- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Öle yaptım zaten.istemedende olsa suratım asıldı.o oturmak istedi birlikte ama kızımın başına gittim kizimida hic odasından çıkarmasını.Ben olsaydim suratima yansitir belli ederdim. Siz sofrayi kurun ben kizimi çalıştıracağım der odaya gecerdim. Birkac defa cagirdiklarinda gitmezseniz bu sorun ortadan kalkar bence.
Defalarca diyorum anlamiyo.hala dediğim dedikher hafta neden gıdıyorsunuz?
Bu sene bızde bu sınav sıstemıne dahıl olduk, ben calıstıgım ıcın hepsı aksama kalıyor. Allah yardımcımız olsun , cok ıyı anlıyorum sızı . Ben mısafır kabul etmıyorum dıye açıkladım gecen haftadan berı.
Gelin fln demedim yapacaklarını siraladim zaten.onun yerinde ben olsam gelmem.emrivaki yapıyor burda yiyicez diye çıkıp geliyorikizler küçük zaten ki bezlilermiş daha
kızınıza da ders çalıştırmak içi,n yemeği sabahtan hazırlamışsınız
onlar gelince de olanı yiyeceklerdi
salata vs olmayacaktı
hatta size hazırlayacağınız salatayı bile onlar gelince hazırlamayacaktınız
bir de cidden o sofrayı neden topluyorsunuz ki
benim kv deliriyor ama o sofraları evden misafir çıkmadan toplamıyorum
görümcelerime toplatmaya kalkıyor vs
onlara da olmaz diyorum
bu benim evim benim düzenim
her akşam için de geçerli bu
yemek yenince her şey olduğu yerde kalsın
dersler çalışılsın çocuklar uyusun
sonra toparlanır bir şekilde
bu akraba ilişkileri ev işleri çocukların zamanından çalmamalı
bu arada eşinize değil kv ye patlayın
o ne kadar söylerim dese de olmuyor işte tam net bir şekilde söylenemiyor
kv ye biz sizde yiyelim deyince gelmeyin diyeceksin açık ve net
ben davet etmeden gelmeyin ben size açıkça x in sınavı var dedim ders çalışacak deyin
kv duygu sömürüsüne bağlayıp ben yardıma geldim bebeklere bakarım dedim vs diyecek
siz de ona bu durumun da evdeki düzeni bozduğunu bebeklerin kalabalıkta huy değiştirdiklerini vs söyleyeceksiniz
ama ne olur topu eşinize atmayın o ikinizi de idare eder hep orta sahada top çevirir ama hiç gol olmazzz
Eşime rBundan sonra aradığında akşam yumurta kırıp yiyeceğiz bundan sonrada yemek falan pek yapamayacağım kızımın sınavları başladı, misafir kabul edemiyorum bu yıl dersin olur biter . Sonra oğlunu arar ağlar ? Oğluda seni aradığında ufak bir cinnete bakar. Sağlam bir s..tiri çek herkese , artık haftasonuda gitme . ( ağzımı bozdum özür dilerim ama delirdim)
Güya yardıma geliyor.bide onla uğraşıyorum.hep hizmet bekliyor.hic laftan anlamıyor kvdem.isi gücü yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?