• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdem

biz gittik geldik de geç.

onları üzmeyelim derken kendimizi mahvediyoruz yeter artık
Inanin onceden o kadar sorun yasadmki kvdemle cok kavgamiz oldu bktim cenesinden ve hakaretlernden sussun dye herseye goz yumuyorum sanirim onunla bas edecek gucum yok cok yorgnum kendi ailemlede sorunlarm var kfam kaldirmiyo :(

Kadinin sucu yok suc sizde. İlk gunden bu yana pesinize takilmasina musade etmissiniz,ses cikarmadiginiz icin de o da rahatsiz olmadiginizi dusunerek gelmeye devam etmis. İnsan kocasi ile basbasa gitmek ister bazi anlari yalniz yasamak ister sizde bunu belirtmeliydiniz. Bence hata esiniz ve sizde olmus canim
Ben nasil deyim ben desem demedigi seyleri brakmaz bana inun cenesiyle bas edemiyorum cok anlayissiz bi insan esimde diyemiyor küsecek diye blmiyorum cok snirim bozuluyo napacam

Dedim anne zaten annem on gun fln kalcak toparlanirim kalirim dedm esim vardiyali calisiyor o yuzdnmi blmiyorm yok kirkin ckmadan iyi olmaz yalniz kalman bizde kalirsiniz yollamam sizi diyor
Siz kendi fikrinizde israrci olun. Dogum yapacak olan sizsinizz kimse sizin yerinize karar veremez

sakin kimsenin evinde kalma, sana bakacak olan gelip senin einde kalsin ve mumkunse cabucak gitsin.
annen 10 gun kalacaksa zaten sana yeter, sonrada arada gelip bikac biseye yardim eden olsa cok bile.
oncelikle diger konularda artik onunu alamamissin bunda tedbirini al ve kendi evimde kalcam de. rahat edemem babbin yaninda de ve kv nin evine gitme.
taa en basindan ben baskasinin yaninda rahat edemiyorum diyebilseydin suan kv sizinle doktora gelemiyor olacakti her seferinde bunu dusun.
Esime dedimki ben annenlerde rahat edemem orda kalmayalim dedim smdi küserler alinirlar onlarda kotu niyetli dusunmuyo seni dusunuyo diyo :( esim hep onlar iyi nyetli dusunuyo diyo bisey demiyo tmam diyo ben yok kalmam desem ertrsi gun esim tmm der vallahi skintilardan hamileligimin son zamanlarini stresle geciriyorum

Ben nasil deyim ben desem demedigi seyleri brakmaz bana inun cenesiyle bas edemiyorum cok anlayissiz bi insan esimde diyemiyor küsecek diye blmiyorum cok snirim bozuluyo napacam
. Deli midir nedir ayol? Esin desin o zaman sen bir deme bosver sonra sana patlamasin. Allah yardimcn olsun ama kendi psikolojini de dusun

Esime dedimki ben annenlerde rahat edemem orda kalmayalim dedim smdi küserler alinirlar onlarda kotu niyetli dusunmuyo seni dusunuyo diyo :KK43: esim hep onlar iyi nyetli dusunuyo diyo bisey demiyo tmam diyo ben yok kalmam desem ertrsi gun esim tmm der vallahi skintilardan hamileligimin son zamanlarini stresle geciriyorum

ay cok sinir bozucu, senin rahat etmenden onlarin kusmesi dahami onemliymis yani.
rahat edemem babanin yaninda, cocugu emziremem, rahat dolasama, akintim olacak banyoya girip cikamam.
ISTEMIYORUMM diyeceksin mecburen.
annen gelsin burda baksin istiyosa yada hic gelmesin ben bakarim demelisin.

. Deli midir nedir ayol? Esin desin o zaman sen bir deme bosver sonra sana patlamasin. Allah yardimcn olsun ama kendi psikolojini de dusun
Bilmiyorum smdilik kalma konusu birdaha acilmadi dogum yaptiktan sonra annem gidince dermi tkrar blmiyorum derse artk o zaman diyecem ben toparlandim kalabiliyorum diye ya birbirimize gireriz beni deli eder demedigini birakmaz yda küser allahtan hayirlisi

ay cok sinir bozucu, senin rahat etmenden onlarin kusmesi dahami onemliymis yani.
rahat edemem babanin yaninda, cocugu emziremem, rahat dolasama, akintim olacak banyoya girip cikamam.
ISTEMIYORUMM diyeceksin mecburen.
annen gelsin burda baksin istiyosa yada hic gelmesin ben bakarim demelisin.
Kizlar ben bu konularda kmseye degil en cok esime kiziyorum annesine bu kdar firsati o veruyo ben bastan hep kestirdm annesini yok demeyi bliyodm ama esim her sfernde cok yuz veriyo hic kendi kararlarimiz yok resmen yonetiyor kadin bizi bu cok zoruma gidiyo annesinin kusmesinden fln nedn boyle bu kdar korkuyo blmiyorm yani bana nerdeyse annem kusmesinde sen rahat edemesende idare et diyecek

biz gittik geldik de geç.

onları üzmeyelim derken kendimizi mahvediyoruz yeter artık
Bir sferinde giderken esim anne sen gel hzirlan biz geliyoruz deglde anne sen gelecekmisin dedigi icin küsmüştu sanki ben gelmeyecemmi bana gelecenmi dedin gel demedinde diyo nasil bi insan anlamadm ne anlayis var ne baska bsey :( bu kadinin kocamdan boyle ilgi bkleyip her dedigine alinmasi beni ölduruyo

Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
Onların aracını almayın ozaman.
Neden toplu taşıma kullanmıyosunuz

Esime dedm her sfernde niye geliyor diye bisey demiyor ne yapayim gelme desem küser diyo
Anne seni yormayalım bu sefer diyin ne olacak. Bu arada benzetme olabilir bunda sinirlenecek ne var anlamadım tabi ki eşine benzeyecek bakkala çakkala benzeyecek hali yok sonuçta. Canını sıkma böyle eşten püften şeyler için hamileliğinin son zamanları istemessen eşin yukarıya çıkmadan babasından 1 gün önce alsın arabanın anahtarını siz atlayıp gidin

Bizim bazi kontrollerimize benim de kayinvalidem hatta bebegi gormek icin kayinpederim de gelmisti :) ben davet etmistim ikisini de, dunya iyisi insanlar cok severim ikisino de :) eger basbasa gitmediysek esimi tembihlerdim, ultrasondan sonra anneni cikar disari doktorla basbasa konusalim diye. Biz oyle yapardik. Ya kayinvalidemden once girerdik sorularimizi ultrasondan sonra sorardik ya da kayinvalidem cikinca.

Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
Benimkiler de oyle diyordu ki kizim hic onlardan birine benzemiyor benzetemiyorlar cnku cocuk ayni kardesimin annemin kopyasi o yuzden el mecbur bize benziyor diyemiyorlar bnde bunu tuhaf buluyorum yahu bir cocugun burnu agzida mi benzemez bbaya falan yok kizimin babayla bile alakasi yok cokkkk sukurrrrr

Benimkiler de oyle diyordu ki kizim hic onlardan birine benzemiyor benzetemiyorlar cnku cocuk ayni kardesimin annemin kopyasi o yuzden el mecbur bize benziyor diyemiyorlar bnde bunu tuhaf buluyorum yahu bir cocugun burnu agzida mi benzemez bbaya falan yok kizimin babayla bile alakasi yok cokkkk sukurrrrr
Yok ben zaten benzeme konusuna bu yuzden takilmiyorum Allahin bildigi is o babasi ben annesiyim zaten ikimizden birine benzicek ama kaynanamin soyleyis sekli sanki ben hic bi kimseyim sadece oglu yapmis o cocugu bi onun hakki var ustnde gibi soyluyo oglum ayni sen bu kesin sana benziyo baska kmseye benzemiyo diyo kasitli der gibi o benim bebegm kocama benziyo yada kvdem oyle diyo diye sevmicemmi canimdan cok severimm

Bizim bazi kontrollerimize benim de kayinvalidem hatta bebegi gormek icin kayinpederim de gelmisti :) ben davet etmistim ikisini de, dunya iyisi insanlar cok severim ikisino de :) eger basbasa gitmediysek esimi tembihlerdim, ultrasondan sonra anneni cikar disari doktorla basbasa konusalim diye. Biz oyle yapardik. Ya kayinvalidemden once girerdik sorularimizi ultrasondan sonra sorardik ya da kayinvalidem cikinca.
Vallaha basta bende dedm anne sende gel bu sfer beraber gdelm gor bebegi diye sobra sonra hep gelmeye basladi gecen sfer soyledk disari ciksin bisi sorcam dye nevar bendenmi utaniyo diyo nolcakki soracakmisim onun yaninda cinsel iliskiye girelmmi girmeyelmmi fln dye

ya tek git ya da eşinle git söyle beraber gidelim demeye devamlı gelmesi çok saçma
aynı sana benziyor oğlum demesinde bir sakınca yok bence öyle olmasını ıstıyor demek ki olsun normal dert etmeyin demek ki sevecek torunu öyle düşünün

Back
X