Kvdem sinir etti eşime patladim

Benimkiler de oyleydı yıllarca sömürüldüm ama yine yaranamadım. En son bir cinnet anında ne varsa saydım döktüm. Brnim kv hergun bana gelir yer içer akşam kocam gelince ogluyla kahve keyfı yapar sonra evine giderdı ve ben o sırada lohusaydım. 1 bucuk yasında bir cocuk ve yeni doğmus bir bebekle bana resmen hizmetçilik yaptırdı. Cocugumu bile rahat emziremedim 7 sulale evime dolarlardı. Ama gider baskalarının yanında benım dedikodumu yapardı yuzume gulerken. Bir öfkeyle tüm kinimi kustum ikiyüzlüsün dedikoducusun ve nankörsün dedim. Eşim bana tavırlıydı uzunca bir sure ama sonradan duzeldı biraz biraz . Bence net tavrını koy artık rahatsız etmesınler.

Eşiniz ikizleri alıp gitsin anasına.. Kızınızın dersine o yardım etsin bi.. Böyle erkeklere sinir oluyorum.. Onun suçu yok diyorsunuz ama var.. Ağzını açmamak.. Bize gelince car car cevap verirler.. Neden anaları alttan almaz?
Muhtemelen konuşmakla anlamaz.. Siz onlar geldiğinde geçin odaya, sofrayı bile toplamadan.. Eşinize sana emanet canım buralar deyin.
Başka sefer laf ederse o zaman siz ders çalışmaya geçin odaya deyin.. İkisinden birini seçmek zorunda olduğunu bilsin.. Şimdi mesaj atsanız, düzelmeyecekler.. Bu yola girseniz bile bile yaptın der.. En iyisi kavga çıkarmadan direk böyle yapmak.. Laftan anlamaz çünkü erkekler.. Ben kaç kez konuştum.. Sonra kendi bulduğum yolları denedim, kötü niyetli oldum.. Onlara çaktırmadan bulduğun yolu denemek en iyisi

Son düzenleme:
her hafta neden gıdıyorsunuz?
Bu sene bızde bu sınav sıstemıne dahıl olduk, ben calıstıgım ıcın hepsı aksama kalıyor. Allah yardımcımız olsun , cok ıyı anlıyorum sızı . Ben mısafır kabul etmıyorum dıye açıkladım gecen haftadan berı.

Ben ilan ediyorum açıkça
“ önümüzdeki 2 hafta Sınav haftamız ne misafir kabul edebilir ne de biz bir yere gidebiliriz” diye
Eşimin ailesi zaten uzakta komşulara duyuruyorum daha çok çünkü eşim yurtdışında olduğu için hep bir müsait olduğum inancı var oysaki öyle değil hele şu sınav haftaları Yok mu
Bakın siz de böyle duyurun bunda küsecek alınacak bir şey Yok sınav haftalarında böyle olacak deyin
Allah yardımcınız olsun

Kusura bakmayinda boyle bir durumda tek suclu sizsiniz.
Sinavi var haberleri var geldiler diyorsunuz.Anne iyiki geldiniz siz cocuklarla ilgilenin yemekte hazir sana zahmet sofrayi hazirlayin.
Ben odada ders calistiriyim oyle yeriz diyip calistirin kiizinizi.

Kimse rahatsizda etmez.misafir degil onlar.yardima gelmisler demekki yardim etmelerine izin verin

Eşiniz anlayışsız tamam ama sizde de büyük hata var. Uzun süredir evlisiniz anlaşılıyor, bu düzenin böyle oturmasına, tepenize çıkmalarına, boğula sıkıla da olsa bu emrivakilere uymaya neden devam ettiniz? Öncelik çocuklarınız ve sizsiniz. Siz yıprandıkça mutluluğunuzdan gidiyor. 3 çocuklu bir kadınsınız bir de, nereye yetişeceksiniz bu düzende? Şimdiye kadar çoktan diş göstermeniz lazımdı. Hele bu kadar anlayışsız, benmerkezci insanlarla gerekirse aranızı bozmayı göze alıp, kendinize nefes alacak alan yaratmanız lazım. Genç yaşta perte çıkarsınız yoksa. Eşinizle tane tane konuşun bu durumu, belki de konuştunuz bilmiyorum. Anlamıyorsa, cinnete boğulmayı hak ediyor o da. Azıcık bencil olun lütfen.

Mutfağı toplayınca alıp kızınızı kapansaydınız bi odaya. Çayını ikramını da eşinize yükleseydiniz.

Bu emrivaki işine bi çözüm bulmak lazım. Ben açık açık söylüyorum “biz artık bu kadar sık gelmeyeceğiz. Yetişemiyoruz, birbirimize vakit ayıramıyoruz” diye. Eşiniz söyleyebilirse o söyleyin, söyleyemezse siz devralın. Nereye kadar alttan alacaksınız?

Sizi cok iyi anliyorum. Bir kere ikiz bebek büyütmek bambaşka bir şey.

Ben oğlum krese başladığından beri hafta içinde ne dışarı çıktım Ne Kimseyi davet ettim evime. Arkadaşlarım da bilir bunu teklif bile etmiyorlar artık.

Oğlum bire gidiyor ikizlerim bebek Benim de kv diyor gelmiyorsunuz diye. İki bebeğim, dersleri olan oglum var önce onların iyiliği düzenlerini bozamam diyorum açıkça. Böyle böyle kabullendiler.

ikizler küçük zaten ki bezlilermiş daha

kızınıza da ders çalıştırmak içi,n yemeği sabahtan hazırlamışsınız

onlar gelince de olanı yiyeceklerdi

salata vs olmayacaktı

hatta size hazırlayacağınız salatayı bile onlar gelince hazırlamayacaktınız

bir de cidden o sofrayı neden topluyorsunuz ki

benim kv deliriyor ama o sofraları evden misafir çıkmadan toplamıyorum

görümcelerime toplatmaya kalkıyor vs

onlara da olmaz diyorum

bu benim evim benim düzenim

her akşam için de geçerli bu

yemek yenince her şey olduğu yerde kalsın

dersler çalışılsın çocuklar uyusun

sonra toparlanır bir şekilde

bu akraba ilişkileri ev işleri çocukların zamanından çalmamalı

bu arada eşinize değil kv ye patlayın

o ne kadar söylerim dese de olmuyor işte tam net bir şekilde söylenemiyor

kv ye biz sizde yiyelim deyince gelmeyin diyeceksin açık ve net

ben davet etmeden gelmeyin ben size açıkça x in sınavı var dedim ders çalışacak deyin

kv duygu sömürüsüne bağlayıp ben yardıma geldim bebeklere bakarım dedim vs diyecek

siz de ona bu durumun da evdeki düzeni bozduğunu bebeklerin kalabalıkta huy değiştirdiklerini vs söyleyeceksiniz

ama ne olur topu eşinize atmayın o ikinizi de idare eder hep orta sahada top çevirir ama hiç gol olmazzz

Eşinin ailesi habersiz çıkıp geldi diyelim neden tam tekmil sofra hazırlıyorsunuz?
Bırakın ne varsa yesinler, habersiz gelen misafire kılımı kıpırdatmam hele ki böyle durumda
Bulaşıkları tezgaha koy sonra geç kızınla odasına ders çalışın, ev işi bekleyebilir.
Bir de her hafta gitmeyin.

Ben yerinde olsam soyle yapardim. Geldiler yemek hazirlardim. İvir zivir salata vs ugrasmam. Yap derlerse , anne sen yaparmisin acelem var .cocugun ssinavi var yardimci oluyorum. Arkadaslarim ozel hoca tutuyor. İyiki geldiniz ,ikizlere de bakin .rahat ders calisalim . Salonun kapisini kapayin . Esiniz cay servisi yapsin . Vs .

Bence dort dortluk olmaya calisilmamali . Zorlarsak hepimiz olabiliriz , ama zorlamaya ne gerek var.

İki kizim var , evim hep daginik . Zorlasam piril piril olur ama bende yipranirim.

Ben olsaydim suratima yansitir belli ederdim. Siz sofrayi kurun ben kizimi çalıştıracağım der odaya gecerdim. Birkac defa cagirdiklarinda gitmezseniz bu sorun ortadan kalkar bence.

Ben olsaydim suratima yansitir belli ederdim. Siz sofrayi kurun ben kizimi çalıştıracağım der odaya gecerdim. Birkac defa cagirdiklarinda gitmezseniz bu sorun ortadan kalkar bence.
Öle yaptım zaten.istemedende olsa suratım asıldı.o oturmak istedi birlikte ama kızımın başına gittim kizimida hic odasından çıkarmasını.

Defalarca diyorum anlamiyo.hala dediğim dedik

Gelin fln demedim yapacaklarını siraladim zaten.onun yerinde ben olsam gelmem.emrivaki yapıyor burda yiyicez diye çıkıp geliyor

suçun büyüğü eşinizde, sonra kayınvalidede, sonra da sizde. nerede yanlış yaptığınız çok açık.

Bundan sonra aradığında akşam yumurta kırıp yiyeceğiz bundan sonrada yemek falan pek yapamayacağım kızımın sınavları başladı, misafir kabul edemiyorum bu yıl dersin olur biter . Sonra oğlunu arar ağlar ? Oğluda seni aradığında ufak bir cinnete bakar. Sağlam bir s..tiri çek herkese , artık haftasonuda gitme . ( ağzımı bozdum özür dilerim ama delirdim)

geldikleri zaman hiçbişey yapmayın
kusura bakma anne çocuğun dersleri var çalıştırmak zorundayım eşinize de canım annene yardım et diyin bu kadar
eğitim önemlidir.. kimse kusura bakmasın
kaça gidiyor kızınız?

Eşime r

benım kı de her yardıma geldıgınde hizmet bekler
hey allahım cocuklara mı bakayım, işimi mi bitireyim, onun ikramlığını mı yapayım şaşırırım,
yemeye bayılıırrrrrr, hersey ıkram edılmelı ona göre, bıde o oturup devamlı talımatlar verdıgı ıcın yapamnı ortada hızmet edenı düşünmez, ooff gerildim geneeee

Güya yardıma geliyor.bide onla uğraşıyorum.hep hizmet bekliyor.hic laftan anlamıyor kvdem.isi gücü yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…