• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvdem

Evet bizde cok yakiniz birbirimize ve benim kvdemde cok kiskanc bi insan hic kmseyi cekemez evime kmsenin gelmesni istemiyordu evlendigimizin ilk zamanlari ben o zamanlar yeni gelin kafasiyla her dedigine sustm ama dusundukce zoruma gidiyo yaptklari lohusaligimida zehir ederse bu sfer ben ortaligi katarm birbirine gelmesn surat asacaksa ne isi var mlletnde kfasini bozmaya geliyo boyleleri. Iyide kvdede annede bir diyosa bile o senin annnen kalmaya hakki var herkes evladini sokakta bulmadi bu gunlerinde destek olcak tabiki inan annem gelmese benimkide bi is yapmaz o daha kendi evini yapamiyoki benim evime yardmi olsn gelir gider beni snir eder laflariyla herseye karisir
Belki senin kvaliden surat yapmaz bilemiyorum benimki yapmisti ama zaten cogu karisiyor herseye.herseyin basi yakin oturmak berbat birsey uzak olsak herseye bu kadar burnunu sokamazlardi.

Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.

Bence doktora gidince hem eşine hem de kv ye ben yalnız girmek istiyorum içeri soracaklarım var sizin yanınızda rahat edemiyorum de. Eşin zaten alınmaz herhalde, kv de ben istenmiyorum moduna girmez. Sen de rahat rahat muayene olur çıkarsın.

Kizlar ben hamileyim ayda bi kez kontrole gidiyoruz hastaneye ve her gitmemizde kvdemde bizimle birlikte geliyor yani ben ne gel diyorum nede gelme bizim arabamiz yok kvdemglden aliyoruz gutmek icin mecburen gittigimizden haberleri oluyor o bu sfer gitmiycem dese kayinbabam diyo sende gitte bak niye gitmiyon senide gotursunler diyo gelmesi rahatsiz etmiyir ama doktorla acik acik biseyler konusamiyorum, sorcagim seyleri unutturuyo orda benden cok o konusup herseye karisiyo her gittigimde boyle yapiyo esim ben kvdem uc kisi giriyoruz iceri sizce yanlismi dusunuyorum. Birde her gittiginde ultrason fotografi veriyo doktorum cikar ckmaz ayni sana benziyo oglum valla ayni sen diyo eve gidiyo hala ayni inadinami yapiyor blemiyorum cok snir olmaya basladim benim ailem hic bi zaman sana vwya bize benziyo demedi kaynanam sanirim benim tarafima benzemesinden korktuğu icin daha dogmadan ogluma benziyi demeye basladi.
gelsin kadın nolcak ki.

eğer gelmesin istiyorsan hiç haber vermeden kendin dolmuş ya da otobüse bin git eşinle . ya da kendin . zor bi şey mi.

Belkide kvdeden kvdeye degisiyordur sizin dusunceniz herkes kvdesiyle gitmek istemeye bilir. Siz hareketlerinden rahatsizlik duymuyodunuz demekki ama benimki benden cok knusuyor doktorla hic durmuyo agzi herseye karisiyo belki bu kdar yuzsuz olup her gtmemizde gelmese bende cagiririm zaten snde gel bu sfer diye ama bana cagirma gibi bi durum brakmiyo sagolsun
pek tabii haklısınız, kişiden kişiye değişir. ben sadece arada bir husumet olmadığı sürece işe iyi yönden bakmanızı tavsiye ediyorum. hamilesiniz, mutlu olmaya bakın. şaka yollu doktor sizi anne sanacak, bana bir şey bırakmıyorsunuz falan derseniz farkeder yaptığını belki. mutlu anne , mutlu bebek unutmayın :)

Siz eşinizi seviyorsunuz varsin eşinize benzesin ne var. Benim de kizim gercekten ayni babasi.herkese aaaaa ayni babasi dediklerinde ben de evet ayni babasi huyuda benzer ins. Diyorum onlar bozulacagimi zannederken tuhaf oluyorlargidin annenizin sehrinde dogurun bebegi kimsede gelmesin.ben öyle yaptim hicte pisman degilim:)

Back
X