Aynn söylemesem uzulmuyecegim.dersler zaten zor.sabah kalkınca ruh gibi oluyorum.cogu zaman akşam hiçbir iş yapmıyorum sınav olunca.kucucuk iki bebek bizi idare ediyorlar.buyiklerde aynı düşünce yok.faydaniz gelmiyor bari zarar vermeyin.hep emrivaki.esime payladim.guzelce anlat annene bu kadar emrivaki yapmasın dedim.gorumcem gelmeyince xin sınavı var diyorlar.bizim sinavimiz olsa bile yaka paça gidiyoruzHaklısınız. Allah kolaylık versin. Gitmeyin işleriniz varsa. Hoplayan hoplasin. Ayrica işinizin olduğunu bildikleri halde gelmeleri saygısızlık
Aynn söylemesem uzulmuyecegim.dersler zaten zor.sabah kalkınca ruh gibi oluyorum.cogu zaman akşam hiçbir iş yapmıyorum sınav olunca.kucucuk iki bebek bizi idare ediyorlar.buyiklerde aynı düşünce yok.faydaniz gelmiyor bari zarar vermeyin.hep emrivaki.esime payladim.guzelce anlat annene bu kadar emrivaki yapmasın dedim.gorumcem gelmeyince xin sınavı var diyorlar.bizim sinavimiz olsa bile yaka paça gidiyoruz
Güya yardıma geliyor.bide onla uğraşıyorum.hep hizmet bekliyor.hic laftan anlamıyor kvdem.isi gücü yemek.İşte hata yinede gitmenizde. Taviz vermeyin bu konuda. Kızınızın eğitimi söz konusu. Hem sizde dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bari gelip yardım etseler.
Birde çocuklara dikkat et.yok bezlerini bıraktıran.ulan ben günü kurtardığını dua eeiyorum.yardim eden yok.oglusu dinlemenin o hakeeiyor sinlenmeyiİşte hata yinede gitmenizde. Taviz vermeyin bu konuda. Kızınızın eğitimi söz konusu. Hem sizde dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bari gelip yardım etseler.
Birde çocuklara dikkat et.yok bezlerini bıraktıran.ulan ben günü kurtardığını dua eeiyorum.yardim eden yok.oglusu dinlemenin o hakeeiyor sinlenmeyi
Eşimde anlamıyor.buaksam restimi çektim.kizim kendi calissada yardıma ihtiyacı oluyor.test buluyorum internetten.yada anlamadığı yerleri youtubedenvideo izletiyorum.o okuldan gelmeden ben ilk baş kendim kendim calisiyorum yanlış bilgi vermeyim ona diye.kafam allak bullak oluyor.bilip duruyor kendiside.boyna yemekcilik çıkarıyor.yemeksiz gelmez.artik işimizi gücümüzü bırakıp ona hizmetle iyoruzBence esiniz sınırları koymali. Yok koymuyorsa açık açık gelmiyoruz/gelmeyin demelisiniz. Kırıcı olabilir ama evlatlar söz konusu olunca yapacak birsey yok
Eşimde anlamıyor.buaksam restimi çektim.kizim kendi calissada yardıma ihtiyacı oluyor.test buluyorum internetten.yada anlamadığı yerleri youtubedenvideo izletiyorum.o okuldan gelmeden ben ilk baş kendim kendim calisiyorum yanlış bilgi vermeyim ona diye.kafam allak bullak oluyor.bilip duruyor kendiside.boyna yemekcilik çıkarıyor.yemeksiz gelmez.artik işimizi gücümüzü bırakıp ona hizmetle iyoruz
Söylerim bidaha gelmezler dedi.anlatmak istediğimi anlamıyor yaniEsiniz isyanıniza ne dedi?
Evlendiğinden beri bu yemekcilik bitirdi beni.her hafta ya onlarda ya bizde.gorumcem cocukluEsiniz isyanıniza ne dedi?
Söylerim bidaha gelmezler dedi.anlatmak istediğimi anlamıyor yani
Aynn kendini eğleyecek.ben şuan o durumda değilim şükür kendime çocuklarıma yetiyorum ama bu kadarda yuklenizmez.cocuklara bakmaya gelse zaten onlardan beter hizmet bekliyor.hep pohpohla Mak istiyoErkekler ne kadar çabuk melodrama vuruyor. Siz dediklerinizin arkasında durun. Insanlar gezmeye yer arıyor vallaha
Aılecek bencil ve saygısızlar işin zor. Bu ınsanları hıc ayıp olur aman saygı duyayım dıye dusunme.İşin Garibi defalarca diyorum.su yemekcilik kalksın artık diye.yok anlamıyor.yesin evinde.okadar demişim isim var diye.hatta dün akşam için eşim zor bir yemek istedi.bak hayatım kızın sınavı geçsin yapalım zaman kaybetmeyen dedim. Tmm dedi.aynnde bu şekilde anlattım kvdeye.artik bu kadar demişim saygı göster demi
Eşime msj Arıcan birazdan güzelce anlaticam derdimi alsın karşısına söylesin.cocugum benden gittikten sonra hiç önemi yokAılecek bencil ve saygısızlar işin zor. Bu ınsanları hıc ayıp olur aman saygı duyayım dıye dusunme.
Kendı hayatın cocukların onlardan cok daha onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?