• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kvdem

Uygun görmeye bilirsiniz tabikide bende face veya herkesn görebilcegi biyere atmak taraftarı degilim benim telefonumda kayıtlı erkek vs. görmemesini istemicegm biri yok kız arkadaslarımdanda bu konuda hic kocunmamıştm yanlıs oldgnu düsünmedim o yüzden.
bence uygun değil ama sence uygunsa tabi ki koyarsın da edersin de. Dediğim gibi bana göre doğru söylem ama bana da kayınvalidem söylese bende bozulurdum. O zaman kayınvalidenize de ben böyle uygun görüyorum tarzı bi tepki verin ki bir daha iyi niyet adı altında emirler yağdırmasın.

Kv guzel bir uslupla soylediyse bunu hakli
Kapandiysaniz eski acik halinizi neden gorsun insanlar? Anlamsiz degil mi? Ben acigim,acik kalmaya da devam edecegim ölünceye dek ama boyle dusunuyorum.
Ben açık halimi göstermek icin koymadım zaten böyle bi derdim olsa kapanmak istemezdim nisan fotografımı koymak istedigim icin koydm.

Kusura bakma da kayınvaliden haklı. Sen kapandıysan artık açık foto kullanmamalısın. Böyle yaparsan tesettürün ne anlamı kalır?
Ben zaten normalde kapalı oldgm halde açık halimi herkese göstermek derdinde degilim o benim nisan fotografımdı o yüzden koymak istedim gelinlikli fotografımda acık bu yüzden yanls düsünmedim yani ben insanların bu kdar yanlıs görmesini anlamış degilim.

Ben açık halimi göstermek icin koymadım zaten böyle bi derdim olsa kapanmak istemezdim nisan fotografımı koymak istedigim icin koydm.
Ama bunu kim olsa o sekilde dusunur. Kadina bak kapanmis ama hala acik halini koyuyor o zaman neden kapandin diye 100 kisiden 90i bunu der. Nisan fotosu olmasi bir seyi degistirmez bence siz kvnin size bunu soylemesine bozulmussunuz. Uslup cok mu kotuydu peki sizi o mu kirdi ?

Ben zaten normalde kapalı oldgm halde açık halimi herkese göstermek derdinde degilim o benim nisan fotografımdı o yüzden koymak istedim gelinlikli fotografımda acık bu yüzden yanls düsünmedim yani ben insanların bu kdar yanlıs görmesini anlamış degilim.
Olabilir o zaman açıkmışsın şimdi kapalısın. Buna göre dikkat etmelisin.

Ama bunu kim olsa o sekilde dusunur. Kadina bak kapanmis ama hala acik halini koyuyor o zaman neden kapandin diye 100 kisiden 90i bunu der. Nisan fotosu olmasi bir seyi degistirmez bence siz kvnin size bunu soylemesine bozulmussunuz. Uslup cok mu kotuydu peki sizi o mu kirdi ?
Bana bir anne olarak söyleyeblir bunu kendi annem söylese snirlenirdim ama bu kadar tepki vermezdim anneme cnkü annem bile olsa o uslupla söylemezdi. Bana resmen şunu yazmış yazyagmurum watsaptaki resmini kaldır bu kdar rica yok acıklamak denen bişey yok ben soruyorm öyle acıklama yapıyor bu benim canımı sıktı sanki beni bişeye benzetmıyorda cocuk gibi emirler veriyo

Fotoyu koyma kendi karariniz,ama Kv ve esiniz ters birşey dememiş,bide lütfen Kv aranızda geçen herşeyi eşinize söylemeyin,sonunda eşinizin gözünde geçimsiz,sürekli şikayet eden kiși olursunuz ve gerektiğinde eşinizin,desteģini arkanız da göremezsiniz....

canım duymak istedigin cevabı vermiycem kusura bakma sen baskası istiyor diye kapanablirsin ama ben kapanmazdım bu benim kararm.

ben kapalı değilim ve hiç düşünmüyorum ama kapansaydın hakkıyla kapanırdım ,

senden ayrıca duymak istediğim bir cvp yok , sormuşsun bizde fikrimizi yazdık

Fotoyu koyma kendi karariniz,ama Kv ve esiniz ters birşey dememiş,bide lütfen Kv aranızda geçen herşeyi eşinize söylemeyin,sonunda eşinizin gözünde geçimsiz,sürekli şikayet eden kiși olursunuz ve gerektiğinde eşinizin,desteģini arkanız da göremezsiniz....
Sadece esimden bi destek görmek istedigim icin söyledim kötü bi niyetle söylemedim geçimsiz olsaydım simdiye bizim evliligimiz bitmiş olurrdu canım annesinin bana ve eşime etmedigini eziyetler kalmadı inan.

Bazen başörtülü arkadaşlarım facebooka evde çekilmiş açık fotoğraflarını veya başörtülü değilkenki fotolarını koyuyor. Diyorum ki ne anlamı kaldı ki? Kayınvalide aslında karışmamış tuhaf bir durum oluştu diye sizi uyarmış.

Bazen başörtülü arkadaşlarım facebooka evde çekilmiş açık fotoğraflarını veya başörtülü değilkenki fotolarını koyuyor. Diyorum ki ne anlamı kaldı ki? Kayınvalide aslında karışmamış tuhaf bir durum oluştu diye sizi uyarmış.
Arkadasım ben dügün vs oldugu icin koydm hic bi yerde başım acık gezmedim ve kapandktan sonrada evde orda burda basımı acıp foto atmadım yaptıgım dügün fotograflarımı watsaba koymaktı bnuda kötü bi niyet olarak görülmesi yanls diye düsünüyorm.

Ben kapalıyken acık fotograf ekleyenleri

kapalıyken tatılde acılıp bıkını gıyenlerı samımı bulmuyorum , kapalılıgını
Bence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz

Back
X