktalama isareti olmayabilir ama gayet anlasilir.

Bacim sende herseyi kafana takma, bak sen de gebesin.
Kvalidene oyle yapan yaraniyorsa sen de tavrini tutumunu degistir. Benim evladimin oglunun susu nasil istemezsin edir ya resmen kavga cikarmaya yer ariyo.

Sana da çok teşekkür ederim arkadaşım. Den de benim düşündüklerimi yazmışsınız. Benim de kızdığım bu kavga çıkarmaya çalışıyor.

Hepinize teşekkür ederim. Kvalideyi takıcakr değilim. Eşimi de takamam, hoş.
Benim gebeliğim bana yetiyor stresim de:)
 
Çok teşekkür ederim nihayet tam olarak beni anlayan bir hanım arkadaşım çıktı. Ben dediğiniz gibi düşünüyorum. Teşekkürler.


Sana da çok teşekkür ederim arkadaşım. Den de benim düşündüklerimi yazmışsınız. Benim de kızdığım bu kavga çıkarmaya çalışıyor.

Hepinize teşekkür ederim. Kvalideyi takıcakr değilim. Eşimi de takamam, hoş.
Benim gebeliğim bana yetiyor stresim de:)
Rica ederim peki son durum nedir?
 
Eşime kızmadım aslında. Ama bana sormadan gitti. Şuan da attığı mesajlarla kızdırıyor beni annesini savunmaya başladı. Şuan delirtiyor hatta beni şaka gibi
annesini savunamaz mı.
bence eşinizi araya sokmayın
size de laf getirmesin annesinden.
duymak istemiyorum bana anlatma deyin.
sizin lafınızı da annesine götürmesin.
bu ne ya . cadı kazanı gibi.
gebesiniz . çok kurcalamayın bunları. kayınvalidenize de kesin dille söyleyin
 
Kızlar merhaba
Kv moralimi bozdu. Bi süredir şehir dışındaydı bugün gelmiş haber bile vermedi bide eşime kp kv ikisi almaya geç kaldı diye fırça atmış.
Peki nerdeydi? 4 ay önce onu evinden kovan, bayramda kocasını kayınvalideme gönderip kendisi ve torunu babasının memleketine götüren, iyi bayramlar demek için dahi kayınvalidemi aramayan gelinine gitti. 1500
km yol karda kışta 3 vesait değiştirerek. Ben şok tabiama banane dedim. Geldi bugün kvdem, eşimle konuşuyorum telefonda bizi dinliyormuş meğerse. Bu arada ben eltimle konuşmuyorum . Eşim dedi ki eltim çocugun dgünü için buzdolabı süsü yaptırmış getireyim mi. Ben de istemiyorum dedim vardı eskiden zaten mevlidinden. Kvdem ordan atlamaz mı istemezsen isteme oğlumun cocuğunun bu süs nasıl istemezsin diye. Ben de kızdım, Gelinine sesini çıkaramadın bana mı konuşuyorsun dedim rahatladım biraz. Eşimde demiş bişeyler. ndeGelir gelmez moralimi bozdu ben 10 haftalık gebeyim abartıyor muyum ama söyleyiş tarzı tam cırlamaydı. Eşime de kızdım el yıkama niyetine gitmiş anasının evine. kal orda dedim ben de. Giderken bana sormak bile yok, aslında eşime kızmamıştım ama annesini savunan gıcık mesajlar yazmaya başladı sonradan.
zaten öyleleri kıymetli olur... deveyi diken insanı ... diye bi laf var.hiç takma duymamzlıktan gel benmde malesef suratına bakamayan eltim kıymetli napcan, insanlık yapmıcan böylelerine, ben olsam bende almazdm süsüne mi kaldın onun
 
Buzdolabı süsünü "fazla varsa al, çocuğun yeni yaşı da kutlu olsun." deyip geldiğinde de yanlışlıkla kırıp çöpe atamayacak kadar zor mu hayat hamilelikte?
 
Düğün için dolap süsü falan yapıldığına göre kayinvalideniz önemli bir olay için gitmiş oğlunun evine. Tabii torunu da var.
Gitmiş olmasina çok takilmişsiniz. Siz kayinvalidenizi hiç sevmiyorsunuz ben bu konudan sadece bunu anladim.
 
Tekrar bi mesaj yazmissiniz ama o da hic anlasilir degil. Yine noktalama isareti hic yok.
Mesele noktalama işareti değilki mesele anlatım bozukluğu. İstediği kadar noktayı virgülü kullansın anlaşılır yazmadıktan sonra neye yarar?
 
Kvdem ordan atlamaz mı istemezsen isteme oğlumun cocuğunun bu süs nasıl istemezsin diye.

sadece kafasi mi yoksa hayati mi çeliski bu kayinvalidenin?? :D :D
aslinda var ya huysuzlugunun yani sira çok eglenceli biri senin kv.. :D
önce istemezsen isteme sonra nasil istemezsin :D :D
biraz geç idrak ediyor duyduklarini sanirim :D bu kadar gülücük yapmam gerçektende su an okudugum seylerden sinirlerimin bosaldigi içindir... senle hiç alakasi yok canim sakin yanlis anlama ama kadina gerçektende sinirlendim
su an öylesi benim elime düsecekti var yaaa :D
neyse Allah göstermesin.. sende üzme kendini.. hamilelikten dolayi sinirlerin gevsemistir, hormonlarin bozuk ve çok duygusal bir dönemdesin.. kimsenin seni üzmesine izin verme... bu esin dahi olsa... ayrica onunda dönecegi yer kürkçü dükkanidir.. yanina geldiginde mesela yapma olayi.. umarim hakkinda hayirlisi olur...
simdiden kolay bir hamilelik ve saglikli bir dogum geçirmeni dilerim, sag saglim bebegini kucagina alman dilegiyle.. Allah saglik sihhat versin.. ;)
 
Back
X